- Konu Sahibi soyluserap
-
Canım içinde bir takım kuruntular oluşturmuşsun ve hep acabalar var aklında.Fakat bu kadar endişeli olma amacına ulaşacaksın.
Görüşmek üzere.
Merhaba soyluserap,
Oncelikle onceki ruyama yaptigin yorum icin tesekkur ederim.
Benim surekli gordugum birbirine benzeyen ruyalarim var.
Ruyamda surekli birilerinin olum haberini aliyorum.
Sirayla annemin,babamin,kardesimin,teyzemin esinin,is yerinden bir arkadasimin, kaynanamin, kayinvalidemin, Ankaradan bir arkadasimin esinin hep olum haberlerini aldim.Her olum haberini ayri bir ruyada gordum. Yani birileri bana bu kisilerin olum haberlerini veriyor. (cok sukur bu kisilerin hepsi hayatta su anda)
Bu ruyalar 3 sene falan once basladi epey bir zaman gormedim ama en son 1-2 ay once yine bu ruyalari gormeye basladim. Yorum yapabilirsen sevinirim.
Ilgin icin simdiden tesekkur ederim.
serap hn merhaba ben bugun bır ruya gordum cok etkılendım
şöyle rüyam:
ben evdeyım dün sevgılımle bulusmusuz bugun de dıyor kı (bu arada bekarım evlenmeyı dusnuyorum)
bulusalım askım dıyor dışarda montrode bı ankresörlu telefondanarıyor ben cebıme numarasını dün benı aradıgında kaydetmısim, bugun de arıyor diyor bulusalım aa dıyoırum askım sen neden teee montröye (Semt adı) gıdıp oradan benı arıyorsun burada evımızın dıbınde oturuyorsun buradan arasana benı ya da cebın yok mu neden dıyorum, o da dıyor kı askım senın apartmandakı kıza sureklı görücüsü gelıyor nısan olacak evlenecek sen de erkenden hazırlanıp kapıdan yavasca cıkıp onu görme onları gorme de özenme kıza dıye ben hemen buradan arıyorum senı acilen cıkıp gelmeye calısasın dıye dıyor ayy dıyorum cok tatlısın cok düşüncelısın askım dıyorum ama cocugun sesı konusurken bı mahcup böle evlenmek ıstıyor ama zmanı gelmemıs gıbı konusuyor, cıkıyorum gıdıyorum yanına tabak takımları bakıyoruz cok guzel seyler takımlar var o da bakıyor yorum falan yapıyor bu guzel bu cırkın dıye, bır an aklıma gelıyor ya ben neden onla bırlıkte bakıyorum ya da o neden yorum yapıyor kı halbukı tek de gelebılırdım allallah dıyorum ıcımden. sonra uyanıyorum.. :) yorumlarsanız sevınırım ıyı aksamlar.
sağol cnmn benimm Allah ne muradın varsa versin inşallah...a.s.
merhaba;
rüyamda erkek arkadaşmı gördüm ama yanımzda bi çocuk daha vardı...güya 2 si de sevgilimmiş...
bana yakın davrandıkça kıskandılar birbirlerini...durdurk yere bu ne anlama geliyo açıklarsanız sevinirim :)))
bide ben rüyamda çok araba kullanıyorum nedeni ne??
mrbalar
bende rüyamda kendmi ya japonyada yada çinde görüyorum hemde bir geyşa olarak delikafadulden
yanımda bir adam var üzerimde kimonaya bnzer bişi var ama tam o kıyafetten değil adamın koluna giriyorum beni gören herkez slm veriyor fln sonra dar bi kalidorda yürüyorum sonra uyandım :) yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Alıntı:
ebişim kullanıcısından alıntı
kızlar amcam erkek arkdasımı ruyasında gormus arkdasım bana kacalım demıs ben kabul etmemısım ben kabul etmıyorum dıye benı ve babamı sılahla yaralıyomus polısler bunu goruturken amcam arkdasımı gorup dovuyomus sonra poslıden kacıyomus tekrar yakalandıgındatekrar amcam bunu dovuyomus daha sonra ben acılde oluyomusum bu arada arkdasım hapısden cıkınca bana barıslaım dıyomus bende bole bıseyı nozuru bagısı olmas dıyıp ayırlıyomusum
amcamın gorudgu ruya boyle kızlar ne anlama glerı acaba ??
slm canm ruyayı yazmıstım ama yorumlamamıssın okursan bı yorumda buna yaparsan sevınırm sımdıden saol
bu benım bu ruyayı 3 kes yorumlarmısın dıyısım olucak yorumlar yada yorumlamassınız ama anlamadıgım olay adammı secerek yorumluyosunuz ?
Merhaba
Malesef rüyanızın özel bir anlamı yok.
Adam seçmek ne demek oluyor bir açıklayabilir misiniz?burada hiç kimseyi tanımıyorum nasıl olupta adam seçebilirim oldukça mantıksız ve çocukca bir düşünce .Eğer başlığı okursanız görüceksiniz her rüyanın bir manası olmadığına dair bir satır yazdığımı kendi kafanıza göre çıkışma yapmayınız sonuçta ben bunu hobi olarak yapıyorum ve benim konsantrasyonumu bozmaya hakkınız yok.
bu benım duusncem kabul eder yada etmessınız benı ılgılendırmez ama ufacık tetaylara dahı bılgı amaclı yorum yazıyosunuz en azından takıp etmek zorunda kalmam ruyamı yorumlayacak dıye ruyanın anlamı yok deseydınz basında beklemezdım yanı yorum yazdı yazıcak dıye adam secmek derken bundan bahsettım ben ıste ...
Malesef rüyanızın özel bir anlamı yok... basubda bunu yazabılrdınız bu konuyu ınsanlara hobılerınızı yansıtmak amaclı yazdıysanız yardımcı olmaya calıstıysanız gereklı bılgıde vernız lutfen olumlu olumsuz sonucda ınsanlar sıze bırseyler paylasıyor ve sızınde o ınsana saygı duyup yorumlar yada yorumlayamacagınızı slemenız lazım yanı saygı gorup actıgnız konuya katılım varsa ınsan yerıne koyup su kısacık yorumu yazmanız yeter lı
eleştirileriniz sizi bağlar. Lütfen yazdıklarını dönüp tekrar okuyun ve bu çocukca yaklaşımlarınzı kendinize saklayınız.yazılmamış bir cevap için hesap sormaya hakkınız olmadığını anlamanız zaman alacak; sonuçta sizden bir ücret alıpta karşılığını illa vermem gerekiyor tavırların içine girmişsiniz.unutuldu yada araya konular girdiyse kibarlığınızı muhafaza ederek rica etme yoluna gidebilirdiniz '' adam kayırma ''gibi cümleler etmek yerine çünkü bu bana göre saygısızlıktır ve hesap sormadır.katılım içinde kimse kimseyi zorlamıyor farkında mısınız?
merhaba,rüyamda böyle tam aydınlık olmayan bir yolda yürüyorum,bir kaç köpek birden yanıma geliyor bacağımı kapıyorlar ,ve bırakmıyorlar,bir bakıyorum ilerde annem ,ona daha çok köpek saldırmış ,öyle bir bacağımı itiyorum ki bacağıma sarılan o köpeklerden kurtulup anneme koşuyorum hemen,kucağıma alıyorum annemi,köpekleri tekmeliyorum
burası paylasım alanı ve sız yada ben herkez burada konu acıyorsak bırseyler paylasmak ıcın acıyoruz paylasımızını bu sekıl bırıne paylasım yapayım bırıne yapmıyım olmaz acıklamanızı yapacaksınız bu sekıl bana oldugu gıbı olmamalı ben zaten senden ruya tabırımı ogrensem ne olur ogrenmesem ne olurr...benım amacım burada herkese ılgı alaka bana bı yorum daha yazılmadı acıklma yok ınsan acıklamasını suan deıl bole tepkı glemeden yapmalı kı dedıklerınızde mantıklı olsun kımse sana gel burda ruyamızı yorumla demedı sen yorumlayacagına guvenmıssın ve soranlara yorum yapıyosun yapmıyosun ben sana benım ryamı neden yorumlamadım demıyorum herkese ufacık detayı bıle alıntı yapıp yorumlamıssın kardesım senın ruyan alakasız yorumlanmayacak mantıksız bı ruya dememıssın benım derdım bu buradakı arkdaslar hıc bırı cvp almamzlık olmamıs benım ruyam anlamı olmadıgı ıcn yorumlamıyosun bunu acıkla dıyorum ıse yaramz ruyan de tamm okey derım takıp etmem senı
ne yaparsan yap ınternet dolu ac oku yorumunu yanı bende slakalık kı burada paylasım alanı dırek yorumlanır bılrım rdedım yazdım ruyamı ama nerdee ruya anlamsız bıle yazılmadı benım kadınlar kulubune takılma sebebım acılan konular paylasımları sevıgım ıcın buradayım ben karsılıklı buradakı paylasımlar o yuzden buradayım bunuda bıldıreyım sızınle alakalı olan konulara gırmem kusurua bakmayın ama bu skeıl davranmayın suan kı konunuz ruya tabırı yorumlanmöayan rıyalarada bı acıklama yapın beklmesınler sızın yorumyapamnızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?