Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
rüyamda önden alt dişim kanıyordu sallanıyordu çıkarmak için uğraştım çkmadı dişim çıkcak gibi oldu ama çekemedim ve kanamıştı

bide babam ev telefonunu kırmıştı yeni ev telefonu almak için broşüre bakıyorduk sonra uyandım ::S

yorumlayabilir misiniz ??

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar, kısa ve öz çok net hatırlamıyorum ama dün gece rüyamda göğüslerimden süt geliyordu ve bu sütüm bi hastalığa çare oluyordu.Yorumlarsanız çoks sevinirim...

Serap hanim merhaba rüyamı yorumlar mısınız rica etsem?
Bı bebeğim olmuş erkek çok güzel.emziriyorum onu şutum o kadar çok ki taşıyor emerken.nefes almadan emıyor.onu çok sevdiğimi hissediyorum.ismini Güney koyuyorum göbek adı muhammed koyuyorum.
Teşekkür ederim.

minos
etrafınızda çok sayıda düşmanınız var size zarar vermek istiyorlar dikkatli olun
neslsah hayatında 2 farklı konu hakkında 4 ümidin olucak
renan20 dişinin çıkmadığı çok iyi olmuş diş çıkması aileden birinin vefatına delalettir ama seninki çıkmamış iyi olmuş ayrıca babanın beklediği bir haber var
butterfly45 hayırlı sizi seven bir evladınız olucak
sycorasdini bir rüya görmüşsün bu rüya dini hayatın ile ilgili bilgiler veriyor dini konularda çeşitli önyargıların var insanlar hakkında yanlış düşünüyorsun doğru sandığın bazı şeyler aslında doğru değil ve gerçeklere karşı tamamen gözlerini kapamış kör gibisin
ayferr çok hayırlı seni çok seven ve kendisine çok miras bırakacağın bir kızın olucak

Son düzenleme:
teşekkürler beyyınea.s.

birtane daha yazcagım sana paso rüya görüyorum ben he...kaydirigubbakcemile3
eski erkek arkadaşımı gördüm..
eşi benim yanımda konuşuyorum eşiyle bir evde..sonra ben kendimi battaniye altına girmiş uyumak için yataga yatıyorum..bir kafamı kaldırıyorum ki o eski erkek arkadaşım geliyor..bakıyorum.ona...
vee eşine oyuncak ayı almış...bende görüyorum güya ilgileniyor hediyeler geliyor...oyuncak ayı o an benim elime geciyor o sinirli ve buruk bir şekilde oyuncak ayıyı elimden fırlatıyorum...yere atıyorum..

teşekkürler şimdiden...

neslsah bu rüya gayet açık evlenmeyi istiyorsun ama bu kişi eski erkek arkadaşın olmıycak(zaten evliymiş) erkek arkadaşının eşiyle kendisinin çapkınlıklarından dolayı problemleri olabilir hatta o kişi halen seninle uğraşmaya çalışabilir ve sen kızıcaksın

neslsah bu rüya gayet açık evlenmeyi istiyorsun ama bu kişi eski erkek arkadaşın olmıycak(zaten evliymiş) erkek arkadaşının eşiyle kendisinin çapkınlıklarından dolayı problemleri olabilir hatta o kişi halen seninle uğraşmaya çalışabilir ve sen kızıcaksın

teşekkürler beyyine Şeniz
yaptın yine yapacagını:hooray:

minos
etrafınızda çok sayıda düşmanınız var size zarar vermek istiyorlar dikkatli olun
neslsah hayatında 2 farklı konu hakkında 4 ümidin olucak
renan20 dişinin çıkmadığı çok iyi olmuş diş çıkması aileden birinin vefatına delalettir ama seninki çıkmamış iyi olmuş ayrıca babanın beklediği bir haber var
butterfly45 hayırlı sizi seven bir evladınız olucak
sycorasdini bir rüya görmüşsün bu rüya dini hayatın ile ilgili bilgiler veriyor dini konularda çeşitli önyargıların var insanlar hakkında yanlış düşünüyorsun doğru sandığın bazı şeyler aslında doğru değil ve gerçeklere karşı tamamen gözlerini kapamış kör gibisin
ayferr çok hayırlı seni çok seven ve kendisine çok miras bırakacağın bir kızın olucak

çook teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan
evet babamın beklediği bir haber var :)

beyyine benim rüyamı da yorumlayabilir misin?

aslında direk bir rüyamı anlatmayacağım. şöyle ki:

sık sık rüyamda denizi görüyorum. ve deniz öyle bir gerçek ki, kokusu, dalga sesleri her şeyi gerçekten yaşıyor gibi oluyorum.
ancak her seferinde benim mayom olmuyo ve ne kadar ararsam arayayım ne mayo bulabiliyorum, ne de mağazalarda bulabiliyorum kendime göre mayo.

her seferinde o denize giremiyorum ve içli içli bakarken rüyam son buluyor.

sık sık bu tema üzerine rüyalar görüyorum.

yorumunu merakla bekliyorum.
şimdiden teşekkür ederim....

orchidea ah canım benim yaa istediğin bir muradın ulaşmak istediğin bir hedefin var fakat muradına henüz eremiyeceksin(dikkat hiç eremiyeceksin demiyorum)
sycoras zengin biriyle şatavatlı bir evliliğin olucak ve çok mutlu olucaksın

beyyine benim rüyamıda yorumlarmısın. rüyamda annem,babam,ben ve kardeşim bi eve gitmişiz.evi çok beğenmiş babam ve bize o evin aynısından yapacakmış.evi inceliyoduk.sonra çıktık ordan annemle ikimiz uçağa binmişiz yollculuk yapıyorduk.farklı şehire gidiyorduk.ama biz uçaktan biraz korkuyorduk,sonra sağ salim inmiştik uçaktan.ben genelde ev rüyaları görüyorum geniş büyük evler hepte babam satınalıyo bize neden bilmem hep böyle görüyorum.şimdiden teşekkürler.

hayatta bazı isteklerin beklentilerin var bunlara ulaşmak için halen ailenin yardımını bekliyorsun bu huyundan vazgeçmelisin,küçük bir kız değilsin isteklerine ulaşman için kendin çaba göstermelisin

Beyyine yorumlayabılırmısın lutfen....

Bır bebeğim olmuş erkek çok güzel.emziriyorum onu sütüm o kadar çok ki taşıyor emerken.nefes almadan emıyor.onu çok sevdiğimi hissediyorum.ismini Güney koyuyorum göbek adı muhammed koyuyorum.
Teşekkür ederim.

bende bir yorum rica edebilirmiyim rüyamaa..

eşim elemanlar biriyle bir poşet gönderiyor....eleman bana verirken yenge içinde size bir not var diyor..
poşeti karışırıp notu buluyorum zar zor ..bir zarf ama açınca bir kutu gibi bişey oluyorr..
içinde eski beşi biryrdeler gibi bir kolye var daha moderni diyim ama ..diyorumki ben bunu takmam niye almışkii hiç tarzım deil..

sonra nota bakıyorumm..eşim yazmışki başka şehirde benim estetik olacağım doktoru bulmuş (burun) onunla konuşmuş detayları doktor ona benim resimlerimi göstermiş ama başka bir nickle daha göndermişimm..
eşim bunu sendn beklemezdim...başka nicklede yazmışsın demek başka bir nick daha var diyorr..

benimde tüm sırlarımı döktüğüm bu nicki hemen silmeliyim diyerek uyanıyorumm..
teşekürler...

Back
X