ekmeği çıkarsak olur mu?zaten kan grubuma da uygun değil...bir de gece öğünü yemesem mesela...reflü dan dolayı...ben gece saat 10-10:30 gibi yatıyorum,sabah saat 6:15 te kalkıyorum...
Ben de ekmek yemiyorum, haftada 1 canım istediğinde simit yiyorum. Fakat ekmek yemediğim için diğer yediklerimi artırıyorum. Görüyorsun listelerimde Karnım doymadan kalkmıyorum. Sen de yoğurt, az yağlı sebze yemeği, et özellikle balık miktarını artırarak 1600 Kcal ye tamamlarsın. Geceyi ben de çok tercih etmiyorum. Uyku düzenimiz hemen hemen aynı. Ben de 23 de yatıp 06.45 te kalkıyorum.
sen diyorsun ya,aslında ben diyet yapmadım,sadece dikkat ettim...galiba haklısın..ama isterdim ki sadece acıktığımda yiyim,şu saate bunu ye,bu saate şunu ye olmasın....o beni biraz sıkıntıya sokar,ama galiba yapılacak birşey yok:26:
Sabah erken kalktığına göre kahvaltını da erken yapabilirsin. Uyandığında 1 bardak suyunu içerek başlarsın, 7.30 gibi kahvaltını yaparsın. Acıkmıyorum diyorsun ya, acıkmaman normal, az yediğin için metabolizman hızlanamıyor. Sen 1 hafta devam et, mutlaka acıkırsın. Mühim olan uyandıktan sonra 1 saat içinde bir şeyler yemen. Günler kısalıyor, bir hafta sonra sabah ara öğününü iptal edersin ya da sabah uyandığında 1 ceviz ya da 1 kuru kayısı yeyip kahvaltıyı daha geç saate çekersin. Saatlere de o kadar takılma, gün içinde durumuna göre düzenlersin.