Cok gecmis olsun insallah kolayca atlatirsiniz.
Benim esimin neredeyse 1 hafta olacak ameliyatinin ustunden. Iki adet tampon takmislar ameliyat sonrasi. Ameliyatin ertesi gunu cotton tamponlari cikardilar. Dun de icindeki silikon tamponlari cikarip temizlediler. Doktor ilk temizlediginde acayip nefes aldim hic boyle nefes almamistim hayatimda dedi. Carsamba ve cuma gunu tekrar doktor randevusu var, yine temizlenecek burnu. Hic morarma falan olmadi ama tamponlari yuzunden hic nefes alamadi bir kac gun ve asiri bir baski yasamis ve geceleri de cok rahat uyuyamadi. Biraz gelenler gelmis

ve o da uyutmamis. Anladigimiz kadariyla beyin nefes alma islemi dogru duzgun gerceklesmedigi icin vucudu surekli boguluyormus gibi uyariyormus. Burun ameliyati sonrasi cok olagan bir yan etkiymis.
Onun disinda bugun biraz daha iyi. 4 saatte bir cesitli agri kesiciler aliyor ve ara ara da parol iciyor cunku usume geliyor vucut ates yapacak gibi davraniyor. Belki grip falan da olmus olabilir ve anlamiyor da olabilir cunku evde cocuklar hasta.
1-2 hafta icinde dogru duzgun nefes almaya baslayacak gibi duruyor. Bu sure zarfinda, agir kaldirmasi yasak, agzi acik sekilde hapsuruyor. Cocuklardan uzak duruyor, cocuklari kucagina almasi falan hep yasak. Burnunu ellemesi, temizlemesi, yikamasi falan komple yasak.
Bir de olucaksaniz bir kac tane buz torbasi alin. Enseye buz koydu hep ve asiri iyi geldi.
Alerji icin de mutlaka igneyi deneyin. Tamamen hayat kurtariyor buyuk rahatlik. Ama ameliyat olacaksaniz yakin zamanda, ameliyatinizi olun ondan sonra ignelere baslayin.