allah yardımcın olsun canım.hastalarada bol bol şifa inşallah
Amin canım. Çok teşekkür ederim.
Sizdeki hastalara da acil şifalar ablacım.
Bence yeni vasfın ambulans şoförlüğü olsun :)
Sağ ol fıstıkım. Di mi araç kullanmak daha zevkli olabilir

Çok geç kaldım cevap vermek için di mi??
Merhaba Serap,iki gündür kendimi toparlayamıyorum....uzun süredir böyle birşey başıma gelmedi...sürekli atıştırıyorum...bugün da aynı şekilde bitti....bugün biraz pasta da yedimİnşAllah bu durum en kısa zamanda sona erer...kalori hesapı yapmadın...o kadar hurma,ceviz,keçi boynuzu yedim ki resmen korktum...sana da kolaylıklar diliyorum
eltine ve eşine de geçmiş olsun
yarından itibaren acilen yürüyüşe çıkıyorum
benden de sevgiler sana
![]()
Dallidacım hastalnınca böyle oluyor. Bir de problem şu: sen neredeyse hiç ekmek-makarna türü şeyler yemiyorsun. Hastalanınca öğle öğününde hiç olmazsa buğday türevi tüketsen yanında kaliteli yağsız bir proteinle böyle olmayabilirdi. Ben de aynı hatayı yapıyorum, hastalanınca da börek tepsisinin içine girmek istiyor canım

Geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin..Eltin ne ameliyatı olacak? Eşine de geçmiş olsun..Aman aman hasta bakmak çok zor boş ver arada böyle git gel..
Zaten koşturuyorsun kilo da alacağını düşünmüyorum..Taylan Kümeli'nin listeleri çok hoşuma gitti..Sen ne dersin?
Çok teşekkür ederim canım, amin. Eltimin dizleri kötü durumda önce iyi durumda olan tamir edilecek ardından kötü durumda olan protezle değiştirilecek

Haklısın canım almamışım, fakat vermemişim de... Taylan Kümeli listeleri çok mantıklı bence. YAK-AT listelerine benziyor. Çok beğendim, uygulanması da kolay üstelik. Ama ne yalan söyleyeyim en çok B yi sevdim, tam bana göre:)
İyi akşamlar Serap
Ben bugün da hep atıştırdım....acayıp rahatsız oldum.Yarın dan itibaren eski düzenime dönmeye çalışacağımBu gidişle pazartesi tartılamam:18::18:İnşAllah sen benden daha iyi durumdasın
SevgilerGüzel bir hafta sonu geçirmen dileği ile...
Dallidacım seninle ilgilenemedim kaç gündür. Sen bugün yemediysen yarın öğle yemeğinde domates soslu makarna ve yanında yoğurt yesene.
Vallahi sorma ben fena durumdayım bol bol tost, ekmek arası yedim. Bu hafta halledelim şu işi şekerim.
Öpüyrum