sensizde yaparım heralde

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
küllerimden yeniden doğucam daha once yapmıştım yine yapabilirim.yeniden başarabilirim..
yeniden amaan boşver repliğimi söyleyip anı yaşayabilirim eskisi gibi.

şimdi canım çok yanıyo doğru..sabahları nefes alamıyorum uyanırken ölüyorum resmen dogru, senın benı unutup hayatına devam etmenı düsününce ıcım acıyo dogru, askım bıtanem dıye attıgın msjlar artık yok dogru.. hersey bi oyundu aslında başta senın bana ılgı gostermen hosuma gıdıyodu hepsı bu, ask degıldı bendekı..yanı hep ole derdım kendıme ama sonra alısmısım sana gıdınce anladım canım yoksa nıye bukadar yansın ıcım..
sevseydı gelırdı zaten demı herkes kendı sevgısınden sorumludur az sevdı dıye uzulmek nıye nıye bu yangın
daha once yapmıstım yıne yapıcam aklıma bıle gelmezdın eskıden msj attıgında sınır oldugumu bıle hatrlıyorum ben.yapabılırım demı ole davranan kız bendım nıye yıne olmasın

Bundan 46 47 gün önceki duygularımı yazmışsın. İnan geçiyor hepsi. 3. sayfada evlilik planları yaparken gelen ayrılık, isminde konum var. seni öyle güzel anlıyorum ki.. Daha 1,5 ay olmasına rağmen ben bile toparladım, ah ede ede, ağlaya ağlaya... Ramazan ayını hem oruç tutup hemde ağlayarak acı çekerek nasıl geçirdim bir ben bir Rabbim bilir.. sen yüreğini ferah tut... elbette küllerinden doğacaksın.. ve hepsi geçicek..

Bundan 46 47 gün önceki duygularımı yazmışsın. İnan geçiyor hepsi. 3. sayfada evlilik planları yaparken gelen ayrılık, isminde konum var. seni öyle güzel anlıyorum ki.. Daha 1,5 ay olmasına rağmen ben bile toparladım, ah ede ede, ağlaya ağlaya... Ramazan ayını hem oruç tutup hemde ağlayarak acı çekerek nasıl geçirdim bir ben bir Rabbim bilir.. sen yüreğini ferah tut... elbette küllerinden doğacaksın.. ve hepsi geçicek..

evet okumustum :S benmkıde 9 10 gun cıvarı oldu sanırım saymıyorum artk saymak sacma gelıyo sankı gerı donusunu beklemek gıbı gelıyo bu bana..bız cok kavga ederdık ve kuserdık bu belırsızlık mahvederdı benı sımdı belırlı olduda noldukı cnm acıyo..en cokta koyan, o bnm hala aklımdayken onun aklında olmamam olsa arardı cunku dıılmı asla karsına gecıp ölup bıtıyorum demıcem bu acıyı sadece kendım bılcem onun bu acıyı bılmesı daha cok hosuna gıder heralde. bi iyi gıbıyım bı kotu..bi tamam gecıo dıorum bı cok kotuyum dıyorum

en azından kavga ederdik, anlaşamıyorduk diyip kendini avutabilirsin canım.. emin ol unutmak kolay değil. oda unutmamıştır. belki yıpranmışsınızdır. bizim hiç sorunumuz yokken ayrıldık. 1 kere bile küslüğümüz olmamıştı. ailesi istemedi, sağolsun oda karşı gelemedi. sonrasında benim direnişlerim tuzu biberi oldu. bir kere tesadüfen onun duvarına bakma şansım oldu. bir şarkının sözlerini yazmış, bir kalbi kanata kanata unutursun avutursun diye, cem adrianın şarkısıydı yanılmıyorsam. unutmak istiyor belli, bu daha çok canımı yakıyor. hep aklımda, onsuz geçirdiğim bir saniye bile yok. ama onunla olma şansımda yok. bu duruma alışmalıyız ve kabul etmeliyiz... biz burda onlar için üzülüyorken allah bilir onlar kiminle kahkaha atıyor...

eger benı sevdıgını dusunsem arardım yıne ama seven ınsan gıtmezdı kac gun oldu arardı mutlaka sevse.. 1senelık ılıskı bu kadar basıt yanı onun ıcın aramıcak kadar bu cok koyuyo aklına geldımı dusunmuorum gelse aramazmıydı cunku ortada aılevı bı sebep yok bıse yok sadece ufak tefek selerden kavgalar bu da herılıskıde olur ve duzeltılmıcek bıse dııl bnce yanı seven ınsan bole dusunurdu gıtmezdı.onu aramamamın tek sebebı sevılmedımı dusunmem ve bole bırısını ararsam arama benı derse bu cvaba dayanamam..sızce ararmı

eğer seviyorsa aradan ay da geçse yıl da geçse, ve senin kısmetinse döner dolaşır muhakkak gelir sana... ki 1 senelik ilişki diyorsun, hemen nasıl silip altın 2 günde.. ben, beni sevdiğine emindim, aradım ve arama cevabını aldım. seni seviyorum, hep sevicem ama arama dedi. ben yine aradım. özledim dedi. sonra normal konuşmaya başladık. bu sefer işine gelince arama dedi, işine gelince sevgilisiymişim gibi davrandı. bende sabredemedim, dayanamadım, çekemedim. patlak verdi, ve en sonunda tamamiyle bitti. düşünebiliyormusun? benim yanımda olmadıktan sonra beni sevmiş sevmemiş ne farkederki. bence sende arama, biraz zaman geçsin. seviyorsa arar zaten. ama seven insanda, sevdiğinin bu kadar üzülmesine dayanabilirmi, ona bu denli kıyabilirmi orasıda ayrı birşey.. ama bu ilişkiyi sen yaşadın, herşeyini sen biliyorsun.arayıp aramamanın kararınıda sen vericeksin.

bak sen aramıssın hemen cunku sevdıgın ıcın ama o nıye aramıyoyapabılıo cunku bensız..arama cvbını duymaktansa aramam zaten ben.bn yınede sonkez aramıstım normal sohbet etmeye basladık sonra bı kavga daha cıktı hattımı degstırıorum yarın yazdı bnde bna gıt yada gıtme de dedım telı kapattı ıletılmedı sonra hoscakal madem dedım sabah telını acmıs.bu bı hafta oldu olalı o gunden berıde hıc bıse yok.senı sevdıgıne emınsen kotu olcak bı durum yok ne guzel bn benı sevdıne ınanmıyorum sevse bıtırmezdı gıtme derdı bı haftadır hıcmı merak etmıo arardı..sence ne kadar sure aramazsa artık aramaz dersın

canım, bende başta beni sevdiğine emindim. inkarda etmiyordu ama işine gelmeyince hemen terslemeye başlıyordu arama diyordu. beni sevdiğine öyle bir inanmışımki, arama desede aradım, şikayetçide olmadı. çünkü, arama demesi dilindeydi. ama bir yandanda düşündüm, gerçekten sevse oda beni arardı, benim bu kadar gözyaşı dökmeme razı gelmezdi. onun onca kırıcı konuşmasına rağmen, ona destek oldum ben yüz çevirmedim, ve suçlu yine ben oldum. ve anlıyorumki gerçekten sevmiyormuş... hattımı değiştiriyorum demiş, sana arama dese güzelce açıklama yapsa sen zaten aramazsın. belkide oda aramak istiyor fakat kendine hakim olmak için hattını değiştiriyor, kimbilir.. 1 hafta olmuş aramadı diyorsun, eğer bu şekilde sürekli düşünüp durucaksan sen ara. kimim arayıp aramadığının ne önemi varki. belkide oda senden bekliyor? al karşına konuş, ciddi ciddi arama beni derse, sende yolunu ona göre çiz. ama seni sevmediğine gerçekten eminsen, hani ayrılmadan önceki tavırlarıyla bağdaştırıyorsan unut gitsin zaten. ben, benden ayrılmak istediğine bir türlü inanamamıştım, 24 saat önce yanımdan gitmek istemeyen adam aniden bir yabancıya dönmüştü. anlam verememiştim, bu yüzden arayıp durdum mesaj atıp durdum. ama 1 kere bile beni kendiliğinden aramadı. bende o ilk ayrıldığında aramasaydım, belkide bana hala döner diye bekliyor olucaktım. aradım, herşeyle yüzleştim. en azından ben bu ilişki için yapabileceğim herşeyi fazlasıyla yaptım. şuanda elim hala gidiyor telefona, aradan ne kadar zaman geçti. ama aramıcam, çünkü benim o kadar aramama karşılık demekki gerçekten istemiyormuş ki, o bir kez bile aramadı. uğurlar ola. hani dedim ya sana, kararı sen vericeksin diye. çünkü ilişkini sen biliyorsun, erkek arkadaşının yapısını sen biliyorsun. benimki biraz çocuk ruhluydu hemen kırılırdı. o yüzden hatalı o bile olsa, ben kıyamazdım arardım, benden beklerdi. sende erkek arkadaşının yapısına göre karar ver. ha birde, arama cevabını duymaktansa aramam demişsin. gerçek ortadaysa eğer, emin ol bunu onun ağzından duyman daha kolay toparlanmanı sağlıyor. biz ne dersek diyelim, eğer o arama derse, sen bunu mecburen kabulleniceksin. kendini yiyip bitirme ayrıca. herşey olacağına varıyor:34:

canım, bende başta beni sevdiğine emindim. inkarda etmiyordu ama işine gelmeyince hemen terslemeye başlıyordu arama diyordu. beni sevdiğine öyle bir inanmışımki, arama desede aradım, şikayetçide olmadı. çünkü, arama demesi dilindeydi. ama bir yandanda düşündüm, gerçekten sevse oda beni arardı, benim bu kadar gözyaşı dökmeme razı gelmezdi. onun onca kırıcı konuşmasına rağmen, ona destek oldum ben yüz çevirmedim, ve suçlu yine ben oldum. ve anlıyorumki gerçekten sevmiyormuş... hattımı değiştiriyorum demiş, sana arama dese güzelce açıklama yapsa sen zaten aramazsın. belkide oda aramak istiyor fakat kendine hakim olmak için hattını değiştiriyor, kimbilir.. 1 hafta olmuş aramadı diyorsun, eğer bu şekilde sürekli düşünüp durucaksan sen ara. kimim arayıp aramadığının ne önemi varki. belkide oda senden bekliyor? al karşına konuş, ciddi ciddi arama beni derse, sende yolunu ona göre çiz. ama seni sevmediğine gerçekten eminsen, hani ayrılmadan önceki tavırlarıyla bağdaştırıyorsan unut gitsin zaten. ben, benden ayrılmak istediğine bir türlü inanamamıştım, 24 saat önce yanımdan gitmek istemeyen adam aniden bir yabancıya dönmüştü. anlam verememiştim, bu yüzden arayıp durdum mesaj atıp durdum. ama 1 kere bile beni kendiliğinden aramadı. bende o ilk ayrıldığında aramasaydım, belkide bana hala döner diye bekliyor olucaktım. aradım, herşeyle yüzleştim. en azından ben bu ilişki için yapabileceğim herşeyi fazlasıyla yaptım. şuanda elim hala gidiyor telefona, aradan ne kadar zaman geçti. ama aramıcam, çünkü benim o kadar aramama karşılık demekki gerçekten istemiyormuş ki, o bir kez bile aramadı. uğurlar ola. hani dedim ya sana, kararı sen vericeksin diye. çünkü ilişkini sen biliyorsun, erkek arkadaşının yapısını sen biliyorsun. benimki biraz çocuk ruhluydu hemen kırılırdı. o yüzden hatalı o bile olsa, ben kıyamazdım arardım, benden beklerdi. sende erkek arkadaşının yapısına göre karar ver. ha birde, arama cevabını duymaktansa aramam demişsin. gerçek ortadaysa eğer, emin ol bunu onun ağzından duyman daha kolay toparlanmanı sağlıyor. biz ne dersek diyelim, eğer o arama derse, sen bunu mecburen kabulleniceksin. kendini yiyip bitirme ayrıca. herşey olacağına varıyor:34:
cok saol elıne saglık.bn yapcamı yaptım mesra eger bırazcık hatrım varsa arar ki yokmus..senı ıstemıyorum demedım sadece yurumuo dedı hepsı bu. hanı dıosun ya senden bekler belkı dıye bnden beklıcegı bıse yok cunku araması gereken o cunku cvp yazmayan o.bıde bı hafta oldu ararmıkı artık

anladım cnm.. 1 hafta çok erken. hani 1 ay sonra 2 ay sonra bile arayabilir. benm bundan önceki ilişkim demeyeyimde, aramızda etkileşim olan biri olmuştu. aylar sonra aramıştı. halada arar öyle arada bir. önemli olan hatırdır. eğer mesajına cvp vermediyse arama sende msj atma. aradan braz zaman geçsin. burda okumuştum aklımda kalmış. birisi 8,5 ay sonra aramış ve barışmışlar. başka şeylerle oyalan. bu zamanları atlatmak çok zor biliyorum. mesela ben tavla öğrendim. hiç bilmezdim, öğrendim. gayette zevkli bir oyun, internette oynayıp durdum. seri seri dizi izledim film izledim. kafamı meşgul ettim. sürekli onu düşün düşün insanın psikolojisi mahvoluyor. inan, gece uyandım Allahım sen yardım et diyip diyip duruyormuşum meğersem. bende çok zor zamanlar atlattım. biraz kendinide erkek arkadaşınıda kendi haline bırak. sende kafanı toparla. hani çok yeni daha 1 hafta diyorsun. duygu yoğunluğunun en çok olduğu bir dönemdesin. zamana bırak. belki yarın arar belki 1 hafta sonra belki 1 ay sonra, belki onu tam unuttuğun anda, yad başka bir erkek arkadaşın olduğunda.. belkide hiç aramaz. bu ihtimal üzerine düşünme canım.. olacağına bırak herşeyi..

anladım cnm.. 1 hafta çok erken. hani 1 ay sonra 2 ay sonra bile arayabilir. benm bundan önceki ilişkim demeyeyimde, aramızda etkileşim olan biri olmuştu. aylar sonra aramıştı. halada arar öyle arada bir. önemli olan hatırdır. eğer mesajına cvp vermediyse arama sende msj atma. aradan braz zaman geçsin. burda okumuştum aklımda kalmış. birisi 8,5 ay sonra aramış ve barışmışlar. başka şeylerle oyalan. bu zamanları atlatmak çok zor biliyorum. mesela ben tavla öğrendim. hiç bilmezdim, öğrendim. gayette zevkli bir oyun, internette oynayıp durdum. seri seri dizi izledim film izledim. kafamı meşgul ettim. sürekli onu düşün düşün insanın psikolojisi mahvoluyor. inan, gece uyandım Allahım sen yardım et diyip diyip duruyormuşum meğersem. bende çok zor zamanlar atlattım. biraz kendinide erkek arkadaşınıda kendi haline bırak. sende kafanı toparla. hani çok yeni daha 1 hafta diyorsun. duygu yoğunluğunun en çok olduğu bir dönemdesin. zamana bırak. belki yarın arar belki 1 hafta sonra belki 1 ay sonra, belki onu tam unuttuğun anda, yad başka bir erkek arkadaşın olduğunda.. belkide hiç aramaz. bu ihtimal üzerine düşünme canım.. olacağına bırak herşeyi..

yazdıkların ıcın tesekkurler ılgın ıcın cok ıyı geldı.sende takmamaya calıs bosver napalım artık.
ya hanı notr olursun ya ne mutlusundur ne mutsuz bn ole hıssedıyorum suan telın calmıyısı bıle bıse hıssettrmıyo artık.sabahları acı aynı sekılde devam tabı.kendımı suclaya suclaya sıkıldım artık suclamıyorum da acıdan uyustummu ne anlamadım duygularım gıttı gıbı sankı.msj atasım gelmıo ztn soguyomuyum yoksa anlamadımkı

eğer nötr sen çok şanslısın. içinden mesaj atmak bile gelmiyorsa çok düşünme canım. keşke bende nötr olabilsem. benim gözüm hala hep telefonda. bana dönmiceni bile bile, artık olamıcamızı bile bile hemde.. duygusuzlaşma bendede var. artık canım alışveriş bile yapmak istemiyor. düşünebiliyormusun bir kızın için bu cümleyi kurmak ne kadar tuhaf. tek dileğim Rabbimden, biran önce onu unutturması.

eğer nötr sen çok şanslısın. içinden mesaj atmak bile gelmiyorsa çok düşünme canım. keşke bende nötr olabilsem. benim gözüm hala hep telefonda. bana dönmiceni bile bile, artık olamıcamızı bile bile hemde.. duygusuzlaşma bendede var. artık canım alışveriş bile yapmak istemiyor. düşünebiliyormusun bir kızın için bu cümleyi kurmak ne kadar tuhaf. tek dileğim Rabbimden, biran önce onu unutturması.

o telefonun calmıcanı kabul etmketen baska care yok cunku arıcak olan ınsan su saate kadar arardı bnce dıılmı :S bızım nasıl gozumuz telde kı bıde onlar erkek yanı ole bı durum gelse duyguları yogun olsa tel elınde beklemez erkek dırek yazar yazıcanı.baska care yok bn kabullendım evet cnm hala acıyo ama en azından kabullendım umıtlenmıyorum enazından :S

bende kabul ettim artık ama yinede onu hemen silememki.. yaşanmışlıklar var. hayatımda ilk kez birini sevmişim hemde içim yana yana. aramıcanı biliyorum, aslında aramasınıda istemiyorum. ne dicemki zaten. ama yinede ararmı diye aklımdan geçmiyor değil. kabullenmek işin en önemli kısmı. can acıması geçmez.. ama ben hep söyledim ben acımı yarayla yaşıyorum, bi zaman sonra kabuk bağlıcak belki izi kalıcak ama geçicek. dilerim Allahtan o acısını sızıyla yaşar. bak yine gece gece sinirlendim eski şeylerim geldi aklıma off off

Back
X