- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Dizileri de güzelmiş.Benim de ikinci dizim Feraceli.Tavsiye ederim bunu.Hint filimlerinin çogunu biliyorum ama dizi takip etmiyorum çok güzele benziyi
Dizi izleyemiyorum adraDizileri de güzelmiş.Benim de ikinci dizim Feraceli.Tavsiye ederim bunu.
Allah bilir kendi nedirGazel videoların altındaki yorumları okuyormusun.Birisi Rudra'ya bıyıklı su kaplumbağası demiş.
Buraya girmek zaman kaybı olmuyor da dizi izlemek mi zaman kaybı oluyor.Dizi izleyemiyorum adraçabuk sıkılıyorim her gün oturup zaman kaybedoyormuşum gibime geliyor
Evet kaşlarının ortasını ben de beğenmiyorum.Allah bilir kendi nedirkaslarının ortasını biraz asla hoçte fena deel aslımda
Amaaan zaten sınavlarımda bitti haklısın ozaman baslayınca beni etiketleyin hee izlerimmmBuraya girmek zaman kaybı olmuyor da dizi izlemek mi zaman kaybı oluyor.Bak pişman olmazsın.
Evet kaşlarının ortasını ben de beğenmiyorum.Karakteri güzel dizide.O sevdiriyor insanı zaten.
Bugün başladı ama biz orjinalini izliyoruz altyazılı.Türkçesi güzel olmuyor.Amaaan zaten sınavlarımda bitti haklısın ozaman baslayınca beni etiketleyin hee izlerimmm
He bende dublaj sevmiyoree eee nerden izleyebilirimBugün başladı ama biz orjinalini izliyoruz altyazılı.Türkçesi güzel olmuyor.
Hintfilmcenneti diye bir site var oradan izleyebilirsin.He bende dublaj sevmiyoree eee nerden izleyebilirim
Aa biliyom onu timam bakarımHintfilmcenneti diye bir site var oradan izleyebilirsin.
Gazel videoların altındaki yorumları okuyormusun.Birisi Rudra'ya bıyıklı su kaplumbağası demiş.
Evet adam güzel oynamış gerçekten.Paro da gıcık mıcık ama iyi rol yapıyor.sorma adram ya bende çok seviyorum bu şarkıyı... rudra çok güzel rol yapıyor hakkını veriyor aslında çok zor bir rol... tam cuk oturmuş ona... ruda rolünü mesela arnav yapsa yakışmazdı...
paro da çok güzel rol yapıyor gerçekten çok başarılı...
130 lardasın demekki... malum sahneye çok az kalmış heyecanla bekle :) çok güzel bir sahneydi..
rudra çok fenaymış meğer, görünce şaşırırsın :)
Evet adam güzel oynamış gerçekten.Paro da gıcık mıcık ama iyi rol yapıyor.Malum sahneyi biliyorum. Önce ne var ne yok diye bölümlerin üstünden şöyle bir geçmiştim. Erkek işte hepsi fena bunların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?