​yok be arkadaşım kimse bana inandaraamaz olayların gerçekliğini.. su gibide bozdu kendini..merhaba
programdaki konuklar gercek..
program ekibinde yakınım calısıyor ordan biliyorum..
ben çalıştıgımiçin arada evde oldugumda fırsat buldukça izliyorum.. gercekten emek veriliyor gordugum kadarıyla...
bencede hepsi gercek boyle seylerin sakasimi olur evlilik programi degil sonucta orasi ve emniyetle calisiyorlar kimse orda dalgayla dumenle ugrasacak degil keske saka olsada o yasananlarin hic biri gercek olmasa..
Twetty telden girince vede kaç saaten beri ayağımda çocuk sallayınca yazmada zorlanıyorumkevser turkce yaz anlamiom
arkadas inanmiyorum demiste ona yazdim...
Twetty telden girince vede kaç saaten beri ayağımda çocuk sallayınca yazmada zorlanıyorum
hahahah dimi dimikiz 40 yilda dogru bir is yapmissin ben acacaktim bu konuyu sen acmissin iyi olmus hergun takipteyim
​yok be arkadaşım kimse bana inandaraamaz olayların gerçekliğini.. su gibide bozdu kendini..
birde surekli yok o maddelerin adini soylemeyin yok onu soylemeyin yahu herkesin bildigi seyler,
bugun birinden bahsediyordu tacizdenmi tecavuzdenmi yargilaniyormus diyoki adini soyleme yuz kizartici suc diyo guldum bayagi..
birde azarliyor surekli herkesi sanki kubranin annesi melikeye saldirdi mesela o zaman yayinda degillerdi o ani gosterdiler baska programlarda oyle birsey oldumu yayini kesiyorlar onlar yayinda degillerdi yayina girdiler hemen:13:
ucuzlaştırıyor programı ben muge anlıyı çok izlerdim ama o saatlerde pepe oluyor artık ona bakıyoruz müge anlı bana çok samımı geliyor ama serap ezgüyü izlerken üzülemıyorum hiöç bi konuya
Aaaa aşk olsun müge anlı takip edilmez mi ya , hatta gündüz seyredemediysem gece açıyorum tekrarını ütü mütü nasıl bitiyor anlamıyorummuge anliyi pek sevmiyorum hic boyle surekli takip etmedim programini,
serapi takip ediyorum iste o iyi iste birde surekli ayni seyler tekrar ediliyor zaman doluyor...
muge anliyi pek sevmiyorum hic boyle surekli takip etmedim programini,
serapi takip ediyorum iste o iyi iste birde surekli ayni seyler tekrar ediliyor zaman doluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?