• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Serap ablacım bide buna bakar mısın lüüütfeennn..:)
rüyamda da annemle taze sarımsağı ekmek arası yapıp yioduk sonra bi kiliseye giriyoruz kilisenin kocaman bi kapısı vardı onu açıyoduk sonra içinde bi kapı daha vardı onuda açıyoduk tahtadan çok büyük kapılardı daha sonra babamla arabyla bi yere geliyoruz sanırım.İniyorum arabadan dut ağacı var ordan koparıp dut yiyodum çok tatlıydı dutlar snra birisini küçük bi yere kilitlediğimi gördüm bi süre sonrada ordan kurtulmuş o kilitlediim kişi kızdı.daha sonrabi keçi gördüm önüne gelen koyuna tosluyodu düşürüyodu ne demektir bunlar

Uzun süren sıkıntılı bir dönemden kurtulacaksınız birazda maddi problemler var onlardan da kurtuluş görünüyor.Annen ve sana yalan bişeyler söyleyen biri olmuş.Canın fena halde sıkılıyor birini hedef almış onun gibi olmak istiyorsun.Kitlediğin kişi ise sensin çünkü hedefine ulaşmak için çoğu şeyden vazgeçmişsin.Biraz inatçılık yapıyor kimseyi dinlemiyorsun sözel bir alanda başaı sağlama imkanın var ama çalışırsan.

Görüşmek üzere.

merhaba ben bugün rüyamda yumurtlamışım yumurtayı elime almışımkokluyom ama tavuk yumurtası gibi kokluyom ama kokmuyo beyaz bir yumurta inşaallah hayırdır şimdiden teşekkürler

canım yine bir rüyamı yazmak istiyorum ;
rüyamda nerede olduğumu bilmediğim bir yerdeyim,kızım ve eşimde orada ama benim gerimde duruyorlar,55 60 yaşlarında bir adam beni taciz ediyor,özellikle üst kısmımı,diyorum ki oarada olan birilerine ;bu adam her gelene böylemi yapar ,ve bana diyorlar ki,hayır sadece bayramlarda filan böyle yapar diyorlar....
adama birşey yapmıyorum,adamın karısıda orada ve başında eşarp var,ilki mermer taşı olmak üzere 4 tane çokta küçük olmayan taş atıyorum kadının kafasına hepside başına deyiyor.
sonra eşim ve kızım eski beyaz bir arabayla eve doğru yol alıyorlar,bende daha sonra yine beyaz ama biraz daha iyi bir arabayla eve doğru yol alıyorum,ama yolları bir görseniz bazı yerleri o kadar dar ve zor ki,arabanın yol alması mümkün değil,ama geçiyorum ,eve varıyorum kızım evde üzerimi çıkarıyorum ,üzerimdekiler siyah elbise gibi kemerini filan açtığımı hatırlıyorum ve kapı çalıyor,gelen eşimdi....

biraz uzun ama kusura bakma....teşekkürler....

rüyamda hamile olduğum gördüm birileri bizden birşey almak için kovalıyor bizde sürekli eşimle kaçıyoruz almaya çalıştıkları şey bilgisayar ama ne için almak istiyorlar onu bilmiyorum birde eşim başka biriydi şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

günaydın serap hanım :)
bugün rüyamda kırgın olduğum biri var onun kardeşinin düğününe gitmişim ama çekinerek gidyorum tatsızlık olmasından korkuyorum bi kenarda otururken arkadaşım geliyo (kırgın olduğum kişi) onu görünce biraz korkuyorum yine tatsızlık yaşancak diye ama yanıma gelip bana sarılıp öpüyo çok özlemişim seni diyo..
yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim opuyorumnanaktan

günaydınlar canım,

rüya yorumlarını beğenerek takip ediyorum. senden bir tabir daha bekliyorum.

dün gece rüyamda (hayırdır inşallah) annem babam ve ben evin dış kapısının oradayız babam üzerini giyinmiş, ayakkabılarını giyiyor bir yere gidecekmiş annem de itiraz ediyor bu zamanı mı buldun, benim işlerim var hem ablam gelecek diye itiraz ediyor, bende sinirleniyorum biraz ama babam hiç umursamadan gidiyor tam bu sırada teyzem geliyor eve, ben kahvaltı hazırlamaya başlıyorum, bu arada alt kat komşumuz geliyor (hiç tanımadığım bir bayan) elinde bir tabak börek var, teyzeme senin burda olduğunu duydum, onun için geldim diyor, ben kahvaltı hazırlıyorum bahçede bir masa varmış onun üzerine, haşlanmış yumurta filan hazırlıyorum, çay demliyorum ama okadar çok insan geliyor ki çaylar yetişmiyor ben mutfakta sürekli çay demliyorum, ocağın üstünde suyun kaynamasını bekliyorum, annemin elinde bir lif varmış bu arada bahçede kahvaltı masasında otururken onu misafirlere gösteriyor, bakın nasıl diye, ben çok beğeniyorum vs.vs.

kusura bakma biraz uzun oldu ama inan bu en kısaltılmış hali. yorumlarsan sevinirim. :1hug:a.s.

merhaba ben bugün rüyamda yumurtlamışım yumurtayı elime almışımkokluyom ama tavuk yumurtası gibi kokluyom ama kokmuyo beyaz bir yumurta inşaallah hayırdır şimdiden teşekkürler

Merhaba evladın varmı bilmiyorum ama sanırım varsa hayırlı bir evlat olacağına dair bir rüya.

Görüşmek üzere.

canım yine bir rüyamı yazmak istiyorum ;
rüyamda nerede olduğumu bilmediğim bir yerdeyim,kızım ve eşimde orada ama benim gerimde duruyorlar,55 60 yaşlarında bir adam beni taciz ediyor,özellikle üst kısmımı,diyorum ki oarada olan birilerine ;bu adam her gelene böylemi yapar ,ve bana diyorlar ki,hayır sadece bayramlarda filan böyle yapar diyorlar....
adama birşey yapmıyorum,adamın karısıda orada ve başında eşarp var,ilki mermer taşı olmak üzere 4 tane çokta küçük olmayan taş atıyorum kadının kafasına hepside başına deyiyor.
sonra eşim ve kızım eski beyaz bir arabayla eve doğru yol alıyorlar,bende daha sonra yine beyaz ama biraz daha iyi bir arabayla eve doğru yol alıyorum,ama yolları bir görseniz bazı yerleri o kadar dar ve zor ki,arabanın yol alması mümkün değil,ama geçiyorum ,eve varıyorum kızım evde üzerimi çıkarıyorum ,üzerimdekiler siyah elbise gibi kemerini filan açtığımı hatırlıyorum ve kapı çalıyor,gelen eşimdi....

biraz uzun ama kusura bakma....teşekkürler....

Merhaba

Bir kişiye yada bir olaya kızmışsın kızacak olabilirsin.Tepkini bellide edeceksin.Zor bir iş için uğraşı içindesin ve epeyde uğraşacak gibisin.Ailenide bağlayan bir konu bu uğraşın.Ve senin üzerinde epey sıkıntı yapmış ve üzerinde bir yük gibi.Fakat bir çıkış yolu bulacaksın.

Görüşmek üzere.

rüyamda hamile olduğum gördüm birileri bizden birşey almak için kovalıyor bizde sürekli eşimle kaçıyoruz almaya çalıştıkları şey bilgisayar ama ne için almak istiyorlar onu bilmiyorum birde eşim başka biriydi şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

Merhaba

Daraldığı bir konuda çözüme ulaşma ihtimalin var.

Görüşmek üzere.

günaydın serap hanım :)
bugün rüyamda kırgın olduğum biri var onun kardeşinin düğününe gitmişim ama çekinerek gidyorum tatsızlık olmasından korkuyorum bi kenarda otururken arkadaşım geliyo (kırgın olduğum kişi) onu görünce biraz korkuyorum yine tatsızlık yaşancak diye ama yanıma gelip bana sarılıp öpüyo çok özlemişim seni diyo..
yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Merhaba

Dargın olduğun kişiden çekincelerin var korkuyor gibisin ondan işlerin bu aşamaya gelmesini istememişsin ama olmuş bir kere yani kırgın olmamayı diliyorsun.

Görüşmek üzere.

benim rüyamı da yorumlarmısın canım? kafam takıldı merak ediyorum, biliyorum biraz karışık ama a.s.

günaydınlar canım,

rüya yorumlarını beğenerek takip ediyorum. senden bir tabir daha bekliyorum.

dün gece rüyamda (hayırdır inşallah) annem babam ve ben evin dış kapısının oradayız babam üzerini giyinmiş, ayakkabılarını giyiyor bir yere gidecekmiş annem de itiraz ediyor bu zamanı mı buldun, benim işlerim var hem ablam gelecek diye itiraz ediyor, bende sinirleniyorum biraz ama babam hiç umursamadan gidiyor tam bu sırada teyzem geliyor eve, ben kahvaltı hazırlamaya başlıyorum, bu arada alt kat komşumuz geliyor (hiç tanımadığım bir bayan) elinde bir tabak börek var, teyzeme senin burda olduğunu duydum, onun için geldim diyor, ben kahvaltı hazırlıyorum bahçede bir masa varmış onun üzerine, haşlanmış yumurta filan hazırlıyorum, çay demliyorum ama okadar çok insan geliyor ki çaylar yetişmiyor ben mutfakta sürekli çay demliyorum, ocağın üstünde suyun kaynamasını bekliyorum, annemin elinde bir lif varmış bu arada bahçede kahvaltı masasında otururken onu misafirlere gösteriyor, bakın nasıl diye, ben çok beğeniyorum vs.vs.

kusura bakma biraz uzun oldu ama inan bu en kısaltılmış hali. yorumlarsan sevinirim. :1hug:a.s.

Merhaba

Oldukça karmaşık bir rüya görmüşsün:)hane içerisinde bri gerginlik olabilir.Bir söylenti tarzı birşey var etrafınızda.Sen elinden geldiğince hayatın adına iyi birşeyler yapmaya çalışıyorsun zorlansanda ve pek çok insan sana saygı duyuyor.Annenin ise bir mal ile ilgili görüşleri var başkalarındanda bununla ilgili görüş soruyor.Ev kalabalıklaşabilir misafirlerin gelebilir.

Görüşmek üzere.

slm
önceki gece ruyamda hamile oldugumu dogum icin hastaneye gittigimi gördüm
karnim o kadar büyüktüki sanki ikiz var gibi ayni odada üc tane hamile var siyrayla doguma gidiyoruz ben sirami beklerken diger iki kadin dogumlarini yaptilar sira bana gelmisti tüm ailem odadaydi hic sanci falan yok öyle bekliyorum tam sira bana grlmistiki uyandim yani dogum yapamadim:((

Serap abla yine ben merhaba:)
bugün rüyamda yanımda 2 tane arkadaşımla yeşillik bi yerdeyiz köpekler çimenlere yatmışlar ama o kdr çok var ki hepside uysal uysal dinleniyolardı ben bişey yaparlar diye yinede hafif hafif arada koşuyodum.Sonra geyikler görüyorum ondalar yürüyolardı .
Bide bir akradaşımın böyle kuyu gibi demiyimde değişik kapalı bi yerde kaldığını gördüm yetkili kişler varmış onlara haber veriyoruz oraya iniyolar kurtarmaya çalışıyolar arkadaşımı snra bir sürü arkadşaımda o kuyu gibi yerin başınd abkliyolar kurtarılmasını bende yukarsan bakıyorum içer,ye arada ışıklar yanıyo sönüyo sonra birden bire ben bi ağlamaya başlıyorum kurtarsınlar arkadaşımı diye sakinleştiriyolar beni burnum akıyomuş peçete fln veriyolar böyle bişeydi sonunda arkadşaımı kurtarıylardı ama ben böyle kurtatıldı diye gidip sarılmıyodum bile değişik bişeydi.
Uzun oldu kusuruma bakma ablacım sağol şimdiden...

Son düzenleme:
canım tabirlerin çok güzel umudum oluyo 2kere tabir ettirdm sana evladın varmı demişsin yok olması için gece gündüz dualarlayım son tabirinde hayırlı evlAdın olcak demişsin ağzın bal yesin tekrar teşekkürler

slm
önceki gece ruyamda hamile oldugumu dogum icin hastaneye gittigimi gördüm
karnim o kadar büyüktüki sanki ikiz var gibi ayni odada üc tane hamile var siyrayla doguma gidiyoruz ben sirami beklerken diger iki kadin dogumlarini yaptilar sira bana gelmisti tüm ailem odadaydi hic sanci falan yok öyle bekliyorum tam sira bana grlmistiki uyandim yani dogum yapamadim:((

Canım galiba gözünde büyüttüğün bir problemin var çözüm yollarınıda görüyorsun ama bir türlü çözüme adım atmıyorsun böyle bir durum var.

Görüşmek üzere.

Serap abla yine ben merhaba:)
bugün rüyamda yanımda 2 tane arkadaşımla yeşillik bi yerdeyiz köpekler çimenlere yatmışlar ama o kdr çok var ki hepside uysal uysal dinleniyolardı ben bişey yaparlar diye yinede hafif hafif arada koşuyodum.Sonra geyikler görüyorum ondalar yürüyolardı .
Bide bir akradaşımın böyle kuyu gibi demiyimde değişik kapalı bi yerde kaldığını gördüm yetkili kişler varmış onlara haber veriyoruz oraya iniyolar kurtarmaya çalışıyolar arkadaşımı snra bir sürü arkadşaımda o kuyu gibi yerin başınd abkliyolar kurtarılmasını bende yukarsan bakıyorum içer,ye arada ışıklar yanıyo sönüyo sonra birden bire ben bi ağlamaya başlıyorum kurtarsınlar arkadaşımı diye sakinleştiriyolar beni burnum akıyomuş peçete fln veriyolar böyle bişeydi sonunda arkadşaımı kurtarıylardı ama ben böyle kurtatıldı diye gidip sarılmıyodum bile değişik bişeydi.
Uzun oldu kusuruma bakma ablacım sağol şimdiden...

Canım içinde bir takım kuruntular oluşturmuşsun ve hep acabalar var aklında.Fakat bu kadar endişeli olma amacına ulaşacaksın.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Oldukça birikmiş ve büyümüş bir problemin olduğu doğru.Bu problemden bi şekilde kurtulacak üzerinden atacaksın.Fakat bu deada başka bir sıkıntı ortaya çıkacak.
Tabiki uğraşlarının rüyanda etkisi büyük ama şimdilik yorumumu ancak bu şekilde yapabiliyorum.

Görüşmek üzere.

Merhaba soyluserap,
Oncelikle onceki ruyama yaptigin yorum icin tesekkur ederim.

Benim surekli gordugum birbirine benzeyen ruyalarim var.

Ruyamda surekli birilerinin olum haberini aliyorum.

Sirayla annemin,babamin,kardesimin,teyzemin esinin,is yerinden bir arkadasimin, kaynanamin, kayinvalidemin, Ankaradan bir arkadasimin esinin hep olum haberlerini aldim.Her olum haberini ayri bir ruyada gordum. Yani birileri bana bu kisilerin olum haberlerini veriyor. (cok sukur bu kisilerin hepsi hayatta su anda)

Bu ruyalar 3 sene falan once basladi epey bir zaman gormedim ama en son 1-2 ay once yine bu ruyalari gormeye basladim. Yorum yapabilirsen sevinirim.

Ilgin icin simdiden tesekkur ederim.

Canım galiba gözünde büyüttüğün bir problemin var çözüm yollarınıda görüyorsun ama bir türlü çözüme adım atmıyorsun böyle bir durum var.

Görüşmek üzere.

valla bravo hem gözümde büyüyor uykularim kaciyo hemde hic bisey yapmiyorum ama yapicam insallahŞeniz

Back
X