- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Asıl adı rang rasiya olan bu dizi de hint dizilerini sevenlere ilaç gibi geliyor... ben şahsen hint dizilerinden pek haz etmezken, bir garip aşk dizisine ucundan kıyısından bakmakla artık hint dizilerinin bağımlısı oldum.. rang rasiya dizisine netten bakıyorum şuan 100 lü bölümlerdeyim.. çok güzel bir dizi tavsiye ederim... kanal 7 de yakında başlayacak..
konusunu azcık çıtlatayım,
sınırda subay olarak görevli bir asker ile köyde kendi halinde öksüz ve yetim halde büyümüş güzel bir kızın aşk öyküsünü anlatıyor..aslında hayat olarak birbirlerine tam zıt olmalarına rağmen, kaderin onları nasıl bir araya getirdiğini izledikçe gözleriniz dolacaktır :) başrollerini bir garip aşk dizisinden tanıdığınız Sanaya İrani ve Ashis Sharma paylaşıyor...
konusunu azcık çıtlatayım,
sınırda subay olarak görevli bir asker ile köyde kendi halinde öksüz ve yetim halde büyümüş güzel bir kızın aşk öyküsünü anlatıyor..aslında hayat olarak birbirlerine tam zıt olmalarına rağmen, kaderin onları nasıl bir araya getirdiğini izledikçe gözleriniz dolacaktır :) başrollerini bir garip aşk dizisinden tanıdığınız Sanaya İrani ve Ashis Sharma paylaşıyor...