Seninle uyumak istiyorum

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
1 aylık bir ilişkim var kızlar 4 aydır konuşuyoruz 1 aydır sevgiliyiz. Ailelerimiz tanışıyor daha çok öncelerden falan derken bugün konuşurken laf arasında bana aynen başlıktaki cümleyi sarfetti mesaj üzerinden. Ben de biraz ters cevap verdim sonra bana neden istemiyorsun peki dedi bende böyle birşey için çok fazla erken olduğunu aramızdaki paylaşım, bağ arttığında ve ilişkimiz ciddi bir boyut kazandığında böyle bişeyin olabileceğini söyledim. Sizce beni mi denedi kendince? Siz olsanız ne tepki verirdiniz merak ettim bu yüzden sormak istedim. Benim tepkim sizce yerinde mi olmuş ? Teşekkürler :)

Adamla uyumak istiyorsam asla reddetmem bu teklifi :KK53:

Şaka bir yana sizin karakteriniz ve yaşam stilinize göre değişecek bir durum bu. Size ters gelen bir durumsa ve sevgiliniz de bunu biliyorsa denemek istemiş olabilir bilemedim. Bana söylenince denenmiş hissetmezdim.

Ben bunu anlamıyorum. Bırseyler hıssedıyorsanız yogunsa bu insan dokunmak ister vs bunları dıle getırebılır ; bu demek degıl ki karsındakı sapık!!
Sen belli çizgileri olan sınırları olan bırı oldugunu belirtırsın olur bıter. Nerede duracagını bılır.

Adamla uyumak istiyorsam asla reddetmem bu teklifi :KK53:

Şaka bir yana sizin karakteriniz ve yaşam stilinize göre değişecek bir durum bu. Size ters gelen bir durumsa ve sevgiliniz de bunu biliyorsa denemek istemiş olabilir bilemedim. Bana söylenince denenmiş hissetmezdim sanırım.

istemesine isterim tabiki onu çok seviyorum ama daha ilk aylardan böyle bişeye bodoslama atlamak istemem aa tamam olur gibisinden bu yüzden böyle bir tepki verdim. biraz bozuldu ve üzüldü gibi yaptı kendini ondan danışmak istedim yanlış mı diye:)

Ben bunu anlamıyorum. Bırseyler hıssedıyorsanız yogunsa bu insan dokunmak ister vs bunları dıle getırebılır ; bu demek degıl ki karsındakı sapık!!
Sen belli çizgileri olan sınırları olan bırı oldugunu belirtırsın olur bıter. Nerede duracagını bılır.

ben zaten ona cok sert bir tepki vermedim ki sadece böyle bişey için zamana ihtiyacımız olduğunu belirttim gayet olumlu bir şekilde bu nereden çıktı şimdi

istemesine isterim tabiki onu çok seviyorum ama daha ilk aylardan böyle bişeye bodoslama atlamak istemem aa tamam olur gibisinden bu yüzden böyle bir tepki verdim. biraz bozuldu ve üzüldü gibi yaptı kendini ondan danışmak istedim yanlış mı diye:)
Söylediğim gibi bu tamamen sizin düşünce yapınızla ilgili bir durum. Doğru gelmemiş ki terslemişsiniz.

Yerinizde olsam terslemezdim bir iki tatlı şey söyler geçerdim. 'Bence de güzel olabilirdi keşke imkanımız olsaydı ama bunlar için çok erken' gibi. Olsun istiyorsam da - ki büyük ihtimalle istiyorumdur :KK53:- 'keşkee ama şuan çok uzaktasın benden :(' falan der yol yapardım.

Söylediğim gibi bu tamamen sizin düşünce yapınızla ilgili bir durum. Doğru gelmemiş ki terslemişsiniz.

Yerinizde olsam terslemezdim bir iki tatlı şey söyler geçerdim. 'Bence de güzel olabilirdi keşke imkanımız olsaydı ama bunlar için çok erken' gibi. Olsun istiyorsam da - ki büyük ihtimalle istiyorumdur :KK53:- 'keşkee ama şuan çok uzaktasın benden :KK43:' falan der yol yapardım.

İşte imkanımız var şöyle ki ben istanbulda okuyorum o da benim ailemin bulunduğu şehirde, ben istanbulda tek yaşıyorum ben gittiğim zaman yanıma gelecek ve konu tamda burada açıldı zaten.Hani yanıma gelince uyumayı kastetti daha ilk kez evime gelecek direk aynı yatağa mı gireceğiz bu fikir beni rahatsız etti. Gayet samimi ve gülerek dedim işte daha zamanımız var böyle bişey için erken gibisinden:)

İşte imkanımız var şöyle ki ben istanbulda okuyorum o da benim ailemin bulunduğu şehirde, ben istanbulda tek yaşıyorum ben gittiğim zaman yanıma gelecek ve konu tamda burada açıldı zaten.Hani yanıma gelince uyumayı kastetti daha ilk kez evime gelecek direk aynı yatağa mı gireceğiz bu fikir beni rahatsız etti. Gayet samimi ve gülerek dedim işte daha zamanımız var böyle bişey için erken gibisinden:)
Tamam işte terslememişsiniz ki. Ilımlı bir üslupla reddetmişsiniz bir sorun yok bence.

Ters mi yoksa samimi ve gülerek mi cevap verdiniz ? Konuda ters mesajda samimi ve gülerek demişsiniz.

bir erkeğin yatakta sadece uyuyarak yetinebileceğine inanmıyorum
ufacık bir yeşil ışık gördüklerinde devamı son gaz geliyor
rahatsız olacağın bir konuysa bu, ikinci kez konusu açıldığında önünü net bir şekilde kesmeni öneririm ki bir şeylerin tadına çabuk varılıp tadı kaçmasın

1 aylık ilişki için doğru bir hareket olmuş. Erkek zihniyeti.. genelde biz bayanlar kadar duygusal bakmıyorlar olaya. tabi deneme ihtimali de yüksek. Emin olun bu tavır bir + ekledi haneye. Ne yazık ki böyle. .

bir erkeğin yatakta sadece uyuyarak yetinebileceğine inanmıyorum
ufacık bir yeşil ışık gördüklerinde devamı son gaz geliyor
rahatsız olacağın bir konuysa bu, ikinci kez konusu açıldığında önünü net bir şekilde kesmeni öneririm ki bir şeylerin tadına çabuk varılıp tadı kaçmasın

bende öyle düşünüyorum ve daha 1 aydan böyle şeyler olsun istemiyorum. ciddi bi ilişkimiz olsun istiyorum oda her zaman benimle böyle bir ilişki düşündüğünü dile getiriyor ailesi , benim ailem herkes biliyor ilişkimizi ve uyuma teklifine direk atlarsam yanlış anlaşılabileceğimi düşündüm kendimce. yoksa istemesine bende isterim onla uyumak ama daha önümüzde zaman var cidden.

1 aylık ilişki için doğru bir hareket olmuş. Erkek zihniyeti.. genelde biz bayanlar kadar duygusal bakmıyorlar olaya. tabi deneme ihtimali de yüksek. Emin olun bu tavır bir + ekledi haneye. Ne yazık ki böyle. .
umarım + gerçekten eklenmiştir çünkü hakkımda farklı düşünmesini ve sırf böyle bişeyi henüz erken bulduğumu söylediğim için benden uzaklaşmasını istemem.

Bence yerinde bir cevap olmus.
Belki de sizi denemis olabilir oyle degilse bile siz reddedince oyleymis gibi davranabilir bozuldugunu caktirmamak icin :KK70:

En doğrusunu yapmissin bence

Back
X