E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi soyluserap
merhaba,rüyamı yorumladığın için teşekkür ederim.Yorum yazdığından beri kafam o kadar karışık ki,kafamda bazı düşünceler var bunların iyi sonuçlar getireceğini düşünüyordum gerçekten ama sizin yorumunuzla kafam karıştı çünkü bu benim için önemli, rüyam şuydu: dış ülkede görüyorum kendimi,birşey için ilkokula gidiyorum.Çevremdeki insanların da konuşmasına dikkat ediyorum ki Türkçe konuştuklarını fark ediyorum.Büyük bir hastahanede görüyorum kendimi ve birkaç arkadaş var,özel bir odadan çıkıyoruz.Çok merdiven inip bahçelik yerden çıkıp birşey için gidiyoruz sonra tekrar geliyoruz.Pembe ağırlıklı olmak üzere ve mavi tonlarında makyaj yapıyorum ama arkadaşım hadi geç kaldıp diyip duruyor,hastahaneden çıkarken.Kendime ait çok küçük büro gibi bir yerim var,Yolda gelirken bürom için kendime çok güzel ama bir o kadar da küçük şirin,beyaz bir çiçek alıyorum.Saat 11 civarı yatıyorum büromda ve zil çalıyor,annemmiş işten geliyor.Bulunduğum yerde hem büro hem de evin bir odası oluveriyor. ve yaptığınız yorumda kırmızı olan yeri biraz daha açar mısınız lütfen?
Merhaba
Bilmediğin birkaç konuda bilgi toplayacaksın.Bazı konularda yanlış yapılan girişimlerin sana iyi sonuç getirmeyeceğini farketmeden devam ediyorsun çünkü sana iyi birşeymiş gibi gösteriliyor.Sağlık konusunda birza daha dikkatli olmalısın.İç dünyan çok hareketli ve sevinçli.
Görüşmek üzere.