- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 358
- 55
- Konu Sahibi gulbeseker
-
sonunda esrap ezgü tekrar program yapmaya başlıyor kızlar..... allaha çok şükür... zaten bu konuların bu müge ile serap ancak hakkından geliyor
12 /10 2009 saat ise 08:30 kanal ise star...
bekliyoruz.....
aslında mügeyede rakip değil progarm saatleri farklı
yok cnm çok fark yok
serp ezgü sabah 8:30
müge anlı00
ve bnce serap yarım saat erkenle başlamakla daha ii etmiş
Herşeyden önce türkçesi çok düzgün o yüzden onu dinlemek hoşuma gidiyor..çok düzgün ve güzel konuşuyor çünki...
evet serap ezgünün geçmiş dönmde yaptığı haber spikerliğinden olsa gerek sesi türkçesi ve ses tonu süper
insan dinlendiriyor
akannehiraaaa benimde aklımdan geçiyordu bir zamanlar serap ezgü böyle programlar yapıyodu yakında oda başlar diye demek tahminim doğru çıkmış a.ssevindim,bende severim serap ezgüyü ama muge anlıyıda çok seviyorum opuyorumnanaktanofffffffff hangisini izliycez keşke sedanın program saatine denk gelseymiş,neyse hangi konu ilgimi çekerse onu izlerim artık :hulya:sabah 8 de kalkmak şart oldu 5 tane saat kuruyorum yatağın etrafına koyuyorum anca uyanıyorummirmirmirmir:roflol:
yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenOnun tarafsızlığı yeter be kaptanım demi ama...
ya evet yaa bnde o kadınları hiç sevmiyoruum:mymeka:selam program başladı.bi defa ekran karanlık serap hanım da solaryumdan kapkara olmuş mügenin aydınlık havası burada yok. ayrıca her programda en ön sıraya oturan herşeyi bilen bir iki kadın var burada da en öndeler. sinir oluyorum onlara ellerinde mikrofon onların meşhur yorumlarını dinlemek istemiyorum.ekran önü çok karanlık geldi bana serap hanımı severim ama müge bi başka ışıl ışıl pozitif ve dobra hatun herkese iyi seyirler....
program ilk gün itibariyle hiç güzel gelmedi bana ..
ama serap hanım bunu düzene koyar. bence bir kaç eksik vardı benim gördüğüm siz neleri eksik buldunuz ?
bana göre:
1. stüdyo çok karanlık ve kasvetliydi.dekor da aynen öyle..
2. ise programın saati çok kısa. daha konulara hakim olunamadan bitiyor. zaten yarım saati reklam... geriye kalan 1 saatte bu konuları konuşmak için yetmez...izdivaç programını sarkıtmalı yada serap hanımı öğle kuşağına almalı-ki bence en doğrusu da bu olur... serap hanım en güzel 13 ile 16 saatleri arasında güzel duruyor ( daha rahat izliyoruz ya o bakımdan):kedi:zemuszemussositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?