- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 39
- Konu Sahibi soyluserap
-
RÜyada ayakkabı kaybetmek ne demek pekİ
merhaba
ruyamda bır topluluk içinde sözlumle tartıstıgımı
hatta sınırlenıp ona tokat atıp orayı terkettıgmızı gordum
????
tesekkurler serap :çok üzgünüm:
Bir takım zor durumlara yada can sıkıcı günlere hazır ol demek .peki:))))))))))
canım bende rüyamda araba sürüodum(ki araba kulnamayı bilmiom daha)sokaklarda araba sürürom yanımda kocam var ilk denememmiş güya gayette başarılıyım ama bazen hız yapıom karşıdaki arabaya çarpcak gibi yapıom eşim yardım edio bende hep son hamlelerimde arabayı vurmaktan çarpmaktan kurtarıom,eşim sölüo bendde bişi olmaz edalarında (aslında çok panik yaparak) arabayı tek hamlede hep kurtarıom
yorumlarsan sevinirim canım
canm bende eşimin spermlerinin yüzüme bulaştığını gördm inşaallah hayırdır
Selam
ben rüyamda annemin " kızım bebeğe o ismi koyma ağır gelicekmiş sen en iyisi selçuk koy dediğini" gördüm. manası nedir acaba?
merhaba ben annem ve babamın mezarlarını gördüm.diyorumki babam annemden önce ölmüş.şu an çok şükür ikiside hayatta hiç böyle rüya görmezdim.hayır olsun. teşekkürler teşekkürler
teş ederima.s.Günaydın
Bazı konularda acele ediyor gibisin fakat eşin bu konuda seni dengeleyen bir insan konumunda görünüyor.Hatta bir konu var hızlıca olsun istiyorsun ve bu konudada eşin bazı şeyleri zamana bırakmanın faydası olacağını düşünüyor.
Görüşmek üzere.
merhaba ben gunlerdir ruyamda hamile olduğumu goruyorum
bugunde hamile olduğumun yanısıra evimizi cingenelere sattiğimizi ve cok ağladiğimi gordum.
ayrıca dunde bisuru pis tuvalet gormustum
tesekkurler..
Merhaba
Önemli bir beklentin gerçeğe dönüşecek diyebilirm.Mutlu bir beraberliğe doğru bir adım atıyorsun.Çok seviniyorsun.Maddi açıdanda rahatlamalar olacak.
Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?