Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
merhaba,rüyamı yorumladığın için teşekkür ederim.Yorum yazdığından beri kafam o kadar karışık ki,kafamda bazı düşünceler var bunların iyi sonuçlar getireceğini düşünüyordum gerçekten ama sizin yorumunuzla kafam karıştı çünkü bu benim için önemli, rüyam şuydu: dış ülkede görüyorum kendimi,birşey için ilkokula gidiyorum.Çevremdeki insanların da konuşmasına dikkat ediyorum ki Türkçe konuştuklarını fark ediyorum.Büyük bir hastahanede görüyorum kendimi ve birkaç arkadaş var,özel bir odadan çıkıyoruz.Çok merdiven inip bahçelik yerden çıkıp birşey için gidiyoruz sonra tekrar geliyoruz.Pembe ağırlıklı olmak üzere ve mavi tonlarında makyaj yapıyorum ama arkadaşım hadi geç kaldıp diyip duruyor,hastahaneden çıkarken.Kendime ait çok küçük büro gibi bir yerim var,Yolda gelirken bürom için kendime çok güzel ama bir o kadar da küçük şirin,beyaz bir çiçek alıyorum.Saat 11 civarı yatıyorum büromda ve zil çalıyor,annemmiş işten geliyor.Bulunduğum yerde hem büro hem de evin bir odası oluveriyor. ve yaptığınız yorumda kırmızı olan yeri biraz daha açar mısınız lütfen?
Merhaba

Bilmediğin birkaç konuda bilgi toplayacaksın.Bazı konularda yanlış yapılan girişimlerin sana iyi sonuç getirmeyeceğini farketmeden devam ediyorsun çünkü sana iyi birşeymiş gibi gösteriliyor.Sağlık konusunda birza daha dikkatli olmalısın.İç dünyan çok hareketli ve sevinçli.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Kızın ilerde senin hayatını epey etkileyecek bir konuma gelecek birazcık özel yaşamında sıkıntıların olabilir fazla değil temkinli olmanda fayda var diye düşünüyorum.

Görüşmek üzere.

sagol kızımın önü parlak allah izin verirse,özel yaşamımda biraz sıkıntılı dogru,ailem degil de bazı kişiler,aşmaya çalışma dönemindeyim teşekkürler.

Merhaba

Anlaşılan derslerle epey bir haşır neşir olmaya başlamışsın yada çalıştığın konuları özümsemeye başlamışsın rüyandan anlaşıldığı üzere.Sana söyleyeceğim tek bişey var o da arkadaş çevrende dikkat etmen konusunda .Çünki o kadar arkaşının içinde sadece tek 1 kişi var iyi niyetli olarak gördüğüm.

Görüşmek üzere.

başlamış değil de başlayacağım desem de olur mu çünkü daha 2. tercih sonuçlarını bekliyorum sonuç gelmeden bişey yapamıyorum...
ee bu durumda kazanamıycam mı yav ben yada üniversite derslerine mi çalışmaya başlıycam acaba:P:D

canım selam şimdi gerçek hayatta çalıştığım iş yerine benden daha tecrübeli biri alındı(ihtiyaçtan dolayı)
rüyamda ben bu adamı gördüm böle bi koltuk gibi bişi var sırayla oraya herkesi alıo sonra benide çağırıo benim üstünde siyah bi mini gecelik var ama bacaklarım daha kalın kalınmış daha şişmanım etli butluyum olduğumdan sonra beni yatırıo koltuğa ve o koltuk boyumun ölçüsünü hesaplıomuş senin boyun 1,55 dio yok yok 1,45 dio(halbuki alakası yok 1,65im ben)üzülüom falan sonuç böle çıkınca
evham yaptım canım acaba bu adam gerçek hayatta da benim boyumun ölçüsünü mü alıcak;)

serap abla allah hayra yorsun bende pırlantalı bir silah gördüm çok güzeldi anlamı ne olabilir tşkler

Merhaba

ılerleyen zamanla birlikte başarının artacağı ve belli bir mevkiye geleceğin ve ayrıca seninle rekabet içinde olanlarıda alt edeceğin görünüyor.

Görüşmek üzere.

Son düzenleme:
canım selam şimdi gerçek hayatta çalıştığım iş yerine benden daha tecrübeli biri alındı(ihtiyaçtan dolayı)
rüyamda ben bu adamı gördüm böle bi koltuk gibi bişi var sırayla oraya herkesi alıo sonra benide çağırıo benim üstünde siyah bi mini gecelik var ama bacaklarım daha kalın kalınmış daha şişmanım etli butluyum olduğumdan sonra beni yatırıo koltuğa ve o koltuk boyumun ölçüsünü hesaplıomuş senin boyun 1,55 dio yok yok 1,45 dio(halbuki alakası yok 1,65im ben)üzülüom falan sonuç böle çıkınca
evham yaptım canım acaba bu adam gerçek hayatta da benim boyumun ölçüsünü mü alıcak;)

Merhaba

Çok komiksin sen ha beni güldürdün.Hayır boyunun ölçüsünü almayacak ama tecrübe bakımından fazlalıkları olduğu için seni defalarca neyi ne kadar bildiğin konusunda deneyecek.

Görüşmek üzere.

merhaba,rüyamı yorumladığın için teşekkür ederim.Yorum yazdığından beri kafam o kadar karışık ki,kafamda bazı düşünceler var bunların iyi sonuçlar getireceğini düşünüyordum gerçekten ama sizin yorumunuzla kafam karıştı çünkü bu benim için önemli, rüyam şuydu: dış ülkede görüyorum kendimi,birşey için ilkokula gidiyorum.Çevremdeki insanların da konuşmasına dikkat ediyorum ki Türkçe konuştuklarını fark ediyorum.Büyük bir hastahanede görüyorum kendimi ve birkaç arkadaş var,özel bir odadan çıkıyoruz.Çok merdiven inip bahçelik yerden çıkıp birşey için gidiyoruz sonra tekrar geliyoruz.Pembe ağırlıklı olmak üzere ve mavi tonlarında makyaj yapıyorum ama arkadaşım hadi geç kaldıp diyip duruyor,hastahaneden çıkarken.Kendime ait çok küçük büro gibi bir yerim var,Yolda gelirken bürom için kendime çok güzel ama bir o kadar da küçük şirin,beyaz bir çiçek alıyorum.Saat 11 civarı yatıyorum büromda ve zil çalıyor,annemmiş işten geliyor.Bulunduğum yerde hem büro hem de evin bir odası oluveriyor. ve yaptığınız yorumda kırmızı olan yeri biraz daha açar mısınız lütfen?

Canım senin yazdığn rüyadan çıkarrtığım yorum bu başka bişey algılamadım ama sonuçta bir rüya değil mi her görülen rüya çıkacak diye bir şartta yok ki:)Benim daha fazla söyleyebileceğim birşey yok çünkü seni tanımadığım gibi içinde bulunduğun koşullarıda bilmiyorum ,bilsem zaten hangi konuda yanlış yapıldığınıda söyleyebilirdim dolayısıyla hissettiklerimi genel bir açıklama şeklinde yazmışım hepsi bu.

Teşekkür ederim yorumun için. Sabah gördüğüm rüya şöyle yorumlarsan sevinirim kuzenim ile birşey için çok koşturuyoruz.Arabaya biniyoruz kullanamıyoruz,yolda 3 kişi görüyoruz bunları arabaya alıyoruz ünlü insanlardan.Onlardan biri kullanıyor arabayı.Çok büyük ve katlı bir yere gidiyoruz.Tam içeri girdiğimiz yerde öğretmenler odası gibi bi yer orada ben bir öğretmenimi görüyorum ve o da beni gördüğüne memnmun oluyor öyle selamlaşıyoruz.Yan tarafta yaşlı bir kadın var ve bana sen öğretmen misin diyor hayır ben öğrenciyim dedim.Başka yerlere gidiyoruz ve yolumuzu iyice kaybettik,değişik değişik yerler çıkıyor karşımıza.Arabayı bulmamız lazım.Ben çok şişman bir hocaya gitmek istediğim ama bir türlü bulamadığım yeri soruyorum o da bana dönüp gaz çıkartıyor ve gülüyor.Şaştım kaldım bende öyle.

serap abla rüyamda babam kolunu bana atmış yürüyoduk eski lojmanımızı görüyorum içeri giriyorum hızla merdivenleri çıkıyorum sonra karşı komşumuuzn kapısı kendiliğinden aralanıyor aa diyorum bi kat fazla çıkmışım bizim ev bi kat aşağıda sonra iniyorum tekrar eve giriyorum annemin yüzünde bişey var bembeyaz maske sürmüş gibi daha sonra buzluktan annem yeşil bi dondurma çıkartıyo bunu komşuya vericem diyo bende hayır verme diyorum ama veriyo dondurmayı sonra kahvaltıda görüyorm kndimi ailemle yağlı ballı ekmekle yiyorum reçeller sürülecek çikolata şokellasırnaşık şey falan ekmeğim bitiyo annemden istiyorum veriyo oda devam ediyorum sonra babama söylüyorum annem dondurmamızı verdi komşuya diye
.. sağol şimdiden serap abla;)

Son düzenleme:
Merhaba...Rüyamda; bir mağazada bulunuyorum(bildiğim bir yer) ve tezgahın arkadasında sevmediğim bir insan oluyor ve ben ona kabukları soyulmuş portakal atıyorum...ısabet ediyor ama hiç canını yanmamış gibi aldırış etmiyor.Attığım bazı portakalların boşa gittiğini görüyorum..Daha sonra yine aynı yerde yere serilmiş beyaz bir nevresimin üzerini süpürgeyle süpürüyorum ve dışarıya atıyorum..Fazla pis değilmiş ama bazı saç telleri filan oluyor,birazda toz...ıçimde çokta pis değilmiş diyorum:bbo: Şimdiden tşk ederim yorumlarınız için..

Teşekkür ederim yorumun için. Sabah gördüğüm rüya şöyle yorumlarsan sevinirim kuzenim ile birşey için çok koşturuyoruz.Arabaya biniyoruz kullanamıyoruz,yolda 3 kişi görüyoruz bunları arabaya alıyoruz ünlü insanlardan.Onlardan biri kullanıyor arabayı.Çok büyük ve katlı bir yere gidiyoruz.Tam içeri girdiğimiz yerde öğretmenler odası gibi bi yer orada ben bir öğretmenimi görüyorum ve o da beni gördüğüne memnmun oluyor öyle selamlaşıyoruz.Yan tarafta yaşlı bir kadın var ve bana sen öğretmen misin diyor hayır ben öğrenciyim dedim.Başka yerlere gidiyoruz ve yolumuzu iyice kaybettik,değişik değişik yerler çıkıyor karşımıza.Arabayı bulmamız lazım.Ben çok şişman bir hocaya gitmek istediğim ama bir türlü bulamadığım yeri soruyorum o da bana dönüp gaz çıkartıyor ve gülüyor.Şaştım kaldım bende öyle.

Valla canım rüyana ancak günlük hayattan kesitlerin buluşması yada karmaşası diyeceğim çünkü bi anlamı yok:)

Görüşmek üzere.

serap abla rüyamda babam kolunu bana atmış yürüyoduk eski lojmanımızı görüyorum içeri giriyorum hızla merdivenleri çıkıyorum sonra karşı komşumuuzn kapısı kendiliğinden aralanıyor aa diyorum bi kat fazla çıkmışım bizim ev bi kat aşağıda sonra iniyorum tekrar eve giriyorum annemin yüzünde bişey var bembeyaz maske sürmüş gibi daha sonra buzluktan annem yeşil bi dondurma çıkartıyo bunu komşuya vericem diyo bende hayır verme diyorum ama veriyo dondurmayı sonra kahvaltıda görüyorm kndimi ailemle yağlı ballı ekmekle yiyorum reçeller sürülecek çikolata şokellasırnaşık şey falan ekmeğim bitiyo annemden istiyorum veriyo oda devam ediyorum sonra babama söylüyorum annem dondurmamızı verdi komşuya diye
.. sağol şimdiden serap abla;)

Ya bu gün beni güldürmek içinmi yazdın sen bunu moralim bozuk olduğunu mu keşfettin yoksa.Senin rüyan tam bir aile saadeti ailenin yanında olman onların sana desteği sevinçleriniz vs. yansımış rüyana şokella bile yansımış:)))

Görüşmek üzere.

Merhaba...Rüyamda; bir mağazada bulunuyorum(bildiğim bir yer) ve tezgahın arkadasında sevmediğim bir insan oluyor ve ben ona kabukları soyulmuş portakal atıyorum...İsabet ediyor ama hiç canını yanmamış gibi aldırış etmiyor.Attığım bazı portakalların boşa gittiğini görüyorum..Daha sonra yine aynı yerde yere serilmiş beyaz bir nevresimin üzerini süpürgeyle süpürüyorum ve dışarıya atıyorum..Fazla pis değilmiş ama bazı saç telleri filan oluyor,birazda toz...İçimde çokta pis değilmiş diyorum:bbo: Şimdiden tşk ederim yorumlarınız için..

Merhaba

Sevgi hayatında başarıyı yakalayabilir ve güzel bir haber alabilirsin.Senin elinde tuttuğun birşeyi bir başka kimseye kaptırmaktan korkuyor gibisin ve bazen uğraşılarının neticesiz kalabileceği endişesi kaplıyor seni.

Aslında seni bağlamayan konularda düşünüp dert ettiğini gördüm galiba biraz büyütüyorsun:)) fakat sonradan üzerinden zaman geçtikten sonra buna pişman da oluyorsun değmezdi ya diyebiliyorsun.

Görüşmek üzere.

merhaba gene ben canım ben bugün rüyamda teyzemle gelini birbirlerinne furuyodu en sonunda teyzemn gelini teyzeme tokat attı teyzemle annem başladı ağlamaya ben annemin ağladığını görünce gelini,n elinden tutup başladım kızmaya diyoımki ona sen gelinlerin içinde en iyisiydin biliyom tedavi yüzünden bulanımdasın onunda benm gibi bebişi yok neyse biarada ben ilk plotonik aşkımı gördüm saçıma dokunup bana gülüyodu tabi bende ona güldüm yıllar sonra rüyamda görünce tuhaf oldum bide bi camide öğlen namazı kılıyodum gazım var ama zar zor tamamlıyodum namazımı böle işte umarım manaları vardr başiın ağrıttım kusura bakma dualarm seninle öptümopuyorumnanaktan

Merhaba

İlerleyen zamanla birlikte başarının artacağı ve belli bir mevkiye geleceğin ve ayrıca seninle rekabet içinde olanlarıda alt edeceğin görünüyor.

Görüşmek üzere.

tşkler emziren kadın kadının bebeği kızdı ne anlama geliyor bide kuzenim asker onu gördüm arkadaşı ölmüştü dün de rüyamda asker olan kuzenim buraya gelmişti eniştemle bahçede oturmuşlardı bahçe yeşildi kuzenimin elinde tlf wardı anlamı ne tşkler

merhaba..
bende rüyami paylasmak istiyorum..
rüyamda öyle cok yüzük gördüm ki...kimi yesil tasli kimi mor tasliydi,hepsi benimmis..sonra babam gelip bu kadar yüzügü niye aldigimi soruyor,bende babacigim hepside ucuz seyler aslinda diyorum,ve tüm parmaklarima ikiser ücer takiyorum...
yorumlarsaniz sevinirim a.s.

Merhaba,siyah orta baoydan biraz daha büyük boyda peluş kedim varmış,onun ağzına küçük siyah fare koyuyorum ve öyle fotograf çekiyorum onu bir arkadaşıma yolluyorum ve arkadaşım ile normal konuşuyoruz yani smsleşiyoruz bir de.Umarım bu sefer günlük olayların karmaşaşası değildir:)

Back
X