- Konu Sahibi soyluserap
- #1.101
108.sayfadaki rüyamı bi arkadaş yorumlayabilirmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben korsenin bağlarından bahsetmiştim korsenin bağlarının tutmamasına göre yorum yaptım
2.soruna gelince sadece tek bir rüyaya bakılarak böyle birşey demek yanlıştır ileriyi Allah bilir
esma64
çevrende seni çekemeyen çok fazla düşmanın var bunlar senin kötü bir anını bekliyorlar pek hayırlı bir rüya değil ama ben en iyi şekilde yorumlamaya çalışayım bu düşmanlarına karşı dikkatli ve uyanık ol
cok tesekkür ederim canimhayatınızla alakalı maddi ve manevi birtakım tedbirler alacağınız(diğer yılanlı rüyadaki düşmanlarınıza karşı uyanık olacağınız)bir devreye giriyorsunuz ama eşin düşmanlarınıza karşı fazla bilinçli değil onu arasıra uyar derim
Rüyamda bir dolapta torbalarin içinde bir sürü kuru kayısı gördüm. Birkaç tane kuru kayısıyı da yedim. Yorumlayabilirseniz sevinirim. Tesekkurler...
j.ml
bir isteğiniz yada muradınızın olması için tek bir ümidiniz kalmış muradınıza giden bu ümit her ne ise pişman olmadan kullanın derim/eğer şu an bir isteğiniz yoksa yakın zaman diliminde muhakkak olacaktır
gozlerindekibulut
çeşitli hayal kırıklıkları yaşamışsın birçok ikiyüzlü insanla karşılaşmışsın hayat seni diğerlerine benzetmeye çalışmış ama sen onlara benzeme
şu sıralar ufak tefek sıkıntıların olabilir
neslsah
benim mi tabir etmemi istiyorsunuz
eğer öyleyse
üzüm için tabirciler mutlu bir aile hayatı derler fakat benim yorumum söz yada nişanın olucak sana beyaz inciler ve beyaz altından kolyeler yüzükler takıcaklar ve bundan hem sen hem ailen çok mutlu olucaksınız ama daha üzüm mevsimi değil üzüm mevsimine kadar yani 7-8 vakit bekliyceksin