Sensin ŞİŞKO

Üzüldüm ama.. bütün gün bişi yazmamışsın sadece menü ile olmaz ki :KK43:
Canım haklısın ama bu ara gerçekten sikintilarim var bizi ne yemiş bilmiyorum kolum koca bı halka olustu hem kirmizi hem sis oglumun kulagini yemiş devasa bı şişlik ve çok huysuz kulagindanmi bilmiyorum yada iki yaş sendromunami girdi anlamadım sürekli huysuz çocuk perişan etti beni

Canım haklısın ama bu ara gerçekten sikintilarim var bizi ne yemiş bilmiyorum kolum koca bı halka olustu hem kirmizi hem sis oglumun kulagini yemiş devasa bı şişlik ve çok huysuz kulagindanmi bilmiyorum yada iki yaş sendromunami girdi anlamadım sürekli huysuz çocuk perişan etti beni
Benim ki de öyle canım 2 yaş ergenliği varmış çocuklarda bakalım nasıl gidecek böyle

Kızlar eve şimdi geldik.. zorlu yollardan geçtim, önüme baklava koydular ama hayır dedim yemedim :))

Uyanınca 1 incir 1 lt su

Kahvaltı 10.30da..
Sucuklu menemen
Domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin
Taze nane
Dereotu

Ara
Türk kahvesi
4 kare bitter :KK43:

Akşam 16.30da...
İskender (ekmeklerinin yarısını yedim)

Akşam türk kahvesi

Kızlar baya dolaştık yürüyüş yaptık ama hesaolamadım :KK43:
4 kare bitter mi 4 müüüüüüü

Ne ara 4 e çıktı hippo ? Bir kare değil miydi türk kahvesi yanında. O da arada. Normalde hurma !?

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Kızlar eve şimdi geldik.. zorlu yollardan geçtim, önüme baklava koydular ama hayır dedim yemedim :))

Uyanınca 1 incir 1 lt su

Kahvaltı 10.30da..
Sucuklu menemen
Domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin
Taze nane
Dereotu

Ara
Türk kahvesi
4 kare bitter :KK43:

Akşam 16.30da...
İskender (ekmeklerinin yarısını yedim)

Akşam türk kahvesi

Kızlar baya dolaştık yürüyüş yaptık ama hesaolamadım :KK43:
4 kare bitter mi 4 müüüüüüü

Ne ara 4 e çıktı hippo ? Bir kare değil miydi türk kahvesi yanında. O da arada. Normalde hurma !?

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Günaydın kızlar. Hafta sonu çok yoğun geçti cumartesi pekmez kaynattık, dünde ev temizliği, çocukların banyosu ödev falan derken tempo düşmüyor.
Kilo olarak cumayla aynı 64,800 regl haftam cumaya kadar 1 kg vereceğim inşallah :KK200:

Back
X