Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
günaydın,benim bugün kü rüyam şöyle.Yorumlarsan sevinirim.Bir arkadaşıma akıl veriyorum elimi ona doğru götürüyorum ve diyorum kigenelde kızların hepsi böyledir ben sana dokunurum elimi omzuna götürüyorum ama senin bana dokunmana izin vermem diyorum o da biraz geri durdu,bayağ bi kızgındı galiba.Bir de hislerimi bir deftere yazıyorum.Bir ara süt kaynatıp içiyoruz.Türk kahvesi hazırlıyorum bir ara.Bir ara da alt ön dişimin birazının kırıldığını görüyorum dişim de sarı değil beyaz ve parlak.

Bir arkadaşın senden yardım isteyebilir yada bir konuda fikrini sorabilir.Olumlu gelişmelerle ilgili bir görüşmet yapabilirsin.Kısmetinde açılmalar mevcut.Akrabalarından birinin sağlık problemi olduğunu öğrenebilirsin.

Serap ablacım nbr nasılsın bakalım 2 tenecik rüyam var bakarmısın bi:)
şimdi bugün gördüğüm rüya da kulağımda siyah nokta varmış ben onu sıkıyorum siyah bişey çıkıyo elime bakıyorum küçük 3 tane örümcekmiş onlar öldürüyorum onları böö iğrençti:D

çok sevineceğin bir haber alabilirsin ve biraz emek verdikten sonrada ulaşmak istediğin noktaya ulaşabilirsin manasında.

merhaba düngece hatta gece değil sabah kalkıp yattığımda rüyamda uyanıyorum dışarıya bakıyorum bi aydınlık bi çeviriyorum yüzümü tekrar karanlık olmuş camdan bakıyorum denizler evin önüne kdar gelmiş dışarda fırıtna rüzgar ailemi görüyorum ama eşim yok annem kızkardeşim onlarla birlitke camdan bakıyoruz anneme diyorum sen hiç bu duruma ras geldinmi annemde de olabilir korkmayın diyo sonra ben işe gitmem diyorum sornada babam balığa gitmiş diyorumki babam bu havada nasıl döner oda diyorki gelir şimdi dememe kalmadan deniz deniz babamı eve doğru atıyo babam sapasağlam bişi olmamış korkuyla uyandım sanırım aklımda dün annemle konuşmalarımız vardı babam balığa gitmiş balık tutmuşlar bunları konuşmutuk yinede yorumunu almak isterim umarım kötü değildir

Serap Hanım, ben rüyamda pazarda cevizlere baktım hep,cevizi çok severim.
tezgahlara ceviz almak için baktım, bazılarını beğenmedim,sonra başka tezgahta beğendim, tadına baktım ama fiyatı pahalı dedi almadım.

Çok uğraştığın bir konu var senin için bir hedef gibi birşey yani.Çeşitli yollar deneyerek ulaşmayı planlıyorsun bu hedefe.

Sonra bu hedef çok yaklaşıyorsun ,sana uymacağını ve uğraştığına değmediğini görüp vazgeçiyorsun.

Selam
bugun gördugum ruyayi degil de genelde sikca gördugum ruyayi anlatayim
cogu zaman esimin beni aldattigini göruyorum ruyamda, ve herzaman bir sekilde bunu ögreniyorum

acaba ne anlamda bu ? tsk ederim

Eşinle olan ve aranızda oluşan güven sorunu olduğuna işaret eden bir rüya cnm.

Çok uğraştığın bir konu var senin için bir hedef gibi birşey yani.Çeşitli yollar deneyerek ulaşmayı planlıyorsun bu hedefe.

Sonra bu hedef çok yaklaşıyorsun ,sana uymacağını ve uğraştığına değmediğini görüp vazgeçiyorsun.

tşkk ler,
çok doğru çok istediğim bi konu var,
yani şimdi olmayacakmı bu hedefim.:sinifsinif::bbo:

merhaba düngece hatta gece değil sabah kalkıp yattığımda rüyamda uyanıyorum dışarıya bakıyorum bi aydınlık bi çeviriyorum yüzümü tekrar karanlık olmuş camdan bakıyorum denizler evin önüne kdar gelmiş dışarda fırıtna rüzgar ailemi görüyorum ama eşim yok annem kızkardeşim onlarla birlitke camdan bakıyoruz anneme diyorum sen hiç bu duruma ras geldinmi annemde de olabilir korkmayın diyo sonra ben işe gitmem diyorum sornada babam balığa gitmiş diyorumki babam bu havada nasıl döner oda diyorki gelir şimdi dememe kalmadan deniz deniz babamı eve doğru atıyo babam sapasağlam bişi olmamış korkuyla uyandım sanırım aklımda dün annemle konuşmalarımız vardı babam balığa gitmiş balık tutmuşlar bunları konuşmutuk yinede yorumunu almak isterim umarım kötü değildir

evet konuşmaların etkisi büyük rüyanda.Senin canın birşeylere sıkılıyor ve kendini bazen diken üstünde gibi hissediyorsun.Kendini bazen teselli etsende olabilecek üzücü durumlar için çok fazla endişe ediyorsun.Baban için endişeleniyorsun sanıırm ama üzülecek birşey yok cnm.

Merhaba rüyamı yorumlarsanız sevinirim..
Rahmetli anneannemin evindeyim yanımda kuaförüm ama aynı zamanda arkadaş olduğum 2 kız arkadaşım ve oğlum var..
Oraya girince bana karabasan geliyormuş eğer dua okumazsam kapılar kendi kendine açılıyor tuhaf şeyler oluyor arkadaşlarım korkuyor ne oluyor diyor bende dua okumamız lazım diyorum ama unuttum diyorum hemen okumaya çalışıyorum ama dua aklıma gelmıyor..Bu arada oğlum uyuyomuş başka odada arkadaşım uyanınca gidip alıyor o anda anneannem geliyor duayı söylüyor bunu okucaksın diyor..
Korkudan uyandım zaten üstüme ağırlık çöktü sanki:(

evet konuşmaların etkisi büyük rüyanda.Senin canın birşeylere sıkılıyor ve kendini bazen diken üstünde gibi hissediyorsun.Kendini bazen teselli etsende olabilecek üzücü durumlar için çok fazla endişe ediyorsun.Baban için endişeleniyorsun sanıırm ama üzülecek birşey yok cnm.

çok teşekkürler canım evet çok endişeliyim normal yaşamımda da kolay gelsin

Dün gece gördüm bu rüyayı,çok korkmuşum demekki sabah dudağımda uçuk vardı.

Ben yolda yürüyorum,daha doğrusu kaldırımda yolun üzerinde aslan-insan-kurt karışımı değişik bir yaratık vardı,insan gibi ayakta duruyor ama insan değil birde yeşil-kırmızı gibi renkli,güzel renk bir yeşil değildi,yolun üzerinde pazularını şişiriyor,gövde gösterisi yapıyor resmen,çok heybetli ve büyüktü,ben korkuyorum burdan geçemem bana zarar verir,öldürür bu beni diye düşünüyorum,korkunç bişi çünkü,kaldırımdan devam ediyim bari diye düşünüyorum,orda da bir tane köpek var,ya en azından bunun önünden geçiyim bari diye düşünüyorum,ama yine geçmiyorum bu köpek bana saldırırsa diğeri de görüp gelir diye,durup bekliyorum bir süre,hiçbirşey yapmadan,sonra o yaratık diğer köpeğin yanına geliyor insan gibi elini omzuna koyuyor,sonra o da ellerini-kollarını ön ayak gibi yapıyor,diğer köpekle beraber yürüyüp gidiyorlar ,en arkalarından bakıyorum,giderlerken yaratık dediğim şey arkadan daha çok aslana benziyor

Bu kadar..Hem korktum,hemde aklıma takıldı çok,ne anlama geliyor olabilir,teşekkürler şimdiden kaydirigubbakcemile5

Merhaba rüyamı yorumlarsanız sevinirim..
Rahmetli anneannemin evindeyim yanımda kuaförüm ama aynı zamanda arkadaş olduğum 2 kız arkadaşım ve oğlum var..
Oraya girince bana karabasan geliyormuş eğer dua okumazsam kapılar kendi kendine açılıyor tuhaf şeyler oluyor arkadaşlarım korkuyor ne oluyor diyor bende dua okumamız lazım diyorum ama unuttum diyorum hemen okumaya çalışıyorum ama dua aklıma gelmıyor..Bu arada oğlum uyuyomuş başka odada arkadaşım uyanınca gidip alıyor o anda anneannem geliyor duayı söylüyor bunu okucaksın diyor..
Korkudan uyandım zaten üstüme ağırlık çöktü sanki:(

üzerinde nazar etkisi var canım felak nas ayetel kürsi okumalısın.

Dün gece gördüm bu rüyayı,çok korkmuşum demekki sabah dudağımda uçuk vardı.

Ben yolda yürüyorum,daha doğrusu kaldırımda yolun üzerinde aslan-insan-kurt karışımı değişik bir yaratık vardı,insan gibi ayakta duruyor ama insan değil birde yeşil-kırmızı gibi renkli,güzel renk bir yeşil değildi,yolun üzerinde pazularını şişiriyor,gövde gösterisi yapıyor resmen,çok heybetli ve büyüktü,ben korkuyorum burdan geçemem bana zarar verir,öldürür bu beni diye düşünüyorum,korkunç bişi çünkü,kaldırımdan devam ediyim bari diye düşünüyorum,orda da bir tane köpek var,ya en azından bunun önünden geçiyim bari diye düşünüyorum,ama yine geçmiyorum bu köpek bana saldırırsa diğeri de görüp gelir diye,durup bekliyorum bir süre,hiçbirşey yapmadan,sonra o yaratık diğer köpeğin yanına geliyor insan gibi elini omzuna koyuyor,sonra o da ellerini-kollarını ön ayak gibi yapıyor,diğer köpekle beraber yürüyüp gidiyorlar ,en arkalarından bakıyorum,giderlerken yaratık dediğim şey arkadan daha çok aslana benziyor

Bu kadar..Hem korktum,hemde aklıma takıldı çok,ne anlama geliyor olabilir,teşekkürler şimdiden kaydirigubbakcemile5

seni endişelendiren biri yada bir konu var yada olacak.Sandığın kadar zaralı birşey olmayacak sen ise epey gözünde büyütmüş ve tedirgin olmuş olacaksın.Hatta korktuğundan daha çok sana faydası olacak bir durum oluşacak.Sana bir sıkıntı geldiğinde yardım edecek bir dostunda var.

merhaba cnm dün gece gördüğüm rüyadan etkilendim yorumlarsan sevinirim
hastahanedeyim erkek arkadaşım hastahanede yatıodu serum falan bağlamışlar kabloları görüorum üstünde tişört yoktu bana dioduki sana iş bulayım derken böle ldu annemlerin haberi yok diodu

sona başka bi rüyaya mı geçtim anlamadım kaynanam karşısındaki birine beni erkek arkadaşıma istemesi için rica edio aralarında en azından söz olsun rahatgezsinler gibilerinde konuşo kaşı taraf olmaz dio yorumlarsan çok sevinirim ağlayarak uyandım şimdiden teşekkürler

Ruyamda iki seferdir antika mobilya goruyorum.. birini yasli bi amca var tanidigim, onun beni masalimsi bi ortama goturmesiyle goruyorum.. ve isin tuhafi bu mobilyalarin arasinda kocaman bi hazine yatiyormus. Digerinide bugun gordum, guya tasidigimiz evin sakinleri cati katina bu eski esyalarini birakarak gitmisler.. ama bakiyorum oda ne hepsi antika ve aralarinda cokca degerli seyler var. Bu arada esyalari birakan her iki tarafta yasliydi.

Rüyamda kına gecesi yapıyordum bindallı giymiştim
Ve ben normalde evlenirsem kına gecesi yapmam derim
Ama kendimi çok güzel görüyorum takıyorum bindallı giyeceğim diye:D
Önce elimi açmıyorum altın koysunlar diye:D
Sonra iki avucuma da altın koyuyorlar kına yakıyorlar falan
Hiç ağlamıyorum millet türkü söylerken ağzım kulaklarıma varmış sürekli gülüyorum
Ondan sonra da tam istediğim gibi çok güzel bir düğün yapıyorum her şey dört dörtlüktü

Hayırdır inşallah:D

selam bende bir rüya anlatmak istiyorum eşim görmüş rüyayı ama bende 2 kez buna benzer rüya görmüştüm.oturduğumuz ev bir yamacın kenarındaymış ve çok katlıymış,deprem oluyormuş biz evin içerisindeymişiz evde kayınvalidem kayınpederim ben ve eşim varmış.eşim diyomuş deprem oluyo dışarı çıkalım ama kayınpederim bişey olmaz çıkmayalım demiş sonra üst katlardan yavaş yavaş yıkılmaya başlıyormuş bina eşimin üzerine tuğlalar geliyormuş kendini siper etmiş hep eliyle tuğlaları itekliyormuş ama hiçbirimiz ölmemişiz.burda uyanmış.yorumlarsanız sevinirima.s.

Back
X