Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
ben korsenin bağlarından bahsetmiştim korsenin bağlarının tutmamasına göre yorum yaptım
2.soruna gelince sadece tek bir rüyaya bakılarak böyle birşey demek yanlıştır ileriyi Allah bilir

pardon ya..
şimdi anladım yorumunuzu..

tekrardan teşekkürler..

esma64
çevrende seni çekemeyen çok fazla düşmanın var bunlar senin kötü bir anını bekliyorlar pek hayırlı bir rüya değil ama ben en iyi şekilde yorumlamaya çalışayım bu düşmanlarına karşı dikkatli ve uyanık ol

cok saol canim zaten icimde bi huzursuzluk var bu rüyadan sonra ben anlamiyorum disariya karsi asiri derecede güler yüzlü ve tatli dilliyimdir birisi kalbimi kirsa bile sesimi cikaramam buna ragmen düsmanida oluyo insanin Allah hepimizi sakinsin kötü kalpli vesveseli insanlardan tekrardan cok saol canim:çok üzgünüm:

iki -üc gün öncede bi rüya görmüstüm esim ise giderken kapiyi acik birakiyo ve anahtar kapinin dis tarafinda ve yabanci bi adam kapidan iceriye kafasini uzatiyo ve girmeye kalkarken ben anahtari alip disardan hemen kapiyi kapatip kilitliyorum bu rüya beni cok etkiledi normalde ben uzun zamandir rüya görmemistim bayadir rüya görmüyorum yilanli rüyadan bir hafta sonra falan bu rüyayi gördüm ve icim huzursuz son günlerde

hayatınızla alakalı maddi ve manevi birtakım tedbirler alacağınız(diğer yılanlı rüyadaki düşmanlarınıza karşı uyanık olacağınız)bir devreye giriyorsunuz ama eşin düşmanlarınıza karşı fazla bilinçli değil onu arasıra uyar derim

LOCA
bu rüyanın özel bir manası yok bu rüya geçmişe ait bilgiler taşıyor yani gece rüyanda ruhun eski günlerine gitmiş bazen insanın geçmişte yaptığı şeyler rüyasına girebiliyor mesela ben de şu an oturmadığımız yazlık evimizde görüyorum hep kendimi bunun gibi o işleri eskiden çok yaptığın için ruhun geçmişe dönmüş

hayatınızla alakalı maddi ve manevi birtakım tedbirler alacağınız(diğer yılanlı rüyadaki düşmanlarınıza karşı uyanık olacağınız)bir devreye giriyorsunuz ama eşin düşmanlarınıza karşı fazla bilinçli değil onu arasıra uyar derim
cok tesekkür ederim canim

Rüyamda bir dolapta torbalarin içinde bir sürü kuru kayısı gördüm. Birkaç tane kuru kayısıyı da yedim. Yorumlayabilirseniz sevinirim. Tesekkurler...

iki adet yanyana mobilya karyola gordum. daha sonra kendimi birinin dugununde oldugumu gordum aglamisim orada, hafif gozlerim yasliydi...
birde hamileymisim ruyamda....

Bu garip ruyalarimi yorumlayabilir misiniz simdiden tesekkurler )

--------------------------------------------------------------------------------

ben bu gece bir ruya gordum yorumlaya bilirseniz mutlu olacagim .. ruyamda kapkaranlik bi gokyuzu ve gokyuzunde sadece 1 yildiz parlak bi yildiz vardi ve ben de o yildiza bakiyordum acaba bunun anlami ne olabilir?

benimkinide yorumlayabilirmisiniz lutfen bilen biri varsa

j.ml
bir isteğiniz yada muradınızın olması için tek bir ümidiniz kalmış muradınıza giden bu ümit her ne ise pişman olmadan kullanın derim/eğer şu an bir isteğiniz yoksa yakın zaman diliminde muhakkak olacaktır
gozlerindekibulut
çeşitli hayal kırıklıkları yaşamışsın birçok ikiyüzlü insanla karşılaşmışsın hayat seni diğerlerine benzetmeye çalışmış ama sen onlara benzeme
şu sıralar ufak tefek sıkıntıların olabilir

Son düzenleme:
j.ml
bir isteğiniz yada muradınızın olması için tek bir ümidiniz kalmış muradınıza giden bu ümit her ne ise pişman olmadan kullanın derim/eğer şu an bir isteğiniz yoksa yakın zaman diliminde muhakkak olacaktır
gozlerindekibulut
çeşitli hayal kırıklıkları yaşamışsın birçok ikiyüzlü insanla karşılaşmışsın hayat seni diğerlerine benzetmeye çalışmış ama sen onlara benzeme
şu sıralar ufak tefek sıkıntıların olabilir

tesekkur ederim süprizzzzz

rüyamda önüme beyaz üzümler diziyordu bei tandıgım yeter bu kadar yiyemem dedim bende ama hala dizmeye devam ediyordu...
üzüm rüyaların en iyisi diye okudum..
sizin yorumunuz nedir? acaba..

Ruyamda erkek arkadasimin bana aldigi yuzuk ortadan kiriliyordu, ismi Ilker icindede yaziyor normalde ama ruyada kirilinca tek 'er' harfi yazili kaliyo icinde.
Erkek arkadasimla aram kotu bu aralar, ondan gormus olabilirmiyim acaba..senağlama

neslsah
benim mi tabir etmemi istiyorsunuz
eğer öyleyse
üzüm için tabirciler mutlu bir aile hayatı derler fakat benim yorumum söz yada nişanın olucak sana beyaz inciler ve beyaz altından kolyeler yüzükler takıcaklar ve bundan hem sen hem ailen çok mutlu olucaksınız ama daha üzüm mevsimi değil üzüm mevsimine kadar yani 7-8 vakit bekliyceksin

E61
güzelim bu rüyan pek hoş bir rüya değil bu rüya aranızın bozulacağına pek yorumlamak istemiyorum hatta ayrılacağınıza bile delalet olabilir
içinde er harfinin kalması ise senin adı er harfiyle biten biriyle evlenebileceğini gösterir bu eğer çok dua edersen çok emek harcarsan tekrar sevdiğin olabilir

Tesekkur ederim canim ruyami yorumladigin icin.. Tek emek harcayan benim ztn, demek daha fazla harcamam gerekiyo :)

genel anlamda çok sık gördüğüm rüyalardan bahsedicem.
*ben rüyamda hep kayboluyorum evimin yolunu bulamıyorum.
*uçma yeteneğim var,çok zorda kaldığım zaman uçabiliyorum.
*annem(vefat etti) rüyamda yaşıyor sonra defalarca ölüyor ben yine ilk defa ölmüş gibi çok kötü oluyorum.
*bir rüya görüyorum,yarım kalıyor rüyam uyuduğumda devam ediyor.
*son soru,rüya alemine girince ruh bedenden ayrılıyor mu?gerçek gibi gezdiğim yerler,herşey,dokunduğum yaprak bile gerçek gibi...rüyalarım çok gerçekçi ve bazen çok ürkütücü olabiliyor.
teşekkürler.

merhaba
bende ruyamda esimle tekrardan evlendigimi gordum aileler dugun hazirligi yapiyorlardi herkes cok mutluydu
ben gelinligimi esim ise damatligini giyinmisti
sonra gelin kuafore gidip kas biyik aldiricak diyorlar
esim beni kuafore gotururken otobanda hizlica gidiyoruz bizim pesimizdede acik kahverengi tasmali kopekler geliyor ama bizi kovalamiyorlar onumuzde sagimizda her yerdeler sanki onlarda trafige cikmis gibi
biraz ilerledikten sonra filler cikiyor onumuze once bir kac tane goruyoruz sonra ilerde 3 tane fil yanyana dizilmis geliyorlar yolu kapatmislar esime sagdaki cikistan cik diyorum cikisi kaciriyor ve bir filin ayaklarinin oraya gidip ancak durabiliyoruz filin on bacagi arabanin ustunden geciyor arka bacagiylada kaportayi eziyordu esim onde ben arkada egilip kendimizi koruyoruz
bu ruyayi goreli 3 ay oluyor onceki sayfalara yazmistim ama cevap alamamistim
yorumlayabilir misiniz lutfen
simdiden tesekkurler

neslsah
benim mi tabir etmemi istiyorsunuz
eğer öyleyse
üzüm için tabirciler mutlu bir aile hayatı derler fakat benim yorumum söz yada nişanın olucak sana beyaz inciler ve beyaz altından kolyeler yüzükler takıcaklar ve bundan hem sen hem ailen çok mutlu olucaksınız ama daha üzüm mevsimi değil üzüm mevsimine kadar yani 7-8 vakit bekliyceksin

iyi bir aile hayatı güzel şeylermiş evet okumuştum...ayrıca sende yorumladıgın için çok teşekkür ederim canım..beyaz inciler he ilginç..sen kendince yorumladın öylemi...öyleyse bravo sana:hooray: nişanım olucakta güneşi bekliyoruz yaa.....boshayallersmileondan mıdır acaba:uhm:

sana bir rüyamı daha yazayım olur mu?

rüyamda iki tane ikiz bebek gördüm, ikisi kız ikisi erkek ama süper bişeyler, çok tatlılar,ikisininde gözler renkli mavi mavi bebeklere bakıyordum...benim degil ama....
teşekkürleryerimseniben

Back
X