Sensiz Yaşayamam Fox Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Özgür Çevik yeni dizisiyle ekranlara dönüyor Nisan ayı ortasında FOX'ta yayınlanacak olan "Sensiz Yaşayamam" Focus Film'in yapımcılığında gerçekleşecek, yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın üstlendiği dizide Özgür ile beraber oynıyacak diğer oyuncular Mustafa Alabora, Emre Kınay, Suna Selen, Civan Canova, Gülçin Santırcıoğlu ve Burcu Binici gibi pek çok ünlü oyuncu dizide rol alıyor.

Sensiz Yaşayamam / Bölüm Resimleri
1268406118_teaser_packshot2.jpg

1268403120_teaser_6.jpg

1268403231_teaser_5.jpg

fragmanda izedim güzel bi diziye benziyor inş saati ve günü uygun olurda izlerim

özgürün yabancı damattan sonra şansı pek açılmadı...
dizileri hep yayından kaldırıldı tutulmadı..bakalım bu sefer ne yapacak...
ben hala bu çocuğu bir oyuncu olarak göremiyorum şarkı söylese ne var sanki.

ben geçen tesadüfen izledim.oyuncular senaryo iyi gibi olsada bu focus filmin çektiği diziler hep kötü oluyor.bu da öyle bi oturmamışlık bi çiğlik var dizide

Özgür Cevik'i bir tek Yabancı Damat'ta izlemistim, baska hic bir dizisine bakmadım. Netten bir izleyeyim bakalım nasılmıs boshayallersmile

Son düzenleme:
ben geçen tesadüfen izledim.oyuncular senaryo iyi gibi olsada bu focus filmin çektiği diziler hep kötü oluyor.bu da öyle bi oturmamışlık bi çiğlik var dizide

bütcenin yetersiz oldugu belli oluyor bence cok.
oyuncularin kiyafetleri cok kalitesiz,yapmacik bi sekilde "zengin" hayati canlandirmaya calismislar ama basaramamislar.
gösterdikleri cok zengin bir aile
ama evleride holdingleride hic o havayi vermiyor,hele kiyafetler berbat ötesi

ama senaryo ve oyunculuk cok güzel

dizide oturmamıs birseyler var sanki yoksa oyuncular cok iyi aslında konuda güzel ama işte birseyler eksik bilmiyorumkismile

bir dizi yine bitiyor saldım çayıra mevlam kayıra diyip hoooooop dizi yayınlıyolar 3 4 bölüm sonra final yapıyolar bazı diziler şakadanak yok oluyor yazık ya oyunculara artık bir dur densin yapımcılara birisi

Back
X