• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serapd'nin Diyet Günlüğü

Bugünkü menüm başlığını bugünkü kaçamaklarım olarak değiştidikten sonra listeme geçebilirim:

Kahvaltı:
30 gr. Beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmek
13 gr taze kaşar
1 çay kaşığı bal
Maydanoz' dereotu, domates

Ara:
1 dilim tatlı

Öğleden sonra ( satt 14.30 gibi)
2 içli köfte
1 börek
2 kuru erik

Akşam:
1 kupa laktozsuz süt ile yaılmış sütlü kahve

Dallida ödemden bahsedince aklıma geldi. 1,5 lt su içine 1 çubuk tarçın, bir kaç karanfil, limon kabuğu atarak hazırladığım ve ödem atmak için kullandığım içeceğimi bu geceden programa aldım...

Geçmiş olsun çok üzüldüm. Ağrın olması kötü tabii, ihmal etme bari. Kolay bir operasyon olur. Hangi hastaneye gideceksin? Var mı aklında bir doktor?
Tarif için rica ederim. Ödemdir di mi :34:
Evet baya az olmuş yediklerin. Dukan tarifleriyle çeşitlendireceğinden eminim. Başarılı bir liste bekliyorum :56:
yarın nihayet evde olacağım, ben de protein + salata durumuna geçeyim artık.

Teşekkürler:16:geçen hafta gitiğim hastane özel hastaneydı,perşembe günü devlet hastanesine gideceğim.ordaki doktor'la görüşmek istiyorum,iyi bir doktor olduğunu diyorlar...ödem içeceğinin tarifini da aldım:34:

Son düzenleme:
Teşekkürler:16:geçen hafta gitiğim hastane özel hastaneydı,perşembe günü devlet hastanesine gideceğim. ordaki doktor'la görüşmek istiyorum,iyi bir doktor olduğunu diyorlar...ödem içeceğinin tarifini da aldım:34:

Günaydın... Haklısın tabii, birisi hemen ameliyat dedi diye onunla devam edip hemen ameliyat olacak halin yok. Rabbim kısa zamanda sağlığına kavuşturur inşaallah.
Afiyet olsun şekerim. Limon kabuğu olarak salatalara sıktığım limonların geri kalanını kullanıyorum bilgine sunarım :42:

Son düzenleme:
Günaydın... Haklısın tabii, birisi hemen ameliyat dedi diye onunla devam edip hemen ameliyat olacak halin yok. Rabbim kısa zamanda sağlığına kavuşturur inşaallah.
Afiyet olsun şekerim. Limon kabuğu olarak salatalara sıktığım limonların geri kalanını kullanıyorum bilgine sunarım :42:

Teşekkürler:16::16:süpersin:34:

Teşekkürler:16::16:süpersin:34:

Merhaba Serap:34:bugünüm menümü yazayım:
:56:Sabah:2 haşlanmış yumurta,biraz peynir,1 bardak süt
Ara:1 bardak tarçınlı süt
:56:Öğlen:3 tavuk baget,yoğurt
Ara:kefir ve krep(yulaf kepeği ile)
:56:2 tavuk baget
Ara:ayran...
Bu defa menüm olmuş mı acaba?:26:su,2.5-3 litre içiyorum,2 bardak da bitki çayı içtim.Yarın da spora başlarım inşAllah...
Sen evine döndün mü?sevgiler:16:

Merhaba Serap:34:bugünüm menümü yazayım:
:56:Sabah:2 haşlanmış yumurta,biraz peynir,1 bardak süt
Ara:1 bardak tarçınlı süt
:56:Öğlen:3 tavuk baget,yoğurt
Ara:kefir ve krep(yulaf kepeği ile)
:56:2 tavuk baget
Ara:ayran...
Bu defa menüm olmuş mı acaba?:26:su,2.5-3 litre içiyorum,2 bardak da bitki çayı içtim.Yarın da spora başlarım inşAllah...
Sen evine döndün mü?sevgiler:16:

Güzel olmuş, fakat öğle ve akşam yediklerinin birbirinden farklı olması gerekiyor diye biliyorum ama. Kitap varsa bir göz at istersen. Ben beğendim, afiyet olsun şekerim:16:
Evdeyim bugün ve yarın. Hastalandım bu ay çok sancım var. Bir yere çıkacak durumda değilim, olsam yine çıkardım herhalde :9:
Sevgiler benden sana :16:

Son düzenleme:
Bugün menüm:

Kahvaltı:
1 yumurta
30 gr beyaz peynir
Maydanoz, domates
1 dl. Çavdar ekmeği

Öğle:
1 ızgara sarı kanat
200 gr. Brokoli salatası
1 dl. Çavdar ekmeği
1 tatlı kaşığı hibeş

Ara:
1 elma
Bir avuç kuru dut

Akşam:
100 gr. Tavuk ızgara
Mevsim salata
Brokoli salatası

Gece:
Laktozsuz süt içer yatarım.

Güzel olmuş, fakat öğle ve akşam yediklerinin birbirinden farklı olması gerekiyor diye biliyorum ama. Kitap varsa bir göz at istersen. Ben beğendim, afiyet olsun şekerim:16:
Evdeyim bugün ve yarın. Hastalandım bu ay çok sancım var. Bir yere çıkacak durumda değilim, olsam yine çıkardım herhalde :9:
Sevgiler benden sana :16:

Çok geçmiş olsun:16:kadın olmak zor zanat:112:menün yine süper:128:kitabım var,şimdi göz atacağım...

Son düzenleme:
Merhaba Serap..Geçmiş olsun..Ben de aynı şekildeyim..Çok zor çok..:50:

Günaydın Kızlar....

Çok geçmiş olsun:16:kadın olmak zor zanat :112: menün yine süper:128:kitabım var,şimdi göz atacağım...

Teşekkür ederim canım. Aynen öyle, dün resmen akşama kadar yattığım yerden kalkamadım. Bu sabah iyiyim çok şükür. Bu sabah tartıldın mı? Merak ettim, tartıldıysan ne kadar gitti :34:

Merhaba Serap..Geçmiş olsun..Ben de aynı şekildeyim..Çok zor çok..:50:

Merhaba canım, teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Neler yapıyorsun, nasıl gidiyor?

Günaydın canım:16:evet tartıldım,81,1 kilo geliyorum.800 gr vermiş oldum.iki gün için fena değil:34:

Son düzenleme:
Tekrar merhaba:3:bugün yediklerim:
sabah:2 haşlanmış yumurta,peynir
ara:1 fıncan kakaolu süt
öğlen:2 baget,1 kase yoğurt(yulaf kepeği ile)
ara:süt
akşam:hamsi tava(yağsız)...
Biraz daha iyi misin?:16:

Günaydın Dallidacım.

Günaydın canım:16:evet tartıldım,81,1 kilo geliyorum.800 gr vermiş oldum.iki gün için fena değil:34:

Muhteşem.... Harika gidiyor bence. Tebrik ederim canım...:16:

Tekrar merhaba:3:bugün yediklerim:
sabah:2 haşlanmış yumurta,peynir
ara:1 fıncan kakaolu süt
öğlen:2 baget,1 kase yoğurt(yulaf kepeği ile)
ara:süt
akşam:hamsi tava(yağsız)...
Biraz daha iyi misin?:16:

Menü çok güzel. Çok iyi gidiyorsun, tebrikler :16:
Teşekkür ederim canım, çok çok iyiyim. Dün evde çok işim vardı, girip cevap yazamadım sana.:26:

Dünkü menüm:

Kahvaltı:
1 yk.menemen
30 gr. taze kaşar
15 gr. bal
2 dl. çavdar ekmek

Ara:
5 fındık
1 avuç dut kurusu

Öğle:
2 yk pirinç lapası
1/2 kase yoğurt
1/2 kase mercimek çorbası

Ara:
1 çb sütlü kahve
1 avuç kuru elma
1 ceviz

Akşam:
1/2 kase mercimek çorbası
1/2 pors taze fasulye
mevsim salata

Gece:
1 kupa laktozsuz süt
1 avuç kuru meyve

Tatlı krizim çok fazla kuru meyve yememe sebep oldu. Bir kaç gündür tarçınlı yeşil çay yerine ıhlamur içiyordum. Bu sabahtan itibaren yeşil çayıma geri dönüyorum.

Merhaba Serap,iyi olmanı sevindim:16:
Menün her zamanki gibi dengeli.Ben bugün tekrar tartıldım,80,5 kg.pazartesi 81,9 kg.Haftaya pazartesi tekrar tartılacağım..Doktora gittim,histeroskopi önerdi,şimdi hastanelere bakıyorum...sevgiler:16::16:senin tartı günün ne zaman?:16::16:

Merhaba Serap,iyi olmanı sevindim:16:
Menün her zamanki gibi dengeli.Ben bugün tekrar tartıldım,80,5 kg.pazartesi 81,9 kg.Haftaya pazartesi tekrar tartılacağım..Doktora gittim,histeroskopi önerdi,şimdi hastanelere bakıyorum...sevgiler:16::16:senin tartı günün ne zaman?:16::16:

Teşekkür ederim canım. Süpersin, inanılmaz gidiyorsun :nazar: Özelde mi düşünüyorsun, devlette mi? Geçmiş olsun tekrar, Allah sağlık versin kısa zamanda.
Reglim bitince cumartesi tartılırım muhtemelen. :34:

Teşekkür ederim canım. Süpersin, inanılmaz gidiyorsun :nazar: Özelde mi düşünüyorsun, devlette mi? Geçmiş olsun tekrar, Allah sağlık versin kısa zamanda.
Reglim bitince cumartesi tartılırım muhtemelen. :34:

Teşekkür ederim Serapcim:16:başarımda seninde payın var:71: herhalde amelyatı devlette yapacağım.. özelden de fiyat öğrenmeye çalışacağım...amelyat için en iyi zaman adet sonrası ymış,22sinde adet olurum...internete baktım biraz,bazı kişiler 250 tl ödediğini diyor,bazıları 5000 tl...şimdilik araştırıyorum :26:
Bugün yediklerim:
kahvaltı:(saat 11 de yaptım,hastaneye aç gittim)2 haşlanmış yumurta,peynir,1 bardak süt
ara:1 bardak kakaolu süt
ikindi:hamsi tava(yağsız)
akşam:yoğurt(yulaf kepeği ile),2 köfte

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Serapcim:16:başarımda seninde payın var:71: herhalde amelyatı devlette yapacağım.. özelden de fiyat öğrenmeye çalışacağım...amelyat için en iyi zaman adet sonrası ymış,22sinde adet olurum...internete baktım biraz,bazı kişiler 250 tl ödediğini diyor,bazıları 5000 tl...şimdilik araştırıyorum :26:
Bugün yediklerim:
kahvaltı:(saat 11 de yaptım,hastaneye aç gittim)2 haşlanmış yumurta,peynir,1 bardak süt
ara:1 bardak kakaolu süt
ikindi:hamsi tava(yağsız)
akşam:yoğurt(yulaf kepeği ile),2 köfte

Rica ederim, ne demek... Bazen bunaltıyor olabilirim ama inan başardığını görmek, vazgeçmeni engellemek için... :26:

Hayırlısı olsun, önemli olan doktorun kim olduğu. Nerede olduğu çok da mühim değil. Haklısın fiyatlar çok değişken, semte göre bile değişiyor. Zeynep Kamil' e baktın mı hiç? Dal hastanesi ya, orada bu tip ameliyatlarda oldukça deneyimli hekimler olması ihtimali daha yüksektir herhalde değil mi? Keşke yardımcı olabilsem :31:

Menün çok güzel, afiyet olsun :16: Tahmin ettiğimiz gibi 3 kilo vereceksin gibi görünüyor, fıstık gibi olacaksın :21:

Rica ederim, ne demek... Bazen bunaltıyor olabilirim ama inan başardığını görmek, vazgeçmeni engellemek için... :26:

Hayırlısı olsun, önemli olan doktorun kim olduğu. Nerede olduğu çok da mühim değil. Haklısın fiyatlar çok değişken, semte göre bile değişiyor. Zeynep Kamil' e baktın mı hiç? Dal hastanesi ya, orada bu tip ameliyatlarda oldukça deneyimli hekimler olması ihtimali daha yüksektir herhalde değil mi? Keşke yardımcı olabilsem :31:

Menün çok güzel, afiyet olsun :16: Tahmin ettiğimiz gibi 3 kilo vereceksin gibi görünüyor, fıstık gibi olacaksın :21:

:16:Bunaltma ne demek?arkamda olduğun için,beni takip ettiğin için mutluyum:124:Bugün Zeynep Kamil'e baktım,ancak ayın 23'unde randevu alabilirim.Acaba reglım bittikten sonra mı gitsem,ayın 27 sinde,yoksa 23unde mi gitsem diye düşünüyorum...ayın 22sinde reglı oluyorum...böyle birşey daha önce başıma gelmediği için şimdi ne yapacağımı da bilmiyorum...Bugün gittiğim hastanede sadece kürtaj ile polip alınıyor ve yaşımdan dolayı doktor yapmak istemiyor..Doktorum Fatih Sultan ve Göztepe hastaneleri da önerdi,ama bu hastanelerden randevu almak çok zor...Randevu alabilmek için hastaneye gece saat 2-3 gibi gitmek gerek...Benimle ilgilenerek zaten yardım ediyorsun:16:Teşekkürler

Back
X