- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Canım dün ben perisandim inanki aceyip bı baş ağrısı tuttu gözümü acamiyodum ondu sanirim sizmisimCnm dün seni listeye etiketledim ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün ben perisandim inanki aceyip bı baş ağrısı tuttu gözümü acamiyodum ondu sanirim sizmisimCnm dün seni listeye etiketledim ama![]()
Cnm baslangic tarihi 19 Eylül başlangıç kilo 73.6 hedef kilo şimdilik 66 boy 170****22EYLÜL CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM KAPIŞMASI****
MiuLego (53.7/
tevafuk55 (62.3/
hippotalamus (77.6/
Sily (62/
eylul7158eylul (63/
Gulbe seker (83.4/
inciakis (67.1/
My SouL (53.3/
tuzsuz_ruh (79.5/
Esra_4378 (77.1/
marlin18 (62.7/
Bhr_89 (80.4/
hepsi-bu-kadar (57.2/
Yeni katılanlar
Jaspeado (82.4/ (Başlangıç Tarihi: 9 Eylül 2017 Başlangıç Kilo:82.6 Hedef Kilo: 60 Boy:1.68)
Vilma 37 (85.7/85.6/0.1/%0.12) (Başlangıç Tarihi: 11 Eylül 2017 Başlangıç Kilo:85 Hedef Kilo:58 Boy:1.58)
saricicek123 (?? (Başlangıç Tarihi: ?? Eylül 2017 Başlangıç Kilo:?? Hedef Kilo:?? Boy:??)
Lightofgod87 (?? (Başlangıç Tarihi: ?? Eylül 2017 Başlangıç Kilo:?? Hedef Kilo:?? Boy:??)
Bende yapardım soğan suyunu söyleyince millet şaşırıyordu görünce gulumsettin beni şu ara işe yaramıyor artık bende amaValla yaptım bi hata kafam dalgın bu ara is yogun ondn sacmaladim beslenme konusinda75 hedefi koydum o zaman spora baslicam kilo vermem durdugunda yani ama su iciyorum bolbol canm :)
2 tür var canım bi soguk sandvic türü olan ki benim yedigim de oydu kucuk ekmegi peynir domates biber..senin gördugun digeri kesin kaşar salam sucuklu olan o enfes gercektenben az kalorili olandan yedim gec kaldim kahvalti hazirlayamdm sabah
Yok kiz oyle birseybenim de duzenli olmuyor 3 5 gün atiyor hep. 17sinde olmam gerekiyordu yine atti sogan suyu iccem birazdan 2 gun icince geliyor nazli bizimki
![]()
Sakinan göze çöp batar derler ya onun gibi olmuş onlar çekmiş bu durumu resmen olmayacaksa da öyle insanların evinde mutlaka olurYa canım nasıl anlatsam kadın pimpirikli biri hani eşyası kıymetli olan tipler vardirya onlardan 10 15 yaşında cocuklari var onlarda öyle çocuk kumanda almış eline bı baktım oğlum Avaz Avaz bagiriyo gittim odaya çocuğun elinden zorla kumandayi almaya calisiyo kumandamizi bozacak diye ben hicbizamn yanlış bişi bile olsa elinden zorla bisiyi cekistirmem eline başka bisi verip kandirarak alırım yani diken üstünde oturdum anlicaginiz çocuk ne yapsa suç oldu bide üstüne vazoyu kırınca çok üzüldüm
Kız sen çok az yiyosun.. bugün yine düne göre güzel :)) bu arada bende 175 e 77 kiloyum.. aynı sayılırız oran otantıya bakarsak :) bu arada saatler yokBugünkü menüm
Sabah 7 siyah zeytin domates salatalik ve iki kaşık yoğurt bir haşlanmış yumurta ve bir dilim ekme
Öğlen semiz otu yemeği bir tabak bir tane portakal
Aksam bol salata ve bir kanat fırında tavuk yedim ve günü kapattim
Ewet canım kadın aslında pek evine davet etmez beni oğlum yüzünden ama bugün edeceği tuttu şimdi kendi kendimi yiyorum keşke gitmeseydim diye ama olacağı varmış ne diyimkiSakinan göze çöp batar derler ya onun gibi olmuş onlar çekmiş bu durumu resmen olmayacaksa da öyle insanların evinde mutlaka olur
:) Farkındayım az yedigimin ama inan diyorumya hırs yaptım su üç kiloyu acil vereyim ondan sora düzen tutturcam kilo orantimiz boyla kapisirsa bencede ayni gibi gorunuyoruz saatleri yazmayı unutmusum şimdi alintilamak istedim ama süresi dolmuş duzeltemedim buradan yaziyim sabah 10: 00 öğlen 14:30 akşam 19:00Kız sen çok az yiyosun.. bugün yine düne göre güzel :)) bu arada bende 175 e 77 kiloyum.. aynı sayılırız oran otantıya bakarsak :) bu arada saatler yok![]()
Tek farkla ben 102 den geldim buraya :)) ikinci hamilelik.. 9 ay nerdeyse yattım ve gelsin 25 kilo.. gerçi doğuma 108 le ni ne gittim:) Farkındayım az yedigimin ama inan diyorumya hırs yaptım su üç kiloyu acil vereyim ondan sora düzen tutturcam kilo orantimiz boyla kapisirsa bencede ayni gibi gorunuyoruz saatleri yazmayı unutmusum şimdi alintilamak istedim ama süresi dolmuş duzeltemedim buradan yaziyim sabah 10: 00 öğlen 14:30 akşam 19:00
Canım valla sana helal olsun 102 kilodan helal valla 25 kilo ne demek gerçekten tebrik ederim seni bende doğumdan sonra 83 le bu bir senede 73 e düştüm sporda yapıyorum dediğim gibi oryantel oynuyorum ama seni takipteyim :)Tek farkla ben 102 den geldim buraya :)) ikinci hamilelik.. 9 ay nerdeyse yattım ve gelsin 25 kilo.. gerçi doğuma 108 le ni ne gittimsonra tam emzirme döneminde kilolar gitti 96ya düştüm derken birden hop 102 geldi.. hırs yaptım şükür 25 kilo verdim.. öle çok az da yemiyorum.. yeme düzenimi değiştim.. yoksa gitmiyo
ve olmazsa olmaz spor.. yaşasın leslie :))
Yimirtali menü:) benim her gün artik rutin 1 saatlik yürüyüşüm var istemesem de cok mutluyumKızlar günü kapattığıma menüm gelsin.
Kahvaltı 11.30da
2 az yağda yumurta
Domates
Salatalık
Peynir taze nane
7 zeytin
1 incir
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Ara
1 orta boy salkım üzüm
Akşam 18 30da
Közlenmiş domates,patlıcan
1 kase sarımsaklı yoğurt
Spor da yaptım listeyi oluşturucam inş![]()
Düzenli olanlar bilmez tabi söyleyince igrenirlerBende yapardım soğan suyunu söyleyince millet şaşırıyordu görünce gulumsettin beni şu ara işe yaramıyor artık bende ama
Nasıl yani canım artık bana da soğan suyu etki etmiyor nasıl yapıyorsunDüzenli olanlar bilmez tabi söyleyince igrenirlerbana da sade sogansuyu etki etmiyor ama ocine sarimsak ve maydanozda ekleyince 2 gunde getiriyor boyle dene bide canim :)
Ay çok geçmiş olsun yaaHerkese iyi akşamlar kızlar.
3 gündür geçmeyen bir mide bulantısı vardı. Geçen gün kayısılı form çayı ve yeşil çay içmiştim. Ondandır dedim. Bugün iyice artınca Dr. gittim.Dr midede virüs var dedi ilaç verdi.pazartesi ye kadar geçmezse kan tahlili ve başka tahliller yapacakmış. Hap verdi.3 gün muz kuru ekmek haşlanmış patates yiyeceğim. Öyle söyledi. Yani 3 günlük menüm belli.yazmaya gerek yok.
Sabah normal kahvaltı yapmıştım Dr. gitmeden. Onun dışında 2 dilim patates ve kuru ekmek yedim akşam. Spor da yok malesef
İnşallah pazartesi ye kadar geçerde test le falan uğraşmam
2 sogani soyup dilimliyorum (1sogani 4e boluyorum) 3 dis sarimsagi soyup butun atiyorum bolca maydonoz koyuyorum saplariyla birlikte, biraz ustune cikcak kadar su ekliyorum, kaynadiktan sonra 2 3 dakika daha bekliyorum sonra kapatiyorum..hafif ılıkken iciyorum bazen limon sıkıyorum tadı daha guzel oluyor..boyle deneyin ins sizde de ise yarar :)Nasıl yani canım artık bana da soğan suyu etki etmiyor nasıl yapıyorsun
Sabah akşam mi yapıyorsun aç mi tok mu kuzum2 sogani soyup dilimliyorum (1sogani 4e boluyorum) 3 dis sarimsagi soyup butun atiyorum bolca maydonoz koyuyorum saplariyla birlikte, biraz ustune cikcak kadar su ekliyorum, kaynadiktan sonra 2 3 dakika daha bekliyorum sonra kapatiyorum..hafif ılıkken iciyorum bazen limon sıkıyorum tadı daha guzel oluyor..boyle deneyin ins sizde de ise yarar :)
Benim midemi bulandirdigi icon gece yatmadan yarim saat once iciyirum sabah hayatta icilmez istedigon zaman icebilirsin yani tatlım ac tok farketmiyorSabah akşam mi yapıyorsun aç mi tok mu kuzum