Serap Ezg ile Su ve Ceza

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
sonunda Serap Ezgü tekrar program yapmaya başlıyor kızlar..... allaha çok şükür... zaten bu konuların bu müge ile serap ancak hakkından geliyor
12 /10 2009 saat ise 08:30 kanal ise star...ama keşke öğleden sonra olsaydı ....mesela 13:00 ile 17: arası
bekliyoruz.....

Son düzenleme:
sonunda esrap ezgü tekrar program yapmaya başlıyor kızlar..... allaha çok şükür... zaten bu konuların bu müge ile serap ancak hakkından geliyor
12 /10 2009 saat ise 08:30 kanal ise star...
bekliyoruz.....

süper olmuş kadını severim mert cesur en önemlisi bilgili

erkeklerde kök söktürmseini bliyor canım benim

bnde sverim serabı
sedann programı mügeye rakip bile olamaz
ama serabım ki kesin olur
izlerim bundan sonra

Bence de Serap Ezgü Müge ye rakip olacak.O Da çok cesur bir kadın bakalım formatı nasıl olacak.Merakla BEKLİYORUM....:dance:

bencede serap ezgü mügeye rakip geliyo sedayı ne öncesinde nede şimdi izliyorum onlara biraz zor yetişir

aslında mügeyede rakip değil progarm saatleri farklı

mügeyle aynı saatte keşe sedayla aynı saat olsa mügede serapta tuttuğunu alır

Ben sevmiyorum serap ezgüyü, itici bir kadın, ama cesur, takipci ve zeki olması mügeyei zorlayabilir..

yok cnm çok fark yok
serp ezgü sabah 8:30
müge anlı 00

ve bnce serap yarım saat erkenle başlamakla daha ii etmiş

ay öylemi ben müge 10 da başlıyor sanıyorum
acaba mügenin doktorla avukat tekrar seraba döner mi, o avukatı falan serap meşhur etmişti, bilmiyoruym ben tercih yapcak olsma kesinlikle serabı tercih ederim
a.s

Herşeyden önce türkçesi çok düzgün o yüzden onu dinlemek hoşuma gidiyor..çok düzgün ve güzel konuşuyor çünki...

Herşeyden önce türkçesi çok düzgün o yüzden onu dinlemek hoşuma gidiyor..çok düzgün ve güzel konuşuyor çünki...

evet serap ezgünün geçmiş dönmde yaptığı haber spikerliğinden olsa gerek sesi türkçesi ve ses tonu süper
insan dinlendiriyor

serap ezgü iyidir dinlettiriyo kendisini. sedayi hic sevmezdim sevmiomda sevmicemde programida hiic yapamiyo sesi yetmio bikere :) nefessiz sessiz kaliyo yaw. itici kari bence o kalca sallasa daha iyi olurdu :)) ama serap baslarsa müge netcek? off kime bakcam ben ozaman??

akannehiraaaa benimde aklımdan geçiyordu bir zamanlar serap ezgü böyle programlar yapıyodu yakında oda başlar diye demek tahminim doğru çıkmış a.ssevindim,bende severim serap ezgüyü ama muge anlıyıda çok seviyorum opuyorumnanaktanofffffffff hangisini izliycez keşke sedanın program saatine denk gelseymiş,neyse hangi konu ilgimi çekerse onu izlerim artık :hulya:sabah 8 de kalkmak şart oldu 5 tane saat kuruyorum yatağın etrafına koyuyorum anca uyanıyorummirmirmirmir:roflol:

8 demi:1no2:

selam program başladı.bi defa ekran karanlık serap hanım da solaryumdan kapkara olmuş mügenin aydınlık havası burada yok. ayrıca her programda en ön sıraya oturan herşeyi bilen bir iki kadın var burada da en öndeler. sinir oluyorum onlara ellerinde mikrofon onların meşhur yorumlarını dinlemek istemiyorum.ekran önü çok karanlık geldi bana serap hanımı severim ama müge bi başka ışıl ışıl pozitif ve dobra hatun herkese iyi seyirler....

program ilk gün itibariyle hiç güzel gelmedi bana ..
ama serap hanım bunu düzene koyar. bence bir kaç eksik vardı benim gördüğüm siz neleri eksik buldunuz ?
bana göre:
1. stüdyo çok karanlık ve kasvetliydi.dekor da aynen öyle..
2. ise programın saati çok kısa. daha konulara hakim olunamadan bitiyor. zaten yarım saati reklam... geriye kalan 1 saatte bu konuları konuşmak için yetmez...izdivaç programını sarkıtmalı yada serap hanımı öğle kuşağına almalı-ki bence en doğrusu da bu olur... serap hanım en güzel 13 ile 16 saatleri arasında güzel duruyor ( daha rahat izliyoruz ya o bakımdan):kedi:zemuszemussositososito

Onun tarafsızlığı yeter be kaptanım demi ama...
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ya evet yaa bnde o kadınları hiç sevmiyoruum:mymeka:

kesinlikle katılıyorum

bencede serabın proğramını
13 den sonra olmalı
daha rahat izlerimz
ben öğledne sonra izleyecek hiç birşey bulamaıyorum
serap olsa müğeyi takıp ettiğim gibi onuda takip ederim.

lütfen duysunlar sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…