Aaaa aşk olsun müge anlı takip edilmez mi ya , hatta gündüz seyredemediysem gece açıyorum tekrarını ütü mütü nasıl bitiyor anlamıyorum
serap geçen sezon tam 3 ay aynı kızı aradı sonundada bulamadı sanırım
Yok canım ya ben de çok merak ediyorum ne oldu diye , ananede var bişeyler biliyor ama çekiniyor söylemeye .ben bıkaç gundur izleyemıyorum selda ve tunç bulunamadı dımı hala
Serap ezgüyü de hafife almamak gerek müge anlıdan önce yapıyordu o programı , seyrederdim o zaman da .
Müge anlı da ondan sonra çıktı zaten .Biraz daha kaliteli yayın o farkı var sanki.
ay ıyı olmuş hadı bulunmuş yazık o anaya babaya her gun geldıler gunden gune zayıfladılarprogram bitti sezona girdi sonrada yayindan kalkti ama bulundu o kiz ogretmenin kacirdigi kizi diyorsun
Yok canım ya ben de çok merak ediyorum ne oldu diye , ananede var bişeyler biliyor ama çekiniyor söylemeye .
Son iki gündür araştırdıkları cinayette oldukça ilginç.
Serap özel hayatı da problemliydi sanırım o yüzden tutturamadı soyadını falan da değişmek zorun da kalınca , müge anlı hukuk okuyor geliştiriyor kendini , serap ezgü nasıl desem daha çok sunma işiyle ilgileniyor sanki.
Ben avukata da arif verimliye de bayılıyorum zaten ekip halin de güzeller biri gitse sarsılır illa ki.çok abartılı davranışları eskı usulde kaldı çok
dediğin gibi müge geliştiriyor bıde mımıkleri falan hiç yapmacık değil
seraba surekli birileri hatırlatıyor konuşacağı lafı
bide muge anlıda avukat varya ona bayılıyorum bı başlıyo konuşmaya ne konuştuğunun önemı yok saatlerce dıneleyesım geliyo
Ben avukata da arif verimliye de bayılıyorum zaten ekip halin de güzeller biri gitse sarsılır illa ki.
Habire ban yiyorum konu dışı diye ban yemiyeyim deserapin konusunda mugeyi ovuyonuz ama
serapin konusunda mugeyi ovuyonuz ama
beni de baya sardı bu program. sırf izliycem diye erken kalkıyorum. çok başarılı buluyorum. genç kızlara ağırlık vermesi çok güzell..
Kızlar böyle olaylar ne yazık ki yaşanıyor . Bu programda da bazı gerçek olaylar ele alınıyor .Ama bütün olayların gerçek olduğuna ben de inanmıyorum .Bir de sanırım bu program yeni başladı .Eğer yeni başladıysa ilk etapta reyting için bir çok konunun seneryo olması büyük ihtimal .2-3 gün önce izlediğim yayında ismini vermek istemeyen bir seyirci aradı .Güya ihbar icin arıyordu .Ama kadın mübarek uçurum dizisinin tüm seneryosunu anlattısadece oyuncuların isimleri farklıydı Serap da arkadan aaaaaa ! ooooo ! sesleriyle gazı veriyordu .o yayın tamamen seneryoydu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?