Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
mrb serapcım ben sırf senin rüya tabir edebildigin için üye oldum siteye.bende rüya yorumluyorum.fakat terzi kendi söküğünü dikemiyor maalesef.rüyama yorum katamadım cunku kendime ümit vermek istemedim.sana rüyamı anlatmak istiyorum.yorumlarsan çok sevinicem.
(dedemlerle dairemiz karşılıklıdır gercek hayatta.) dedemler evi kiraya vermiş eski sevgilime(onu hala seviyorum,bi daha birleşemeyeceğimi bilmeme rağmen).bende olmaz diyorum anneme,eski sevgilimle komşu olamam falan diyorum,babam geliyor susuyorum duymasın diye.sonra beni aldattıgı ve gercek hayatta nişanlı oldugu kızla evlenmiş.kız sureklı sinirimi bozuyor.n sonnda oturup konusuorum 88 doğumlu oldugunu söylüyor.3 günlük evliyim ama pişman olmaya basladım beni aldatıyor falan diyor.içimden sükrediyorum iyiki ben evlenmedim onunla diye.sonra eski sevgilim geliyor ve karısıyla tartısıyor.tartısma sebepleri benmişim.karısı beni kıskanıyormuş.sonra annemle onu dövdügümü darp ettigimi söylemiş kocasına ve eski sevgilim gelipbagırmaya baslamıs.ailemdeki herkes susuyor bense sinir oluyorum ve eski seviglimle tartısıyorum.onu dövmedik.dövsek suratı morarırdı diyorum.eski sevgilim bi daha konusmayacaksınız diyor.hep bana kızıyor,karısının sesi cıkmıyordu.sonra ben evi terk ettim ve teyzemlere gittim.kuzenimle ayaklı davul caldık.kuagımda gri bi tilki vardı.ben o tilkiyi cok sevmişim.rengi falan pasparlak ay gibi gri.deve ve yavrularınıgörüdm bahcede,birde sincap ve yavruları vardı.parmagımda yuzuk vardı.sonra bakıyorum yok 2 elimde bostu.sonra aglayarak uyandım cunku aklımda eski sevgilim vardı...

senden ricam acil cevab ver bana nolursun

selam canim bu rüyam beni bayaga etkilemisti görelide bi süre oldu hepsini hatirlamasamda: Ben eski nisanlimin anne babasinin bana sevkat icten sarilmis bi sekilde uzun uzun otrudugumuzu görmüstüm eski nisanlim da yanilmiyorsam yanimizdaydi.

Ve bi sorum daha olucak konu ile alakasiz rüyamda gördügüm kisileri kisa zaman icinde yada o gün daha görüyorum karsilasiyorum bu bir tesadüfmü ?

annemler ve tanıdıklarımızla evimizin yakınındaki sahile gittik.kumların olduğu yeri park yapmışlar birsürü çocuk eğleniyordu.parkın arkası yine deniz olarak duruyordu.sahilin üstündeki kaldırıma banklar koymuşlar bizler ve diğer kadınlar sahildeki parktaki çocukları izliyorduk.bişrden genç bir kadın elindeki silahla çocukları ve bizi rehin aldı.ben gizlice arkadan kaçayım yardım çağırayım istedim tam uzaklaşırken beni gördü ve ateş etmeye başladı.mahallenin başındaki bahçeli bi eve girdim.yaşlı bir kadın vardı.ona durumu anlattım.telefonu istedim polisi aramaya çalıştım ama 155 e basmama rağmen aramıyordu ve ekranda başka numaralar çıkıyordu bir türlü arayamadım.sonra babamı aradım anlatırken ağlıyordum babam da ağlamaya başladı ve tamam ben yardım göndereceğim size dedi.telefonu kapattım bakdım yaşlı kadın yok anahtarı da almış çıkmış.baktım silahlı kadın içeri girdi.elinde evin anahtarı vardı.meğer yaşlı kadının evi,silahlı kadının eviymiş yaşlı kadın onun annesiymiş.elinde iki silah vardı biiyle bana ateş etti silah patlamadı iki üç kez denedi.ben o silahı bi şekilde aldım.sonra öbürüyle ateş etti yine silah patlamadı öbür silahı da aldım.tartışmaya başladık üstüme yürüdü ben de göğsünün ortasına ateş ettim.yaralandı koltuğa yığıldı.çok kan akıyordu.elinle bastır şimdi yardıma gelirler kurtulacaksın dedim.koltuktan doğruldu üstüme yöneldi elimdeki diğer silahı almak için bu kez diğer silahla tekrar aynı yerden vurdum onu.akrabalar geldi beni dışarı çıkardılar.silahlı kadın giderken yüzüğümü gördü bana evlimisin dedi evet dedim ama dışarı çıkınca nişanlıymışım ve nişanlım olduğunu gördüğüm kişiyle giderken pencereden içeri baktığımda öldürdüğüm kişinin komşumuzun oğluna dönüştüğünü gördüm.

annemler ve tanıdıklarımızla evimizin yakınındaki sahile gittik.kumların olduğu yeri park yapmışlar birsürü çocuk eğleniyordu.parkın arkası yine deniz olarak duruyordu.sahilin üstündeki kaldırıma banklar koymuşlar bizler ve diğer kadınlar sahildeki parktaki çocukları izliyorduk.bişrden genç bir kadın elindeki silahla çocukları ve bizi rehin aldı.ben gizlice arkadan kaçayım yardım çağırayım istedim tam uzaklaşırken beni gördü ve ateş etmeye başladı.mahallenin başındaki bahçeli bi eve girdim.yaşlı bir kadın vardı.ona durumu anlattım.telefonu istedim polisi aramaya çalıştım ama 155 e basmama rağmen aramıyordu ve ekranda başka numaralar çıkıyordu bir türlü arayamadım.sonra babamı aradım anlatırken ağlıyordum babam da ağlamaya başladı ve tamam ben yardım göndereceğim size dedi.telefonu kapattım bakdım yaşlı kadın yok anahtarı da almış çıkmış.baktım silahlı kadın içeri girdi.elinde evin anahtarı vardı.meğer yaşlı kadının evi,silahlı kadının eviymiş yaşlı kadın onun annesiymiş.elinde iki silah vardı biiyle bana ateş etti silah patlamadı iki üç kez denedi.ben o silahı bi şekilde aldım.sonra öbürüyle ateş etti yine silah patlamadı öbür silahı da aldım.tartışmaya başladık üstüme yürüdü ben de göğsünün ortasına ateş ettim.yaralandı koltuğa yığıldı.çok kan akıyordu.elinle bastır şimdi yardıma gelirler kurtulacaksın dedim.koltuktan doğruldu üstüme yöneldi elimdeki diğer silahı almak için bu kez diğer silahla tekrar aynı yerden vurdum onu.akrabalar geldi beni dışarı çıkardılar.silahlı kadın giderken yüzüğümü gördü bana evlimisin dedi evet dedim ama dışarı çıkınca nişanlıymışım ve nişanlım olduğunu gördüğüm kişiyle giderken pencereden içeri baktığımda öldürdüğüm kişinin komşumuzun oğluna dönüştüğünü gördüm.

Son düzenleme:
tabiri hayırlı olur inşallah...
selamlar.bu rüyayı defalarca gördüm.hemen hemen konu aynı,ama ben ytinede son gördüğüm şeklini anlatıcam.rüyamda aslanlar var küçük büyük bir sürü aslan.insanlar evlerine gizlenmişler.kapılar pencereler kapalı.kimse açamıyor korkusundan.bende dışardan koşuyorum içeriye geliyorum ve bi anda bebeğimi dışarda unuttuğumu hatırlıyorum.gidip almak istiyorum ama mümkün değil çıktığım anda benide parçalayacaklar.bakıyorum arıyorum balkondan arka bahçeye yok!çoktan parçası bile kalmadı herhalde diye üzülüyorum.ilkinde böyleydi ama ikincide vermiyorum onlara.kapıyı bi tanesi tam gelecekken yüzüne kapatıyorum.ve her iki rüyadada kızımı kovalıyor bu aslanlar aslında.iki defadan fazla gördüm ama ikisini hatırlıyorum sadece.ve her rüyamda savaşıyorum onlarla.ama ilkinde kızımı bulamıyordum ve çok üzülüyordum nasıl unuturum ben bunu nasıl yaparım nasıl önce kendimi düşünürüm de onu kurtarmam ilk iş diye.canımdan can gidiyordu resmen:(((rüya olduğuna sadece çok mutluyum.inşallah kötü birşeyin habercisi değildir...

Merhaba ben bugün rüyamda ormanlık bi alanda koşuyodum yolda bi sürü köpek var ama ben korkmuyorum ardından dere gibi bi yere geliyorum havada bi araba havada düşecek gibi oluyo ardından uçurumun kenarı gibi bi yerde asılı kalıyo araba mavi ve eski içindekiler çıkıyo yani kimseye bi şey olmuyo ardından ben bi eve giriyorum evin içinde teyzem ve annem teyzem çok güzeldi saçlar yapılı beyaz bi elbise girdiğim evde takılar seriliydi bakır gümüş sanki biri çeyiz sermiş gibi annem bana git ellerini yıkda dolmalaı doldur diyo ama ben yorgunum deyip sofraya oturuyorum sofrada büyük yeşil biber ve pişmiş domates var amcamın oğlu domateslere tuz ekiyo yorumlarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

rüyamı yorumlar mısınız Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

.

Son düzenleme:

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba bu ruyayi yorumlarsaniz gercekten cok mutlu olurum :) ruyamda bır masada karsımda pek yakın olmadıgım arkadaslarımla oturuyordum,dogum gunumdu . arkadaslarim dogum gunum icin bana hayatla ilgili bir not yazmislardi fakat okurken kafami veremiyodum ve ne yazdigini anlayamiyordum. notun sonunda sevdigim cocugun adi ve onun olmadigi yaziyordu , bu ruyamda hediyede onun payinin olmadigini gosteriyordu. sevdigim cocuga sen neden bu hediyede yoksun dedigimde ben anlamadigim seylerde olmam diyordu ve sarilip sacimi oksuyor,dogum gunumu kutluyordu. ve ayni ruyanin icinde mavi gozlu kisa sacli gulumseyen bi erkek cocugu havuzdan cikmisti ben babamin mavi gomlegiyle onu kuruluyordum

merhaba öncelikle teşekkürler ben rüyamda bir evdeyim ve evin içinde kalabalık insanlar var bu insanların bir kısmını tanıyor bir kısmınıda tanımıyorum komidine yaslanmış bir kadın görüyorum müziğin sesini sonuna kadar açmış müziği duyuyorum bu arada bir çocuğun uyuduğunu görüp kadına kapatmasını söylüyorum sonra pencereden dışarıya bakıyorum gökyüzünde bişeyler farkediyorum daha sonra bunların helikopter olduğunu görüyorum dahada netleşiyor görüntü ve helikopterler çoğalıyor gökyüzü hafif hafif kararmaya başlıyor ve helikopterlerin gökyüzüne branda çektiğini anlıyoruz hemen koşup evin arka tarafına geçiyorum gökyüzünü son bikez görebilmek için ve tertemiz bir gökyüzü ve bulutları görüyorum bu arada evde annemin erzak depoladığını görüyorum dünyanın büyük bi tehlikede olduğunu hissediyorum bu duruma çok üzülüyorum öyleki ağlayarak uyanıyorum. şimdiden teşekkürler

acil bir bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar
korkuyla nasıl uynadım nasıl kalbim atıo-yordu az önce.
aklıma hemen burası geldi belki yardımcı olabilecek birileri vardır dedim hemen geldim.
rüyamda bilmediğim bir şehirde öğretmenlik yapıyorum.otobüs ile giderken tanıdık birilerini görüyorum otobüsten inip onlarla muhabbete koyuluyorum. çok uzun bir muhabbet oluyor.derken kpalı bir alana giriyorum her yerkitap dolu.kitapların araında dolanırken bir ses kendime getiriyor beni. görevli kapıyı kilitliyor neyseki bir şekilde sesimi duyurup çıkıyorum ordan.
sonra tranway durağına gdiyorum bir öğretmen arkadaşımla karşılaşıyorum,elimi tutuyo öpüyo falan böle aşk gösterileeri yapıyo baan bi an önce ondan uzaklaşmak istiyorum.karşıdan karşıya geçeerken kendiimi rayların üstünde buluyorum.bir yandan çok korkuorum bir yandan da raylara nasıl uzansamm da tranway üstüme basmadan geçse die hesap yapıyorum.birde aklıma şu geliyor.allahım ben abdestlideğilim keşke evdn çıkmadan boy abdesti alsaydım keşke,kesin ölücm ve abdestsiz ölmek istemiyorum diye düşünüyorum .boylu boyunca raylara uzanıyorum ,tranway çok yaklaşıyor sonra yattığıma pişmn olup demirlere tırnaklarımı geçir geçire kendimi kenara sıyırmayı başarıyorum.herkes çevremde toplanıyor ellerimde çizik yok ama tırmanırken tırnaklarım çok hasar görmüş,diplerinden parça parça kopmya başlılıyor.
belki çok iyi ifade edemedim yeni uyandım hemen duşa grip abdest aldım.biraz daha iyiyimm ama çok etkilendi.
yorumlayabilirseniz çok sevinirim

rüyamda ameliyat oldum daha önce b.r erkek doktor etmiş acı hissetmişim kız çok güzel yaptı ameliyat esnasında kalkıp bişey yaptım sonra döndüm yerime yani güzel geçmiş hiç acı duymamışım

başka bir zamanda bana kan verildiğini gördüm 5 ünite kan varmış ikincisini veriyorlarmış diğerlerinide vereceklermiş

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba...annem rüyasında sokak gibi bi yerdeymiş, uzağında uzun boylu genç bi erkekle bi kız elele tutuşuyolarmış ama uzak oldukları için yüzleri seçilmiyomuş...sonra tanımadığı bi kadın annemin yanına gelip demişki ''oğlumun peşini bırakın artık'' sonra annem bu lafın üstüne bişe diyememiş eve gelip bana çatmış bunun üzerine... yorumlarsanız çok sevinirim şimdikten ağzınıza sağlık...

merhaba
ölen babamı rüyamda gördüm ve yorumlaya bilirseniz sewinirim.
capa hastanesindeyiz fakat özel hastane gibi babamın ölmediğini öğreniyorum.ameliyata alıyorlar yogun bakımda olan babam benim elimi tutunca canlanıyor bişeyler demeye calısıyor ben onu susturuyorum cok güclüsün atlatıcaz sesiz ol falan diye daha sonra ona onu sevdigimi söylüyorum ellerini öpüorum oda yanagımı oksuyor ve ben onu hissettim gercek gibiydi.Daha sonra tuvalate gitmek istiyor götürüyorum cıplak bir halde ama ve vucudu cok dinc ne kadar dinc vucudu var babamın diye aklımdan geciriyorum sonra abim geliyor ben bakarım sen annemlerin yanına git diyor.tabi bu esnada kanda var ve serumun ucunda minik bir şey var oradan kan dökülüyor kızıyorum ona döktün kanı diye dikkat et falan diyorum.
aynı gün 2.bir rüya daha gördüm babam dayımın telefonundan beni arıyor aglama artık ben sizin hep yanınızdayım diyor.annemlerde o esnada dönemeçli bir merdivenin başındalar bizde abimde üstteyiz.annem istiyor telefona,annem senle konuşmak istiyor diyorum kapatıyor telefonu nolur bunları benim icin yorumlayın.

ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN ACİLL YORUM...

merhaba
ölen babamı rüyamda gördüm ve yorumlaya bilirseniz sewinirim.
capa hastanesindeyiz fakat özel hastane gibi babamın ölmediğini öğreniyorum.ameliyata alıyorlar yogun bakımda olan babam benim elimi tutunca canlanıyor bişeyler demeye calısıyor ben onu susturuyorum cok güclüsün atlatıcaz sesiz ol falan diye daha sonra ona onu sevdigimi söylüyorum ellerini öpüorum oda yanagımı oksuyor ve ben onu hissettim gercek gibiydi.Daha sonra tuvalate gitmek istiyor götürüyorum cıplak bir halde ama ve vucudu cok dinc ne kadar dinc vucudu var babamın diye aklımdan geciriyorum sonra abim geliyor ben bakarım sen annemlerin yanına git diyor.tabi bu esnada kanda görüyorum mesela serumun ucunda bir şey var cye giderken kan dökülüyor hatta babama kızıyorum dikkat et döküyorsun diye
aynı gün 2.bir rüya daha gördüm babam dayımın telefonundan beni arıyor aglama artık ben sizin hep yanınızdayım diyor.annemler bu esnada dönemecli bir merdiven başındalar bizse üst kattayız.annem istiyor telefona,annem senle konuşmak istiyor diyorum kapatıyor telefonu nolur bunları benm icin yorumlayın.

Back
X