Günaydın,yine ben yorumlarsan sevinirim.sözlümün evindeyim,babası annesi filan hepberaber yemek yiyoruz hatta ben babasına baya bi masaj yapıyorum.Bi ara evden çıkıyorum ve arabalarına biniyorum bütün kapıları kapatıyorum arabanın çünkü yolda gelen gidenler oluyor,korkuyorum kapatıyorum ve araba bi anda çalışmaya başlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum.Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama direğe çok hafif çarpıyor ya zarar vermiyor ya da çok hafif zarar veriyor.Korkuyorum sözlümü arıyorum yok ulaşamıyorum,çalıştığı için teline bakmıyor.Eve doğru gelirken balkonda babasını görünyorum,beni görünce içeri giriyor.Eve geliyorum,salondaki masayı başka bir yere götürmüşüm nedense,yemek yicez ama masa olmadığı için salondaki diğer sehpada yemek yedik ben de çok üzgünüm kusura bakmayın hiç akıl edemedim götürdüm masayı öle dedim,onlarda önemli değil dedi.Sözlümün annesi nerdeydin ki sen dedi,araba yerinde yok da dedi.Bende bişey dicekler diye korkutuğumda öylesine gezdim dedim.Sözlümün babası da hiç akıl edemedik sıkıldın tabi dedi,sen akıllı kızsın kaza yapmamışsındır,senin için iyi olmuştur dedi.Konu kapandı ama ben sözlümü arıyorum yok ulaşamıyorum.Eve gelirken bir kızlar gelmiştim o kızda pek suratsızmış pek konuşmadık,benim de telaşım olduğu için pek umursamadım ama ertsei günü bir de öğrendik ki kızın bir yakını öldü.Sonra nasıl olduysa sözlüm eve geldi ,aşağıya indik.Hala araba bıraktığım yerde babası alıp evin önüne koymamış.Ben anlattım neler olduğunu,biraz sinirlimiydi desem değişik bir yüz ifadesi vardı o da teleşlıydı galiba.Ve oturdukları apartmanda çok yüksek ve en üstün bir altında oturuyorlardı galiba.Başka bir rüya:derse geç girmişiz bir kaç kişi ve bizi hoca kenarı çekiyor ve geç kalma konusunda daha önce uyarı yaptığını söylüyor,karşımızda 3 hoca var biri o kadar sinirleniyor ki hatta diğer hocalara vuruyor vurduğu bir hocada bize bir kağıt uzatıp geç kaldık diye 5 gün devamsız yazdırıyor ve sınırlı sayıda devamsızlık yapma imkanımız olduğu için ancak o 5 günün ardından ancak 1kaç gün devamsızlık yapma hakkımız kalıyor ve derse giriyoruz sınıf demeye bin şahit lazım bi kaç kişiyiz hoca ayrı bir odada,hoca yokken fırsattan istifade sevgilimi arıyorum derse gelmediği için "nerdesin" diyorum oda kafasını dağıtmak için bi yerlere gitmiş,bende kızıyorum o zaman devamsızlığı artıyor,devamsızlık yüzünden okulda kalcak bende bunun üzerine "eğer okula gelmezsen gözüme gözükme diyorum" diyorum.Başka bir rüya:eski evimize taşındığımızı görüyorum ve çok mutluyum.posta kutumuza bakıyorum ne var ne yok diye kilidi bile yok ama içinde bir sürü kağıt var okudum hepsini ama şimdi hatırlamıyorum,sonra bir komşu geliyor selam vermiyorum tanımadığım için ama artık komşu olduk selam versem iyi olur diyorum,onun ardından bu sefer tanıdığım komşular geliyor ama kara çarşaf içindeler konuşuyoruz 3 kişiler ama biri sadece cana yakın davranıyor diğeri ise daha çok kötü duruma düşmemizi istiyorlar,diğer cana yakın olanın evine gidiyorum sonra orda da bişeyler oldu ama onları hatırlamıyorum