• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensiz olmaz ( rang rasiya)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
Asıl adı rang rasiya olan bu dizi de hint dizilerini sevenlere ilaç gibi geliyor... ben şahsen hint dizilerinden pek haz etmezken, bir garip aşk dizisine ucundan kıyısından bakmakla artık hint dizilerinin bağımlısı oldum.. rang rasiya dizisine netten bakıyorum şuan 100 lü bölümlerdeyim.. çok güzel bir dizi tavsiye ederim... kanal 7 de yakında başlayacak..
konusunu azcık çıtlatayım,
sınırda subay olarak görevli bir asker ile köyde kendi halinde öksüz ve yetim halde büyümüş güzel bir kızın aşk öyküsünü anlatıyor..aslında hayat olarak birbirlerine tam zıt olmalarına rağmen, kaderin onları nasıl bir araya getirdiğini izledikçe gözleriniz dolacaktır :) başrollerini bir garip aşk dizisinden tanıdığınız Sanaya İrani ve Ashis Sharma paylaşıyor...

images (2).webp
images (3).webp
images (4).webp
images.webp
indir.webp
images (2).webp

Gazel o kına sahnesi ne güzeldi dimi.Favori sahnem kesinlikle.Hele o sahnede çalan şarkı çok güzel.En güzel sahneleri o şarkıyla birleştirmişler.

Dizi izleyemiyorum adra :KK43: çabuk sıkılıyorim :KK70: her gün oturup zaman kaybedoyormuşum gibime geliyor :KK70:
Buraya girmek zaman kaybı olmuyor da dizi izlemek mi zaman kaybı oluyor.:KK67:Bak pişman olmazsın.:KK8:

Allah bilir kendi nedir :KK70: kaslarının ortasını biraz asla hoçte fena deel aslımda
Evet kaşlarının ortasını ben de beğenmiyorum.:KK48:Karakteri güzel dizide.O sevdiriyor insanı zaten.

Gazel videoların altındaki yorumları okuyormusun.Birisi Rudra'ya bıyıklı su kaplumbağası demiş.:KK70:

sorma adram ya bende çok seviyorum bu şarkıyı... rudra çok güzel rol yapıyor hakkını veriyor aslında çok zor bir rol... tam cuk oturmuş ona... ruda rolünü mesela arnav yapsa yakışmazdı...
paro da çok güzel rol yapıyor gerçekten çok başarılı...
130 lardasın demekki... malum sahneye çok az kalmış heyecanla bekle :) çok güzel bir sahneydi..
rudra çok fenaymış meğer, görünce şaşırırsın :)

sorma adram ya bende çok seviyorum bu şarkıyı... rudra çok güzel rol yapıyor hakkını veriyor aslında çok zor bir rol... tam cuk oturmuş ona... ruda rolünü mesela arnav yapsa yakışmazdı...
paro da çok güzel rol yapıyor gerçekten çok başarılı...
130 lardasın demekki... malum sahneye çok az kalmış heyecanla bekle :) çok güzel bir sahneydi..
rudra çok fenaymış meğer, görünce şaşırırsın :)
Evet adam güzel oynamış gerçekten.Paro da gıcık mıcık ama iyi rol yapıyor.:KK48: Malum sahneyi biliyorum.:KK53:Önce ne var ne yok diye bölümlerin üstünden şöyle bir geçmiştim.:KK48:Erkek işte hepsi fena bunların.:KK70:

Evet adam güzel oynamış gerçekten.Paro da gıcık mıcık ama iyi rol yapıyor.:KK48: Malum sahneyi biliyorum.:KK53:Önce ne var ne yok diye bölümlerin üstünden şöyle bir geçmiştim.:KK48:Erkek işte hepsi fena bunların.:KK70:

kadınlardan nefret ediyorum diye dolaşmasın ortalarda , bir kadın görünce uçkuruna sahip olamadıktan sonra peh peh :)

Back
X