Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

Merhaba

Üzülecek bir durum yok eşinin uğraştığı bir konu hakkında başarıya ulaşacağını gördüm tabi uğraşlar sonucu olacak bu başarı.

Görüşmek üzere.

güvenlık kursuna gidiyodu bıttı sınava girecek atış falan yaptılar ondan etkilendi yada
iş bulunca bişe mi olcak dıye düşünmüştüm ben

yorumunuz için teşekkür ederim

Merhaba

Arzu ettiğin bir şeye bir süre daha kavuşamayabilirsin,biraz üzülebilirsin ama gerçekleri görünce rahatlayacaksın.

Görüşmek üzere.

Merhaba canım.bu akşam rüyamda asansörde mahsur kalıyorum bayağı korktum aşağı doğru iniyor düğmelere falan basıp bağırıyorum bir ara duruyor kapının aralığından pek hoşlanmadığım birini görüyorum ama sesimi duymuyor sonrasını çıkıp çıkamadığımı bilmiyorum rica etsem yorumlarmısın çok etkilendim şimdiden teşekkürler...

Merhaba

Hızlı gelişmeler ,ilerlemeler beklediğin bir konuda tökezlemeler oluşuyor bi çeşit engellenmeler diyelim.Kendini köşeye sıkışmış ve çaresiz olarak hissedebilirsin.Engellemelerde sevmediğin bir kişiye bağlı olarak gelişiyor yani ondan kaynaklı gibi.Sen ise tüm bu durumlardan kurtulmak için çaba sarfedecek olarak görünüyorsun.

Görüşmek üzere.

buranın müdavimi olacağım galiba..bütün rüyalarım çok net hatırlarım :) hepde merak ederim yorumu nedir diye ...

bende bu gece büyük bir fasulye tarlasındaydım oyle buyukleri vardıki 1mt falan olmuşlar...onlardan almadım..tohumluk olarak kullanırım diye..normal büyüklüktekilerden topladım ...
şimdiden sağol yorum için :)

Merhaba

Müdavim olmaya kararlıysan hoşgeldin :)))

Şanslı bir döneme giriyorsun kısmet ve rızkında artışlar olacak.Bir işi üzerinde almadan önce iyi düşünmen gerekecek diyorum ama bakıyorum ki epey dikkatli ve temkinlisin yinede tedbiri elden bırakma.

Görüşmek üzere.

Son düzenleme:
slm umarım yorumlarsınız..
rüyamda deniz kıyısındayım.bi gariplik olduğunu seziyorum.kıyının oyulduğunu görüyorum dalgadan.ve uzakğa bakıyorum tsunami olacak kaçın diye bağırıyorum.inanılmaz yükseklikte dalga gelmeye başlıyor yaklaştıkça büyüyor , çok korkunç.. ben ve yanımdakiler kaçıyoruz.herhangi bişey olmuyor.

Merhaba

Beklediğin bir dileğin gerçekleşecek.Hayatta elde ettiğin şeylerin herhangi biri tarafından elinden alınması korkusu var bilinçaltında.

Görüşmek üzere.
dıcek soz bulamıyom gercekdende..
serap hanım ınanın bugun hayallerıme baslıyom ve bugun haber geldı şok oldum..
cok teşekkur ederım..zaman ayırdgnız ıcın ..sevgılerle..

Merhaba

Hane içerisinde maddi beklentileriniz yada bu konuda konuşulan konular var.Ama sonuçta sevineceğin gelişmeler oluyor.Maddi kısmetinizde olumlu gelişmeler sözkonusu.

Görüşmek üzere.

çok teşekkür edrim canım saolasın bir iş görüşmem var ondan haber bekliyorum umarım olumlu sonuç alırım tekrar agzına sağlık

Merhaba

Herşey rahat ve sakin giderken bu sakinliğin altında bazen birşeylein olacağı yada bu durumun aniden bozulacağı şüphesi içindesin.Aslında bu halin tedbirli olman için kendince bir savunma mekanizması diyebilirim.Mücadele etmen bir konu var fakat sen mücadele etmek yerine vazgeçmeyi düşünüyorsun.

Görüşmek üzere.

Günaydın...Rüyamda evlenicekmişim gelinlik bakıyordum,bi bakıyorum annem gelinlik almış ama kendine -tatlicadiarzu- kısa bir gelinlik ,diyor ki düğünde ben ve teyzen gelinlik giyeceğiz.Bişey diyemiyorum,bende deneyeyim diyorum,deniyorum anne bu çok kısa geldi bana sende daha güzel durdu diyorum.Ben kabarık bir gelinlik bakıyorum.Bu arada evlenmemi kimse istemiyor,nişanlını bugün gördük çok sorun çıkarttı diyorlar ama hazırlıklarda sürüyor ve nedense bütün hazırlıkları o gün yapıp akşama evlenicekmişim.Kabarık bir gelinlik aldım ama direkt ertesi güne geçtim rüyamda.Sonucu göremedim bu arada benim evlilik gibi planım yok ,erkek arkadaşım yok gerçekte

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle şimdiden teşekküropuyorumnanaktan

Ben geçen gün rüyada evime annemin geldiğini görüyorum Mutfakta Pirinç ve tereyağ gördüm pilav yapıyordum.:1rolleyes:

bir kaç akşam sonrada yine annem evime geliyor bu sefer bulgur pilavı yapıyormuşum..:1rolleyes:

Dünde yine evimde mutfaktayım kocaman bir güveç kabı gördüm güveç yemeği pişirmişim ve aygaza suları taşıyordu kaydirigubbakcemile3

Bu akşamda rüyamda bir takıshop gidiyorum birsürü takılar görüyorum bir tanesi dikkatimi çekiyorr..Büyük mavi bir taşlı kolyeydii.İşin ilginç tarafı rüyada gördüğüm kolyenin aynısı şuan bende mevcut:1rolleyes:

Bu kadar:jeyyar:

gunaydın bu gece benim için çok uzundu 3 tane ayrı rüya gördüm yorumlarsanız sevinirm
1.rüyamda eski eşimi annesini kız kardeşini ve erkek kardeşini görüyorum onların evine gitmişim eski eşimle aynı yatakta uyuyoruz evde bi kaçtane yerde serili yatak var sonra erkek kardeşi gelip bana bağırıp çağırıyo senin burda ne işin var falan diyo ama ben hiç cevap vermeden yatıyorum sonra oda yataklardan birine yatıyo sabah olduğunda eski eşim bi yere gidiyo anneside bana hediye almış bi tane elbise ve bi tane takım elbise takım elbiseyi giymişim buda faturaları diyo poşetin içinde miktara bakıyorum 500 lira tutmuş.aslında kayınvalide ve görümce tekrar birleşmemiz için uğraşıyomuş eski eşimde beni istemediği için gitmiş.
2. rüyamda şöyle yıllardır gitiğim kuaförü görüyorum sözde o benim sevgilimmiş annemlere falan söylemeden onunla buluşmaya gidiyorum güya bayramın 3.günüymüş ve kuaför açık bugün açtık diyo sonra gel senin saçını boyayalım diyo ve boyıyo ve kesiyo o sırada babamı görüyorum camdan beni görmesin diye panik oluyorum görmüyo zaten saçımı yıkadıktan sonra bi bakıyorum kızıla boyamış ara arada sarı gibi garip renkler var ama ben bu renk istememiştim diyorum bide saçımı öyle bi kesiyoyi koyun kırpar gibi kısacık ve şekilsiz çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
3. rüyamda tam bi kabustu annemle bi yerdeyiz etrafımızda pek fazla bişey yok sadece çok yüksek bi direk var verici direkleri gibi ucunda dev bi tokmak var ve tokmak bi zincirle aşşağıca doğru sallanıp yukarı tekrar çıkıyo ve biz altındayız tam bizim üstümüze düşcek diyorum tekrar yukarı çıkıyo anneme şimdi üzerime düşcek diyorum ucundada sivri bir demir var annem korkma bize bişey olmayacak diyo ama ben yere yatıp dev tokmağın üzerimize gelip çıkışını izliyorum o korkuyla uyandım akannehir
biraz uzun oldu kusura bakma kucak dolusu sevgiler :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…