Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugun günümdu olmadim henuz genelde duzenli 27 gunde bir oluyorum sente test yaptim erken boyle cikti icini acinca sonra tertemiz oldu cizgi gitti sizce cizgi var mj
Bugun günümdu olmadim henuz genelde duzenli 27 gunde bir oluyorum sente test yaptim erken boyle cikti icini acinca sonra tertemiz oldu cizgi gitti sizce cizgi var mj
Bu testi ilk defa duydum ama , erken testler senin yaptığın zaman da daha belirgin çizgi vermesi gerekir . Ama geç döllenme vs olmuş olabilir bence 1-2 gün sonra tekrar dene eğer çizgi olursa kan verirsin
Bu testi ilk defa duydum ama , erken testler senin yaptığın zaman da daha belirgin çizgi vermesi gerekir . Ama geç döllenme vs olmuş olabilir bence 1-2 gün sonra tekrar dene eğer çizgi olursa kan verirsin
Canımmm burdan görünen tek çizgi muhtemelen silik çizgi varsa da buraya atınca kalite düştüğü için biz anlamıyoruz. Sen yarın doğru kan testine bence kafan bi rahatlasın