- 18 Ağustos 2016

- 303

- 84

- 98

- 35

- Konu Sahibi birsorumvr
 - 

Devlette olmaya çok çekiniyorum orada olup iyileşen vardır muhakkak ama işte hangi dr? Siz nerede oldunuz?Ben özelde oldum ama birkaç aksaklık olmasaydı devlette olacaktım. Şehir Hastanesi'nde olacaktım hatta.
Ya evet kesinlikle etkiliyordur böyle yaşamak çok zor sürekli genzimi akıyor temizliyorum bir daha doluyor hep Bi akış var içeride ve burun kanatlarım da dar deviasyonla beraber iyice daraldı. Siz nerede oldunuz iyi olmanıza çok sevindim darısı başıma yaBen oldum hayatımda aldığım en güzel kararlardan biri keşke daha önce olsaymışım dedim insanın hayat kalitesi artıyor daha önce nefes almadığınızı anlıyorsunuz ve baş ağrılarından eser kalmıyor
Devlette olup gayet güzel burnu olan arkadaşlarım var. Önemli olan devlet veya özel olmasından çok doktoru seçmek ve güvenmek. Ben Konya'da Muhammet Keskine oldum.Devlette olmaya çok çekiniyorum orada olup iyileşen vardır muhakkak ama işte hangi dr? Siz nerede oldunuz?
Evet haklısınız devletteki doktorlari da kestiremiyor ki insan, şans meselesi İstanbuldayım maalesef ben.Devlette olup gayet güzel burnu olan arkadaşlarım var. Önemli olan devlet veya özel olmasından çok doktoru seçmek ve güvenmek. Ben Konya'da Muhammet Keskine oldum.
Ben izmirdeyim tanıdığım güvendiğim bir doktora oldum özel hastanedeYa evet kesinlikle etkiliyordur böyle yaşamak çok zor sürekli genzimi akıyor temizliyorum bir daha doluyor hep Bi akış var içeride ve burun kanatlarım da dar deviasyonla beraber iyice daraldı. Siz nerede oldunuz iyi olmanıza çok sevindim darısı başıma ya
Anladım çok geçmiş olsun ben de artık cesaretimi toplayıp olacağım araştırdıkça kafam karışıyor. Teşekkür ederim ilginiz3Ben izmirdeyim tanıdığım güvendiğim bir doktora oldum özel hastanede
nerden aldınız lütfen banada söyleyinEvet burun etleri maalesef şişmeye devam ediyor o da burnu az da olsa kapatabiliyor. Ben güvendiğim bir yerden doğal bir fıs fıs aldım. O sorunu da çözdük burun etleri de şişmiyor artık.
Ankara da en iyi Septum perfortasyon ameliyatı yapan doktor öderir misiniz burun kıkırdağında delik var daKardeşim oldu onda da kıkırdak eğriliği vardı, burun etleri şişikti. Burnu o kadar kapalıydı ki bazı harfleri tam çıkaramıyordu, bazen anlaşılmıyordu. Her gece aşırı horlardı. Ameliyat üzerinden 2 yıl geçti çok rahat nefes alıyor. Horlaması kalmadı. Ama doktor seçimi çok önemli bir de o estetik olmadı sadece deviasyon düzeltildi.
Özelden yazıyorumnerden aldınız lütfen banada söyleyin
Biz İstanbulda yaptırmıştık. Ankarada maalesef bildiğim bir doktor yok.Ankara da en iyi Septum perfortasyon ameliyatı yapan doktor öderir misiniz burun kıkırdağında delik var da
bekliyorum sağolunÖzelden yazıyorum
Merhabalar bende de aynı SORUNLAR var doktora gittim kemik eğriliği çıktı ameliyat Baş ağrılarım falan da çok fazla siz ne yaptınız ameliyata karar verdiniz miSelamlar..
Alerjik rinit sebebiyle zaten burun tıkanıklığı çok yaşayan biriyim neredeyse 1 aydır sağ ve burnum surekli tıkalı sirt üstü yatinca geçiyor ayağa kalkınca yine tıkanıyor doktorum burun içi deviayson var demişti buda alerjik rinit sebebiyle 4 katına çıkar dayabildigin kadar dayan olmazsa son. Çözüm ameliyat dedi benim gibi olup ameliyat olan sonrasında iyileşen oldu mu vücuduma yeterli oksijen girmiyor eminim hergun rahatsız eden bı baş ağrısı ile uyanıyorumyanı sıra da burun estetiği yaptırabilir miyim nefes problemi sebebiyle devlet hastanelerinde olanlari duydum ama emin olamıyorum 
Merhaba bana da yazabilir misiniz?Özelden yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?