Septorinoplasti ameliyatı ve pişmanlık

Septorinoplasti ameliyatı ve pişmanlık

• wds

OY: 0 0,0%
  • asdasd

• dsad

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Benim de çok kısa geliyordu ama uzuyor zamanla

Selam, A. Göksel' le görüştünüz mü? Ben burada olumsuz yorumlar gördüm kendisi ile ilgili bir iki tane. Ne kadar doğrudur orasını bilemiyorum tabii. Screen shot almıştım. Bulursam paylaşırım. Benim de sıkıntım burun sırtımın çok oyulmuş olması. Kaburga kıkırdağı gerektiren türden.

Aekadaslar doktorlarinizin isimlerinizi yazarmisiniz bende ekimde ameliyat olucam dr arastiriyorum bilmeden sizin doktorlara gidebilirim lütfen isimlerini yazin bizleride bilgilendirin

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.
Durumunuz şuan benim yaşadığımda aynı. Tek fark 1 yıllık zaman. Nisan 5 de ameliyat oldum. 1 ay oldu henüz. Bütün bu yaşadıklarınızı şuan ben yaşıyorum. Burun kısa kalkık burun delikler fazla açık... 1 yılda değişiklik oldumu? Merak ediyorum doğrusu. Bende çok mutsuzum evdekiler yüzüme bakmıyor neler oldu bu zaman diliminde ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba. Allah sabir versin. 7 ay icinde burun oturur. Umudunu hic kaybetme. Revizyonla duzeltebilirsin

Merhabalar doktorunuz kimdi aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…