Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
şimdiden teşekkürler
ben geçen hafta rüyamda benim evime hediye olarak on adet tuzlu balık geldi ve herbiri bir metreye yakındı
ve aynı rüyada hamile olduğumu gördüm
bebek karnımda canlandı diyorumki bebek canlanınca kimi düşünürsen ona benzermiş ben kimi düşünsem diyorum
sonra diyorumki en iyisi MUHAMMET diyeyim peygamberime benzesin
bu ismi söylerken uyandım
bu arada benim iki oğlum var ve büyüdüler bebek falanda düşünmüyoruz yani
iyi günler dilerim

Merhaba

Birine birşey için söz mü verdin nedir uzun zaman olmuş galiba unutmuşsun.Beklediğin bir konuda sevineceğin bir sonuç elde edeceksin.

Görüşmek üzere.

teşekkür ederim:)
bir tedavim var devam eden ama bebkle ilgili değil zaten hamile de değilim
obama ne alaka onu anlayamadım:)

meraba serap hanım ben bu rüyayı geçen hafta gördüm yorumlarsanız çok sevinirim.rüya şöyle öncelikle biri var hiç tanımadığım bi adam ama ben bu adamla sevgiliymişim ama adam hiç benim tipim değil takım elbiseli kabadayı tipli serseri gibi yani ben bu adamdan kurtulmak istiyorum ortam çok kalabalık yanımda kızımda var ve sonunda adamı atlatmayı başarıyorum ve bi trene biniyorum dışardan tren tıklım tıklım gibi ama içeri girdiğimde bir sürü oturak boş sonra eski eşimle karşılaşıyoruz ama trende onu kaybediyorum bi yere oturuyorum ve ona msj atıyorum yanıma gel diye oda gelip yanıma oturuyo üzerinde yeşil bi kazak var bu arada kızım kucağımda küçük bir bebekmiş öyle hissediyorum trenden iniyoruz onunla bi yere gidecekmişiz nereye gideceğiz diye soruyorum istanbula diyo ben arabayı alıp geleyim diyo arabasını alıp geliyo ama yerler kar içinde ben yokuşta duruyorum arabayla önümde duramıyo kardan aşşağıda düz bi yerde duruyo bende yürüyerek aşşağıya doğru iniyorum ve arabanın arka koltuğuna biniyorum sonra kucağımdaki bebeğe bakıyorum 3 tane garip yaratık şeklinde sonra biri ölüyo çok korkuyorum ve arabaya bindikten sonra içimi çok büyük bi sıkıntı kaplıyo eski eşime arabayı durdur incem çok daraldım diyorum arabadan indikten sonra rahatlıyorum bu arada ben vazgeçtim senle gelmiycem diyorum
şimdiden teşşekkür ederim a.s.

rüyamda güya ugandada bi iş varmış yeraltını açıp doğalgaz falan bişiler yapılacakmış büyük bi işmiş,kocam ve bende bu işte görevliyiskazı işleri ordaki kölelerle işlere katılıoruz büyük bi projemiş.ama bu proje bütün dünyayı etkiliomuş projenin sonunda dünyanın sonu gelecekmiş,sonra kendi evime geliorum her yer hava ateş kızılı ama bütün deliklerden gaz çıkmaya başlıo dünyadaki her evde bu oluo 3 kez bu şekilde gazlar fışkırıp herkes ölcekmiş güya,neyse annem bana bak bu benim gaz maskem dio ve bana verio kırmızı lastik bişi ama evde bi ben takıorum ama annem babam kardeşim takmıo,sonra ben ve eşim gaz maskesi almaya gidios,satılan yeri zar zor buluos adamın biri hurra gaz maskelerini dağıtıo bende eşimde kapıos sonra 2 tane daha annem ve babam içinde kapıos(bedava ekmek dağıtırlar ya öle)o kalabalıkta en yakın arkımı görüom ama saçlarıda açaip dahada sarışın bi şekilde onla konuşuos falan
sence nası bi rüya? ya bide ben rüyalarımı cidden çok ciddiye alırım çünkü hep çıkar,birini görürüm mesela rüyamda ertesi gün mutlaka o kişiyle karşılaşırırm
teş ederim şimdidena.s.

bu başlığı görünce sevindim geçen günlerde gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum.

ben evde normalde 2 kaplumbağa besliyorum ve rüyamda onlarla ilgili.
rüyam şöyle:

evimin her yanı kaplumbağa dolu. elimi sürdüğüm her yer,bastığım yerler... ben bunların içinde kendi kaplumbağalarımı arıyorum. bu arada bastığım her yerdeki kaplumbağalar ölüyor. en sonunda kendi kaplumbağalarımı bulup bulamadığımı hatırlayamıyorum. ama rüyamın son karesi bastığım yerdeki ölü kaplumbağalardı.
yorumunuzu merakla bekliyorum. teşekkürler...

Merhaba

Öncelikle rüyanda sevmediğin hatta nefret ettiğin erkek profilini çizmişsin belkide bu tiplerle ilgili bir konuşmaya yapmış olabilirsin geçmiş günlerde.:)

Bazı üzüntü ve sıkıntıların var ve seni zorlayan durumlar var.Zorluklar çekiyorsun fakat bir o kadarda güçlü ve dayanıklısın,üstesinden gelmeye çalışıyorsun.

Çalışıyorsan eğer iş yaşantında yolculuk olabilir yada bazı düzelmeler.Eski eşinin bir dileği varmış ve o olmuş.

Bir zaman önce bir karar vererek hayatında bazı düzenlemeler yapmışsın bu seni epey sıkmış ve yormuş.Ama verdiğin karar çok doğru ve yerinde bir karar olmuş.

Görüşmek üzere.

Merhaba

a.s Tarihçi yada coğrafyacımısın sen?:)

Sanırım rüyanda bir konuşmanın yada bir konuyu irdemelemnin yansıması var.Yalnız yaptığın yada yaptığınız birşeylerden birileri rahatsız olmuş kısacası yapılan şey hatalı ama siz bunun farkında değilsiniz.Kırmızıyı iyiye yormam pek çünkü azda olsa sıkıntıdır.
Arkadaşınında belki bir sağlık problemi olabilir.Ha birde insanların çoğunun asıllarını yansıtmadığını kişiliklerini gizlediğini sıkıntıların çoğunun bu yüzden çıktığını düşünüyorsun.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Öncelikle evinde kaplumbağa beslemenin verdiği bir etkide var rüyanda ama farklı yönden bakmaya çalıştım rüyana yinede.Etrafında iyi niyetli insanlar var ve sen bu insanları bazı davranış yada sözlerinle kırıyorsun bazı şeyleri yapmadan yada söylemeden önce ikid efa düşünmen ve hatta biraz temkinli olman gerekecek.

Görüşmek üzere.

serap hanım zaman ayırıp ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim :1hug: ben oldukça fazla rüya gören biriyim aboneniz oldum yani kaydirigubbakcemile3 kucak dolusu sevgiler

canm biolojiciyim:) evet arkadaşımın sağlık problemi çıktı bu rüyadan ertesi gün sonra beni aradı ve bi sağlık problemini paylaştı dedim ya benim rüyalarım çıkıo:)
bide bugün gördüğüm rüyayı yorumlasan canım bugün rüyamda bol bol timsah gördüm suda yüzüolar bende onlara değmemeye çalışıom beni yakalamasınlar istiom çok sayıda irirli ufaklı timsah var ama karadada var bunlardan ada gibi bi yere yüzüom ben sonra bu adanın üstünde bi evdeim kapıyı açınca ful su aşağısı geri yzmek istiom ama evin sahibi adam (orta yaşlı bi amca tanımıom normalde kendisini) kapıyı gösterip nası gitcen ki dio suyun içi full yavru timsahmış:sinifsinif:

yorumunuz için çok teşekkür edeirm. söylediklerinizde gerçeklik payı yok değil açıkçası. iyi çalışmalar dilerim...

bende bugun ruyamda deprem oluyomus
turkiyedeki annemgilin evdeyim
once bi duvari yikiliyo iste herkes disari cikmaya calisiyo cok korkuncu
bu ne oluyo aciklarsaniz sevinirim

Etrafında bazısını bildiğin bazısını ise hiç tahmin edemeyeceğin düşmanların var.Aynı ortamdasınız hepiniz.Öyle yada böyle bi şekilde kendini düzlüğe çıkarıyorsun ama takip ediliyorsun çalışmalarınla ve sana yardım eden yok.

Görüşmek üzere.

bende bugun ruyamda deprem oluyomus
turkiyedeki annemgilin evdeyim
once bi duvari yikiliyo iste herkes disari cikmaya calisiyo cok korkuncu
bu ne oluyo aciklarsaniz sevinirim

Merhaba

Depremi gördüğün evde kavga ,gürültü ve şideetli bir sıkıntı var yada olacak.Hane içinden biri o evden çıkıp tamamen gidecek.Olayların ya içinde olacaksın yada haberini alacaksın.

Görüşmek üzere.

saol canım çok teş.ederima.s.bundan sonra bende senin takipçin olacamsositososito düşmanlarım var bu rüyaya göre ben hiç birirni tanmıom bilemiom maalesef:sinifsinif:

canım tekrar yazıyorum sana,daha önceki yorumun içinde teşekkürler....

rüyamda patronumuzda olan kayınbiraderimle biraradayız,yanımızda eşimde var....

bana eşinden şikayet ediyor,ve 8 yıldır ondan bıkıp usandığını söylüyor(ben 8 yıllık evliyim ve küsüz bu eltimle)

bana öğlen bire ikiye kadar eşinin uyanmadığından yakınıyor,bıkma sebeblerinden biri buymuş güya...

derken bende eşimden şikayet edecek oluyorum ki bana sus diyor,kendininkini anlatıyor....

gidip eski model bir tv açıyor ve tv de sel var,ve selin içinde beyaz renk domuzlar gidiyor,derken bakıyorum selde koçlarda var....

bana bu rüyamın tabirini yaparsanız çok mutlu olurum,

not:bu rüyayı gördükten sonra ben eltimimin arkamdan çok kötü sözler söylediğini işittim ve doğrusu bu kadarınıda beklemiyordum...

Merhaba

Rüyan apacık çıkmış zaten.

Sana zıt giden ve düşman olan birisinin sana bir şekilde saldırısı söz konusu.Epey kötü bir düşman.Evliliğinle ilgilide konuşulmuş ,sen mi eşine yoksa eşinmi sana layık görülmüyor sanki öyle bi durumdan bahsedilmiş ve birileri hayır o öyle değil demeye getirmiş ama nafile konuşan baskın çıkmış.Sende de zaten sorun ve sıkıntı oluşturmuş bu durum.Y a sende yada eşinde hazmademediği birşeyle var ki o yüzden bu saldırısı olmuş.Fakat güç ve başarı sende olarak görünüyor.

Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…