• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SENTE MARKA ERKEN GEBELİK TESTİ KULLANAN VAR MI??

Flower_seda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
174
177
103
31
Hanımlar günaydın. Sente marka erken gebelik testi kullanan var mı? Regl gecikmesinde 6. günüm. Şuanda aldığım sonuç negatif. Güvenilir mi bilmiyorum. 1-2 gün daha gelmezse normal test de almıştım Certain marka. Onu da yapacağım. Görsel paylaşıyorum Sente markası için.

Eklentiler

• IMG_4675.webp
    IMG_4675.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_4676.webp
    IMG_4676.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba günaydın ben kullanmadım ama normalde adet gecikmeleriniz düzensizlikleriniz oluyosa geç döllenme olabilir ya da stresten kullandığınız herhangi bi ilaçtan da gecikmiş olabilir

Merhaba günaydın ben kullanmadım ama normalde adet gecikmeleriniz düzensizlikleriniz oluyosa geç döllenme olabilir ya da stresten kullandığınız herhangi bi ilaçtan da gecikmiş olabilir
Hayır hiç gecikme yaşamıyorum. Ama dediğiniz gibi stresli bir dönem geçirdim bu kadar mı etkiliyor ya anlamadım. Bakalım bir iki gün sonra belli olur heralde. 29 mayısta da eşimle şüpheli bir ilişki de oldu o da var.. hayırlısı bakalım

Hanımlar günaydın. Sente marka erken gebelik testi kullanan var mı? Regl gecikmesinde 6. günüm. Şuanda aldığım sonuç negatif. Güvenilir mi bilmiyorum. 1-2 gün daha gelmezse normal test de almıştım Certain marka. Onu da yapacağım. Görsel paylaşıyorum Sente markası için.
Merhaba ben dün eczaneden almıştım adet gecikmemin üçüncü günü bugün testi dün yapmıştım böyle çıkmıştı

Eklentiler

• IMG_20250620_185131.webp
    IMG_20250620_185131.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 12
Back
X