Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
bu kadar kalabalıkta bana sıra gelırmı bılmıyorum ama kısada olsa yoruma ihtiyacım var
3.unv okuyorum ama acıkogretım
hayatımın hıcbır anında aklımda olmamıstı hemsırelık
ruyamda calsmadıgım halde hemsırelıgı kazanmısım.ama cok sevınıyorum
olsun dıyorum dıyetısyen falan olurum guzel dıyorum bı karmasık ruyanın anlamı acaba ne olabılırkı sımdıden tsk.

Merhaba

senin evlilik gibi bir planın yok ama çevrendekiler öyle düşünmüyor seni başgöz etmeye çalışıyorlar uygun birini bulduklarında da karşına çıkaracaklar.Kolay beğenmiyorsun kabul zaten karşına çıkanlarada pek olumlu bakmamışsın.Öyle yada böyle sana hayırlı bir kısmet çıkaracaklar karşına.

Görüşmek üzere.

Günaydın

Aile saadeti ve huzurlu bir aile içerisindesin.Zorluklardan sonra elde edilen bir malınız var.Fakat evinizde büyük bir bereket var yada oluşmaya başlayacak.İçinde olduğunuz nimetlerin şükrünü biliyorsunuz ailece bundan kaynaklı bir bereket durumu var.
Çok büyük bir dileğin olacak.
Bu bana yapılır mı ya sabaha sabah çeşit çeşit yemekler yazmışsın acıktııım nolcak şimdilmaz: :)))))))

Görüşmek üzere.

Merhaba

Rüyalarını biriktirmeye gerek yokki günü birlik cevap yazıyorum ben sadece takip etmek yeterli di mi:))))

Eski eşinin başka bir ilişkisi var.Erkek kardeşinin de bu konuda ona yardımı sözkonusu.Kayınvalidenin ve görümcenin tutumunu beğenmedim ayrılığınız onları sevindirmiş işin aslı.

Üzerinde sıkıntılar zaman zaman öyle yoğunlaşıyor ki ama sen bi şekilde bunlada baş edebiliyorsun.

Sıkıntılarını paylaştığın kişi annen yada seni belki en çok anlayan ve içten şekilde destek veren kişi.Çeşitli korkuların var sıkıntıların var ama yalnız değilsin hepsi atlatılacak.

Görüşmek üzere.

Merhaba

kalabalık mı hani nerde ben varsam kalabalık olmaz :)))))))))

Bir sorununu çözmek için başka bir kişinin yardımına ihtiyacın olacak.Ayrıca çook merhametli bir kişiliğe sahipsin ve biraz da kararsızsın.

Görüşmek üzere.

çok teşekkür edrim ama rüyalarımı biriktirmedi hepsini bu gece gördüm :))))))) ama çok isabetli yorum yapmışsınız emeğinize sağlık opuyorumnanaktan

Merhaba

Evleneceksin ama sevdiğinlemi işte o kısmında biraz karışıklıklar var net olarak bir renk görseydin gelinliğin rengi dışında bir açıklama yapapilirdim.Birçok alternatifin olacak ve bu alternatifleri seçmende ailenin etkisi olacak diyebilirm ancak.

Görüşmek üzere.

renk beyaz kardeşim ağırlıktaydı yani duvak ve tac beyazdı nasıl renk görmek için mi istihareye yatmalıyım

Son düzenleme:

Çok sağolasınn :1rolleyes:kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim.yorumunuz doğru....

merhaba herkese iki gün önce sabah yattığımda rüyam da biri erkek biri kız bebek emzirdiğimi altını değiştirdiğimi gördüm öyle güzellerdeki ikiside benimde ve yengem de benle beraber aynı anda hastanede bir erkek bebek doğurduumu sarısın mavı gözlü tombul bir bebeğim oldugunu görmüş bagırıslerım korıdora kadar geliyodu dedı eşimin ağladığını ya cıkamazsa dedığını hangı hastanede hangı dokturun dogurttuguna kadar görmüş kayınvaldemde oruc ayında gormüş hamile olduğumu görümcemde ondan 1 ay önce görmüş bebek cok istıyorum yorumlarsanız cok sevinirim cok merak edıyorum

Merhaba

Canım bak içini bunaltan bir konu var öyle ki bu konu hakkında bir olumlu hale geliyorsun sonra bir olumsuz hale geçiyorsun.Çok fazlaca sevineceğin müjdeli bir haberin varlığını gördüm eşinininde sevinç gözyaşı döktüğünü.Büyük bir stres ve sıkıntıdan kurtulacaksın.

Görüşmek üzere.

cnm ben gördüğüm iki rüyayı anlatmak istiorum yardımcı olursan çok sevinirim
cnm böle ben mezarlıkmı desem bilmiorum bi yerdeyim her taraf toprak tabutlar var bi sürü çukurlar var tabutların üstü yeşil kaftan gibi bişeyle örtülü emin değilim ama sanki kaftan üstünde altın sarısı iple arapça yazıodu kiminin kapakları hafif aralıktı

bide dün kendimi hamile gördüm böle karnıma ayağını dayamış dışardan tam net ayağını gezdirdiğni gördümsonra yan komşumuz doktormuş bana sezaryan doğum yaptırıodu ble belden iğne vurdu ayaklarım uyuştu doğumu yaptırdı düküşleri gördüm hafif yanma oluodu oğlum olmuş yani o kadar gereçektik acayip mutluluk ya şimdiden teşekkürler

Merhaba

1.rüyanda yaptığın bir konuşmanın yada bir düşüncenin etkisi var.

2.rüyanda ise; bir sıkıntın var ve bu konuda sana biri yardım edecek üzerinde büyük bi yük atacaksın çokta sevinli bir haberin var.

Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…