Serap İle Yeni Bir Umut Fox Tv

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere

Merhaba
Bu fox tv'deki serap ile yeni bir umut programına çıkanlara inanıyormusunuz?

Ben inanmıyorum açıkcası oyuncu olduklarını düşünüyorum, ajanslardan felan.. Bana hepsi numaracı gibi geliyor yüz ifadeleri davranışları, konular... Sizin düşünceleriniz nedir?

Sizce gereçekmi bu olaylar.. İzleyen de varsa buradan konuşabiliriz.

merhaba
programdaki konuklar gercek..
program ekibinde yakınım calısıyor ordan biliyorum..
ben çalıştıgımiçin arada evde oldugumda fırsat buldukça izliyorum.. gercekten emek veriliyor gordugum kadarıyla...

Son düzenleme:
merhaba
programdaki konuklar gercek..
program ekibinde yakınım calısıyor ordan biliyorum..
ben çalıştıgımiçin arada evde oldugumda fırsat buldukça izliyorum.. gercekten emek veriliyor gordugum kadarıyla...
​yok be arkadaşım kimse bana inandaraamaz olayların gerçekliğini.. su gibide bozdu kendini..

kiz 40 yilda dogru bir is yapmissin ben acacaktim bu konuyu sen acmissin iyi olmus hergun takipteyim

bencede hepsi gercek boyle seylerin sakasimi olur evlilik programi degil sonucta orasi ve emniyetle calisiyorlar kimse orda dalgayla dumenle ugrasacak degil keske saka olsada o yasananlarin hic biri gercek olmasa..

bencede hepsi gercek boyle seylerin sakasimi olur evlilik programi degil sonucta orasi ve emniyetle calisiyorlar kimse orda dalgayla dumenle ugrasacak degil keske saka olsada o yasananlarin hic biri gercek olmasa..

Kıszzbtwetty. Neydiyon fgı brnde takip ediyorum serap ezgüuü

kevser turkce yaz anlamiom
arkadas inanmiyorum demiste ona yazdim...

Twetty telden girince vede kaç saaten beri ayağımda çocuk sallayınca yazmada zorlanıyorum

anladim canim darisi basima
bende izliyorum hergun su hasan olayina uzuldum ama annesine helal olsun susup oturmamis..

su sultangazideki kizlarida bir bir buluyolar bakalim..

seda aramisti evlendim felan dedi ben bugun yarim izledim konusuldumu ?

Program İyi veya Kötü İnandırıcılığı da Tartışılır..
Ama Günümüzde Böyle Olaylar Var..

Burada Açılan Fake Konular Gibi Mesela..
Konu Fake Ama Gerçekten O Olayı Yaşayan Biri Mutlaka Oluyor..

kiz 40 yilda dogru bir is yapmissin ben acacaktim bu konuyu sen acmissin iyi olmus hergun takipteyim
hahahah dimi dimi

Ben bak ne diyorum orda gözümle görsem inanmam okadar belliki numara yaptıkları , hele o azemrlı amca vardı

sokaklarda kaybolmuş felan sonradan geldi ay nasıl numara belli ay vallahi bir tane kız avrdı haberlere çıkmıştı o hariç hiiiç birine inanmadım..

al işte şuan çıkan kıza bile inanmıyorum. Heleki serap ın insanlara konuşmaları , herkes'i aşalamaları..

serapin konusmalari bazen güldürüyor beni
ben gercek olduguna inaniyorum hepsinin aradabi aksiyon katiyolardir belki ama tamami yalan degildir...
bugun kayip bir amca vardi ölü bulunmus uzuldum ALLAH RAHMET EYLESIN INSALLAH(AMIN)
konu hep nurcanla gecti bakalim sonu ne olacak ben evlendim diyen sedayi merak ediyorum ne oldu acaba sonucu

​yok be arkadaşım kimse bana inandaraamaz olayların gerçekliğini.. su gibide bozdu kendini..

malasef gerçek ılk başladığında bitane kadını eşi öldürmüş kadının kızıda eşinin ailesıne verılmilş falan fılan bunlar habelerdede çıkıyor bu yuzden gerçek ama sunucu bambaşka bıyerde konular bambaşka bıyerde sunucunun programla alakası yok ınsanları zorla ağlatmaya falan çalışıyo bıraz muge anlı ızlese sorun kalmıycakta yapamıyo kadın çok yapmacık

birde surekli yok o maddelerin adini soylemeyin yok onu soylemeyin yahu herkesin bildigi seyler,
bugun birinden bahsediyordu tacizdenmi tecavuzdenmi yargilaniyormus diyoki adini soyleme yuz kizartici suc diyo guldum bayagi..
birde azarliyor surekli herkesi sanki kubranin annesi melikeye saldirdi mesela o zaman yayinda degillerdi o ani gosterdiler baska programlarda oyle birsey oldumu yayini kesiyorlar onlar yayinda degillerdi yayina girdiler hemen:13:

ucuzlaştırıyor programı ben muge anlıyı çok izlerdim ama o saatlerde pepe oluyor artık ona bakıyoruz müge anlı bana çok samımı geliyor ama serap ezgüyü izlerken üzülemıyorum hiöç bi konuya

muge anliyi pek sevmiyorum hic boyle surekli takip etmedim programini,
serapi takip ediyorum iste o iyi iste birde surekli ayni seyler tekrar ediliyor zaman doluyor...

serapi takip ediyorum iste o iyi iste birde surekli ayni seyler tekrar ediliyor zaman doluyor...
Aaaa aşk olsun müge anlı takip edilmez mi ya , hatta gündüz seyredemediysem gece açıyorum tekrarını ütü mütü nasıl bitiyor anlamıyorum

serap geçen sezon tam 3 ay aynı kızı aradı sonundada bulamadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…