Bundan 46 47 gün önceki duygularımı yazmışsın. İnan geçiyor hepsi. 3. sayfada evlilik planları yaparken gelen ayrılık, isminde konum var. seni öyle güzel anlıyorum ki.. Daha 1,5 ay olmasına rağmen ben bile toparladım, ah ede ede, ağlaya ağlaya... Ramazan ayını hem oruç tutup hemde ağlayarak acı çekerek nasıl geçirdim bir ben bir Rabbim bilir.. sen yüreğini ferah tut... elbette küllerinden doğacaksın.. ve hepsi geçicek..
cok saol elıne saglık.bn yapcamı yaptım mesra eger bırazcık hatrım varsa arar ki yokmus..senı ıstemıyorum demedım sadece yurumuo dedı hepsı bu. hanı dıosun ya senden bekler belkı dıye bnden beklıcegı bıse yok cunku araması gereken o cunku cvp yazmayan o.bıde bı hafta oldu ararmıkı artıkcanım, bende başta beni sevdiğine emindim. inkarda etmiyordu ama işine gelmeyince hemen terslemeye başlıyordu arama diyordu. beni sevdiğine öyle bir inanmışımki, arama desede aradım, şikayetçide olmadı. çünkü, arama demesi dilindeydi. ama bir yandanda düşündüm, gerçekten sevse oda beni arardı, benim bu kadar gözyaşı dökmeme razı gelmezdi. onun onca kırıcı konuşmasına rağmen, ona destek oldum ben yüz çevirmedim, ve suçlu yine ben oldum. ve anlıyorumki gerçekten sevmiyormuş... hattımı değiştiriyorum demiş, sana arama dese güzelce açıklama yapsa sen zaten aramazsın. belkide oda aramak istiyor fakat kendine hakim olmak için hattını değiştiriyor, kimbilir.. 1 hafta olmuş aramadı diyorsun, eğer bu şekilde sürekli düşünüp durucaksan sen ara. kimim arayıp aramadığının ne önemi varki. belkide oda senden bekliyor? al karşına konuş, ciddi ciddi arama beni derse, sende yolunu ona göre çiz. ama seni sevmediğine gerçekten eminsen, hani ayrılmadan önceki tavırlarıyla bağdaştırıyorsan unut gitsin zaten. ben, benden ayrılmak istediğine bir türlü inanamamıştım, 24 saat önce yanımdan gitmek istemeyen adam aniden bir yabancıya dönmüştü. anlam verememiştim, bu yüzden arayıp durdum mesaj atıp durdum. ama 1 kere bile beni kendiliğinden aramadı. bende o ilk ayrıldığında aramasaydım, belkide bana hala döner diye bekliyor olucaktım. aradım, herşeyle yüzleştim. en azından ben bu ilişki için yapabileceğim herşeyi fazlasıyla yaptım. şuanda elim hala gidiyor telefona, aradan ne kadar zaman geçti. ama aramıcam, çünkü benim o kadar aramama karşılık demekki gerçekten istemiyormuş ki, o bir kez bile aramadı. uğurlar ola. hani dedim ya sana, kararı sen vericeksin diye. çünkü ilişkini sen biliyorsun, erkek arkadaşının yapısını sen biliyorsun. benimki biraz çocuk ruhluydu hemen kırılırdı. o yüzden hatalı o bile olsa, ben kıyamazdım arardım, benden beklerdi. sende erkek arkadaşının yapısına göre karar ver. ha birde, arama cevabını duymaktansa aramam demişsin. gerçek ortadaysa eğer, emin ol bunu onun ağzından duyman daha kolay toparlanmanı sağlıyor. biz ne dersek diyelim, eğer o arama derse, sen bunu mecburen kabulleniceksin. kendini yiyip bitirme ayrıca. herşey olacağına varıyor
anladım cnm.. 1 hafta çok erken. hani 1 ay sonra 2 ay sonra bile arayabilir. benm bundan önceki ilişkim demeyeyimde, aramızda etkileşim olan biri olmuştu. aylar sonra aramıştı. halada arar öyle arada bir. önemli olan hatırdır. eğer mesajına cvp vermediyse arama sende msj atma. aradan braz zaman geçsin. burda okumuştum aklımda kalmış. birisi 8,5 ay sonra aramış ve barışmışlar. başka şeylerle oyalan. bu zamanları atlatmak çok zor biliyorum. mesela ben tavla öğrendim. hiç bilmezdim, öğrendim. gayette zevkli bir oyun, internette oynayıp durdum. seri seri dizi izledim film izledim. kafamı meşgul ettim. sürekli onu düşün düşün insanın psikolojisi mahvoluyor. inan, gece uyandım Allahım sen yardım et diyip diyip duruyormuşum meğersem. bende çok zor zamanlar atlattım. biraz kendinide erkek arkadaşınıda kendi haline bırak. sende kafanı toparla. hani çok yeni daha 1 hafta diyorsun. duygu yoğunluğunun en çok olduğu bir dönemdesin. zamana bırak. belki yarın arar belki 1 hafta sonra belki 1 ay sonra, belki onu tam unuttuğun anda, yad başka bir erkek arkadaşın olduğunda.. belkide hiç aramaz. bu ihtimal üzerine düşünme canım.. olacağına bırak herşeyi..
eğer nötr sen çok şanslısın. içinden mesaj atmak bile gelmiyorsa çok düşünme canım. keşke bende nötr olabilsem. benim gözüm hala hep telefonda. bana dönmiceni bile bile, artık olamıcamızı bile bile hemde.. duygusuzlaşma bendede var. artık canım alışveriş bile yapmak istemiyor. düşünebiliyormusun bir kızın için bu cümleyi kurmak ne kadar tuhaf. tek dileğim Rabbimden, biran önce onu unutturması.
aaa ne yazmışş ,sonunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?