mrb serapcım ben sırf senin rüya tabir edebildigin için üye oldum siteye.bende rüya yorumluyorum.fakat terzi kendi söküğünü dikemiyor maalesef.rüyama yorum katamadım cunku kendime ümit vermek istemedim.sana rüyamı anlatmak istiyorum.yorumlarsan çok sevinicem.
(dedemlerle dairemiz karşılıklıdır gercek hayatta.) dedemler evi kiraya vermiş eski sevgilime(onu hala seviyorum,bi daha birleşemeyeceğimi bilmeme rağmen).bende olmaz diyorum anneme,eski sevgilimle komşu olamam falan diyorum,babam geliyor susuyorum duymasın diye.sonra beni aldattıgı ve gercek hayatta nişanlı oldugu kızla evlenmiş.kız sureklı sinirimi bozuyor.n sonnda oturup konusuorum 88 doğumlu oldugunu söylüyor.3 günlük evliyim ama pişman olmaya basladım beni aldatıyor falan diyor.içimden sükrediyorum iyiki ben evlenmedim onunla diye.sonra eski sevgilim geliyor ve karısıyla tartısıyor.tartısma sebepleri benmişim.karısı beni kıskanıyormuş.sonra annemle onu dövdügümü darp ettigimi söylemiş kocasına ve eski sevgilim gelipbagırmaya baslamıs.ailemdeki herkes susuyor bense sinir oluyorum ve eski seviglimle tartısıyorum.onu dövmedik.dövsek suratı morarırdı diyorum.eski sevgilim bi daha konusmayacaksınız diyor.hep bana kızıyor,karısının sesi cıkmıyordu.sonra ben evi terk ettim ve teyzemlere gittim.kuzenimle ayaklı davul caldık.kuagımda gri bi tilki vardı.ben o tilkiyi cok sevmişim.rengi falan pasparlak ay gibi gri.deve ve yavrularınıgörüdm bahcede,birde sincap ve yavruları vardı.parmagımda yuzuk vardı.sonra bakıyorum yok 2 elimde bostu.sonra aglayarak uyandım cunku aklımda eski sevgilim vardı...
senden ricam acil cevab ver bana nolursun