• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serap Ezg ile Su ve Ceza

musa kang'ın gerçek katili bulunmuş amcaoğlunun suçsuzluğu ispatlanmışş

serap da herşey anlatılıyor... erzurum emniyet amiri açıklama yapacakmış...suçlu itiraf etmiş suçunu.. allah islah etsin... 16 yaşında 30 ayrı suçtan da sabıkası bulunan sokak çocuğu

yaşar şu iki evliliği savunan adam değil miydi
biz bu aralar müge deyiz ya bacım o yüzden serabı kaçırdık
müge de de ortalık karışık

günaydın,bende mügeye bakıyorum ama seraptaki konuyuda takip etmeye çalışıyorum.
yaşar beyi dinledikçe sinirden deliriyorum.yaaa kadınlar da bi tuhaf insan nasıl kabul edebilir bu durumu.
kadınlarda kardeş gibi birbirlerini seviyolarmış mış mış.

bende mügeye bakmıyorum takıldım kaldım yaşar beyde.. nasıl bir ADAMDIR..
eşlerininde arası gayet iyi. nasıl olabiliyo bu durum anlamadım valla

bugün yusufa bnzeyen bi görüntü vardı
tıpatıp aynısıydı hatta ama o mu değil mi belli değil tabii
birde dışarı çıkacak kadar rahat diyelim yusuf neden yardım istemiyor
örneğin o marketçi kadına anlatabilirdi
yardım isteyebilirdi

serapı düzenli izleyen arkadaşlar ben her zaman takip edemiyorum..fırsatınız olursa önemli gelişmeleri özet geçermisiniz..

valla yusufa giderek çok yaklaşıyorlar
ama hasta ruhlu insanlarda çıkıp abuk sabuk ihbarlarda bulunuyorlar
esma teyzeyi de gördünüz mü kadın müge deyken daha cevvaldi şimdi ruh gibi olmuş artık
sanki iyice umudunu kaybetmiş gibi...
allah sabırlar versin kola değil bu işler

Star TV ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Sinevizyon TV Prodüksiyon'un yaptığı, sunuculuğunu Serap Ezgü'nün üstlendiği Suç ve Ceza isimli program sona erdi.

Tam 5 aydır yayında olan Suç ve Ceza bugün özel bir yayın gerçekleştirerek 5 ay boyunca ekrana getirdiği ve çözüme ulaştırdığı konuları ekrana taşıdı.

Programın sonunda duygusal anlar yaşandı.

Serap Ezgü veda ederken şunları söyledi;
"Ben ve ekibim çok özveriyle çalıştı. Yaz demedik, kış demedik, soğuk demedik... Sayın Edip Önder'e çok teşekkür ediyorum. Hiç bir karşılık beklemeden yüreğiyle geldi buraya... Sevgili Savaş Kalafat'a, Sinevizyona (patronlarıma) arkadaşlarıma, star televizyonuna bize kucak açtığı için sonsuz teşekkürler ediyorum. Herkes yüreğini koymuştu bu programa. Tabi ki her ayrılık kötüdür. Hep yeni başlangıçları vaadeder. Ben biraz Bodrum'a gidip portakal çiçeklerinin kokularını içime çekeceğim. "

Vatan

Başka kanala mı geçcek acaba o gün virgül koyuyoruz nokta koymuyoruz demişti serap ezgü?

yok bacım ya o kadar bakıyorum hiç bir yerde de haberi çıkmamış...
kanal değiştirdiğine veya tamamen bıraktığına dair..
çok üzüldüm aslında
tam da yusuf olayı çözülüyordu... yazık oldu...

yok bacım ya o kadar bakıyorum hiç bir yerde de haberi çıkmamış...
kanal değiştirdiğine veya tamamen bıraktığına dair..
çok üzüldüm aslında
tam da yusuf olayı çözülüyordu... yazık oldu...

Ben de Yusufu merak ettiğim için seyrediyodum..Hay allah bulunsaydı da öyle bitseydieyvahedigeldismile

yusuf ile ilgili face bir grup var bende oradan bakıyorum inşallah bulunur...
esma teyze şimdi mügeye de gidemez müge almaz yani beni bıraktı da serap'a gitti diye
:(

Ben de mügeye çıkar heralde diye düşünüyodum..Az kalmıştı yaklaşmışlardı çocuğabilmiyorumkismile

Back
X