- Konu Sahibi soyluserap
-
merhba
az önce ruya tabirlerine baktım ama bulamadım size sormak istedim dün gece eşim guvenlık görevlileri ve polisler çatışırken arada kaldığını ve ıkı yerınden vurulduğunu görmüş
eve gelmiş ve bana etmemiş bnm de hemşire arkdaşım gelmiş o ara ondan yardım istemiş bna söylemiş bnde amaliyatmı olcaksın demişim
çok üzüldüm vurulmasına ne demek acaba kötü bişeymi
teşekkur ederım
Merhaba canım .Ben rüyamda yolda yürürken birden bire sol gözüme bir şey olmaya başladı .Yanımda kocam ve başka birileri daha vardı .Bir caddenin kenarında kaldırımda bir yere gidiyorduk ve köşede araba ve yanında insanlar vardı.Ve sol gözüm kör oldu .O kadar korktum ve üzüldümki anlatamam elimde bir ayna vardı baktım ve gözümün farklı olduğunu gördüm
Merhaba canım.bu akşam rüyamda asansörde mahsur kalıyorum bayağı korktum aşağı doğru iniyor düğmelere falan basıp bağırıyorum bir ara duruyor kapının aralığından pek hoşlanmadığım birini görüyorum ama sesimi duymuyor sonrasını çıkıp çıkamadığımı bilmiyorum rica etsem yorumlarmısın çok etkilendim şimdiden teşekkürler...
buranın müdavimi olacağım galiba..bütün rüyalarım çok net hatırlarım :) hepde merak ederim yorumu nedir diye ...
bende bu gece büyük bir fasulye tarlasındaydım oyle buyukleri vardıki 1mt falan olmuşlar...onlardan almadım..tohumluk olarak kullanırım diye..normal büyüklüktekilerden topladım ...
şimdiden sağol yorum için :)
alkisalkisalkis
teşekkürler ...ağzına sağlık...eline de
:Saruboceq:
Merhaba
Hayatın rutin ve sakin bir şekilde devam ediyor.Maddi anlamda herhangi bir kayıp yaşamayacaksın.
Görüşmek üzere.
dıcek soz bulamıyom gercekdende..Merhaba
Beklediğin bir dileğin gerçekleşecek.Hayatta elde ettiğin şeylerin herhangi biri tarafından elinden alınması korkusu var bilinçaltında.
Görüşmek üzere.
Merhaba
Hane içerisinde maddi beklentileriniz yada bu konuda konuşulan konular var.Ama sonuçta sevineceğin gelişmeler oluyor.Maddi kısmetinizde olumlu gelişmeler sözkonusu.
Görüşmek üzere.
slm umarım yorumlarsınız..
rüyamda deniz kıyısındayım.bi gariplik olduğunu seziyorum.kıyının oyulduğunu görüyorum dalgadan.ve uzakğa bakıyorum tsunami olacak kaçın diye bağırıyorum.inanılmaz yükseklikte dalga gelmeye başlıyor yaklaştıkça büyüyor , çok korkunç.. ben ve yanımdakiler kaçıyoruz.herhangi bişey olmuyor.
iyi akşamlar
rüyada beyaz masa ve sandalyeler görmek nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?