Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
merhaba serap benim 2 tane kısa rüyam var. Bitanesi arkadaşımın evine gidiyorum elimde 2 tane simit var 2 tanede cikolata var. Elimdeki bitane simiti ve diğer çikoltayı ona veriyorum. İkinci rüyamsa sürekli evli arkadaşlarımı görüyorum rüyamda gelinlik giymiş hallerini şimdiden teşekkürler

Merhaba

Bir arkadaşın senden borç isteyebilir yada bir konuda yardım sende yardım ediyor olarak görünüyorsun.Evli olarak gördüğün kişinin borçları var ve birazda ailesel sıkıntıları fakat durumu düzeltecekler.

Görüşmek üzere.

Günaydın hayırlı günler:))geçenlerde ben rüyamı yazmıştım yorumlamıştınız teşekkür ederimm...
Başka bir rüyam daha var bu akşam gördüm :))geçen anlattıgımdada kendimde olan kolyenin aynısını rüyada görmüştümm.Bu akşamda aynı şekilde bir başka kolyemi rüyamda gördüm ne demektir ki kaydirigubbakcemile2

Serap Hanım Selamlar . . .

Bende rüyada çocuğuma bakmak için ultrasona gittiğimi fakat ultrasonda çocuk olmadığını öğrendiğimi gördüm :çok üzgünüm: iç organlarımı ultrason ekranından seyrettim bakan hemşire ultrasonda bebek görünmediği için karnıma çok kuvvetli bi biçimde bastırdı fakat tekrar baktığında netice değişmedi . . .
ablam yanımdaydı ve zaten olsaydı erken olacağını ifade etti beni teselli etti . . .

not: evli değilim​

Merhaba canim.Simdiden tesekkür edeyim.

Ben uzun zamandir her gece her gece rüyamda binalar,evler,daireler görüyorum.Ama her gün birinin icindeyim.Her gün degikik degisik yerlerdeyim.

merhaba, ilk olarak rüyalarımı yorumladıgınız için çok teşekkür ederima.s..rüyamda bi arkadaşıma kitap götürüyorum ama yanımda bi arkadaşım daha var oda aynı kişiye kitap götürüyormuş.kitabı götürdügüm kişi benim verdigim kitabı aldı,yanımdaki arkadaşta kitabı vercekti onun kitabını almadı dediki o ders çok kolay benim o kitap'a ihtiyacım yok dedi ve almadı onun verdigi kitabı.daha sonra yolda herkesin elinde bi hediye paketi var sanırım benim kitap götürdgüm kişiye hediye götürüyorlarmış , daha sonra dersane gibi bi yerin bahçesinde geziniyoruz ben çok kötü bi şekilde aglıyorum artık aglamaktan başım agrıyor diyorumki yanımdaki arkadaşıma herkes sınavı kazandı benim şansım çok kötü diyorum bu yüzden olmuyor diyorum.yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba canım

Uğraştığın bir konu üzerinde ciddi bir başarı yakalayacaksın senin kadar uğraşan biri daha var ama ona fark atacak öne geçeceksin.Son gülen derler ya hani işte son gülen sen olacaksın.

Görüşmek üzere.

Günaydın hayırlı günler:))geçenlerde ben rüyamı yazmıştım yorumlamıştınız teşekkür ederimm...
Başka bir rüyam daha var bu akşam gördüm :))geçen anlattıgımdada kendimde olan kolyenin aynısını rüyada görmüştümm.Bu akşamda aynı şekilde bir başka kolyemi rüyamda gördüm ne demektir ki kaydirigubbakcemile2

Merhaba canım

Kız çocuğu olarak yorumluyorum ayrıca çevren tarafında çok sevilip takdir edileceğin birşeyler yapacaksın.

Görüşmek üzere.

Serap Hanım Selamlar . . .

Bende rüyada çocuğuma bakmak için ultrasona gittiğimi fakat ultrasonda çocuk olmadığını öğrendiğimi gördüm :çok üzgünüm: iç organlarımı ultrason ekranından seyrettim bakan hemşire ultrasonda bebek görünmediği için karnıma çok kuvvetli bi biçimde bastırdı fakat tekrar baktığında netice değişmedi . . .
ablam yanımdaydı ve zaten olsaydı erken olacağını ifade etti beni teselli etti . . .

not: evli değilim​

Merhaba canım

Sevinçli bir durum beklediğin bir konuda malesef hayalkırıklığı yaşayabilirsin.Bunu da ablanla paylaşacak fikir almaya çalışacaksın ablandan destek göreceksin.

Görüşmek üzere.

Merhaba canim.Simdiden tesekkür edeyim.

Ben uzun zamandir her gece her gece rüyamda binalar,evler,daireler görüyorum.Ama her gün birinin icindeyim.Her gün degikik degisik yerlerdeyim.

Merhaba canım

Ev alma ,ev değiştirme yada başka bir mülk edinme tasarın olabilir yada bu yönde bir konuşma yapılmış olabilir rüyan buna bağlantılı olarak gelişmiş.

Görüşmek üzere.

slm serap abla ben bi kaç gün önce rüyamda bi otobüsle şanlıurfaya gidiorm okul gezisi gibi bişimiş ama ben otobüstekilerin hiçbirini tanımıorm(bu arada şanlıurfayla hiçbir alakam yok nie orası anlayamadım yani özel bi anlam taşıo mu) gidiorz işte ben hayran kalıorm etrafa böle tarihi şeyler var yüksek yüksek yerlerde kovuk gbi evler var sora bi ailenin evine gidiorz onlarıda hiç tanımıorm bize bişiler ikram ediolar özellikle turşu kaldı aklımda çok güsel bi turşu var onu yiyiorm nası yaptnz bunu çok değişik falan die soruorm hatta peynir turşusu şaşırıorm böle sora o bizim beraber geldiğimz insanlar çıkıolar ewden ben kalıorm biras daha bişiler anlatıolar sonra bende çıkıorm o evden beraber geldiğim grubu arıorm falan buldum mu bulamadım mı bilmiorm uyandım

bugünde yine otobüsle bi yerden geliodum kaza yapıo otobüs otobüsün vurduğu insanlar ölüo polislerde var hatta ölenlerin arasında ama otobüsün içindekilere bişi olmuo bana falan hiç bişi olmadı

yorumlarsan sevinirm çok merak ettim

serap abla benimkini yorumlamamışsın bi bakar msn lütfensenağlama

merhabalar benim rüyamıda yorumlar mısınız,teşekkürler..
aynanın karşısında saçlarıma bakıyorum taç takıyorum saçıma normalde hiç yakışmaz bana bi anda saçlarım harika bir görünüm alıyor yüzüme doğru dökülüyor aaa diyorum ne kadar güzel oldu neden hiç kullanmıyorumki taç diyorum öyle işte canım...yorumlarsan sevinirim

merhabalar benim rüyamıda yorumlar mısınız,teşekkürler..
aynanın karşısında saçlarıma bakıyorum taç takıyorum saçıma normalde hiç yakışmaz bana bi anda saçlarım harika bir görünüm alıyor yüzüme doğru dökülüyor aaa diyorum ne kadar güzel oldu neden hiç kullanmıyorumki taç diyorum öyle işte canım...yorumlarsan sevinirim

Merhaba

Ummadığın bir zamanda ve olmayacağını düşündüğün bir konuda çok güzel bir haber alabilirsin.

Görüşmek üzere.

bende bu gece ekmek gördüm
ekmekler ayrı ayrı dizilmiş dilimlenmiş
yani köy ekmeği bi yerde dizilmiş sıra sıra tertemiz hepsi mis gibi.
normal ekmek bi yerde dizilmiş
kızartılmış ekmekler bi yerde falan
çok temiz çok güzel görünüyorlardı

bu ne demek acaba?

Merhaba

Hayatında belirlediğin bir hedef var ve o hedefe ulaşmayı istiyorsun yalnız bu hedefe giderken biraz zorluklarda çekiyorsun çok çalışmak ve başarılı olmak zorundasın ama nedense uğraşılarının önüne engellerde çıkıyor ve bazen planlamadığın durumlarka karşı karşıya kalabiliyorsun okulda master falan yapmayı mı düşünüyorsun yada akademik kariyer tarzı birşey öyle gördüm.

Görüşmek üzere.

üniversiteyi kazanmam lazım cnm o yüzden olucak mı hissettn yani

bende bu gece ekmek gördüm
ekmekler ayrı ayrı dizilmiş dilimlenmiş
yani köy ekmeği bi yerde dizilmiş sıra sıra tertemiz hepsi mis gibi.
normal ekmek bi yerde dizilmiş
kızartılmış ekmekler bi yerde falan
çok temiz çok güzel görünüyorlardı

bu ne demek acaba?

Merhaba

Maddi konuda bir beklentin var önüne seçenekler çıkacak senin için hayırlı olanı seçecek olarak görünüyorsun.Para yada iş konusunda beklentilerin.

Görüşmek üzere.

merhaba rüyamda sınıftayım matematik öğretmeni görüyorum ama tanımadığım birisiymiş sınıf arkadaşlarım aynı ama yine(bu arada bu sene ben liseyi bitirdim) sonra sınıfa ben geç geldim diye bayan hoca ceza içinmiş güya soru sorucam sana diyo tahtaya soru yazdırıyo soruyu çöz diyo snra ben hocam ben sözelciyim kaç senedir matematik görmüyorum diyorum tmm diyo birlikte çözmeye bşlıyoruz
bşka bi bölüme geçiyo rüyam bu seferde yine o öğretmenin evine öğrenciler gitmişiz bize yemek falan yapmış yemekleri fln görüyorum ben azıcık yiyebiliyorum bana pek kalmıyodu sonra birisinin kucağında da erkek bi bebek görüyorum sonra başka bi bölüme geçiyo rüyam onda da saçlarımın çok güzel gür sık saçlarım varı sağa sola sallıyodum aynaya bakarak ay ne güzel saçlarım var diyodum
ne demektir yardımcı olur musunuz?
sağol cnm diğer rüyamın yorumu için de...

merhaba rüyamda sınıftayım matematik öğretmeni görüyorum ama tanımadığım birisiymiş sınıf arkadaşlarım aynı ama yine(bu arada bu sene ben liseyi bitirdim) sonra sınıfa ben geç geldim diye bayan hoca ceza içinmiş güya soru sorucam sana diyo tahtaya soru yazdırıyo soruyu çöz diyo snra ben hocam ben sözelciyim kaç senedir matematik görmüyorum diyorum tmm diyo birlikte çözmeye bşlıyoruz
bşka bi bölüme geçiyo rüyam bu seferde yine o öğretmenin evine öğrenciler gitmişiz bize yemek falan yapmış yemekleri fln görüyorum ben azıcık yiyebiliyorum bana pek kalmıyodu sonra birisinin kucağında da erkek bi bebek görüyorum sonra başka bi bölüme geçiyo rüyam onda da saçlarımın çok güzel gür sık saçlarım varı sağa sola sallıyodum aynaya bakarak ay ne güzel saçlarım var diyodum
ne demektir yardımcı olur musunuz?
sağol cnm diğer rüyamın yorumu için de...

:) çalışır emek verirsen istediğin ve beklediğin sonuç gelecek.Eksikliklerin var ya çalışma tarzında yada konularda onları tamamlaman gerekiyor.

Ya valla çok zor durumdayım ne zamandır rüyalarımın anlamlarını öğrenemek istiyorum snra senin konunu gördüm yazıyorum böyle arka arkaya kusuruma bakmayn kazanıp gitmem lazım bir an önce az önce 2. tercihlerimi yaptım işte bakalım hayırlısı....:)

Serap ablacım bide buna bakar mısın lüüütfeennn..:)
rüyamda da annemle taze sarımsağı ekmek arası yapıp yioduk sonra bi kiliseye giriyoruz kilisenin kocaman bi kapısı vardı onu açıyoduk sonra içinde bi kapı daha vardı onuda açıyoduk tahtadan çok büyük kapılardı daha sonra babamla arabyla bi yere geliyoruz sanırım.ıniyorum arabadan dut ağacı var ordan koparıp dut yiyodum çok tatlıydı dutlar snra birisini küçük bi yere kilitlediğimi gördüm bi süre sonrada ordan kurtulmuş o kilitlediim kişi kızdı.daha sonrabi keçi gördüm önüne gelen koyuna tosluyodu düşürüyodu ne demektir bunlar

Back
X