Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
merhaba, annemlerin arka bahcede bi adam gödum.ve tum arkadaslarimi ailemden bir kac kisiyi ölduruyor gordum.annemi ve kiz kardesimi kurtariyorum.adam sonra yok oluyor.sonra balkona cikiyorum balkonun kösesinde arkadasimin ablasinin kafasinin bi posette oldugunu gordum kafasi cok sismisti.cok korktum bu ruyayi 2.kez gördum... ruyalarimin cogu böle ölulerle ilgili...

Günaydın Serap Hn ben rüyamda iş çıkısı normalde ehliyeti olmayan bir arkadaşımın arabası olduğunu ve bizi eve bırakacağını görüyorum ( araba Mavi) yalnız arabayı yüz metre geriye yokuşun tepesine park etmiş oraya merdivenle çıkıyoruz (yolda ciddi büyük delikler var) ve yerde kar var arabanın arkasına geçiyoruz uzaktan kumanda ile aracı açıyor açmasıyla araba kendiliğinden çalışıp hareket ediyor ve büyük çukurlara takılarak sola doğru devriliyor yanında beyaz bir aracıda sürüklüyor biz tepede bakakalıyoruz Şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba

Sevgi hayatında başarıyı yakalayabilir ve güzel bir haber alabilirsin.Senin elinde tuttuğun birşeyi bir başka kimseye kaptırmaktan korkuyor gibisin ve bazen uğraşılarının neticesiz kalabileceği endişesi kaplıyor seni.

Aslında seni bağlamayan konularda düşünüp dert ettiğini gördüm galiba biraz büyütüyorsun:)) fakat sonradan üzerinden zaman geçtikten sonra buna pişman da oluyorsun değmezdi ya diyebiliyorsun.

Görüşmek üzere.

Tşk ederim yorumunuz için,yüreğinize sağlık a.s.

merhaba serapcım .. umarım ıyısındır

bende ıkı gun ınce bır ruya gordum 2 tane kızı olan ablamı gordum bırı 7 aylık kızının bebek yanı daha

neyse ruyamda sadece hatırladıgım kısım ablamı ıstemeyemı ne gelıyorlarmış
ve koluna ıkı tane teklı burmalardan cok guzel bılezık takılıyor ama cok guzel parlıyorlardı..

ne demek acep

merhaba gene ben canım ben bugün rüyamda teyzemle gelini birbirlerinne furuyodu en sonunda teyzemn gelini teyzeme tokat attı teyzemle annem başladı ağlamaya ben annemin ağladığını görünce gelini,n elinden tutup başladım kızmaya diyoımki ona sen gelinlerin içinde en iyisiydin biliyom tedavi yüzünden bulanımdasın onunda benm gibi bebişi yok neyse biarada ben ilk plotonik aşkımı gördüm saçıma dokunup bana gülüyodu tabi bende ona güldüm yıllar sonra rüyamda görünce tuhaf oldum bide bi camide öğlen namazı kılıyodum gazım var ama zar zor tamamlıyodum namazımı böle işte umarım manaları vardr başiın ağrıttım kusura bakma dualarm seninle öptümopuyorumnanaktan

Merhaba

Bir konu üzerinde konuşan teyzen ve gelini fikir birliğine varıyor ve hatta yardımlaşıyorlar.Annen ise bu duruma oldukça seviniyor.Senin ise bir muradın olacak emek sarfedeceksin ama

Görüşmek üzere.

tşkler emziren kadın kadının bebeği kızdı ne anlama geliyor bide kuzenim asker onu gördüm arkadaşı ölmüştü dün de rüyamda asker olan kuzenim buraya gelmişti eniştemle bahçede oturmuşlardı bahçe yeşildi kuzenimin elinde tlf wardı anlamı ne tşkler

Merhaba

Askerdeki kuzenin akrabalarından sevdiklerinden haber bekliyor.

Görüşmek

merhaba..
bende rüyami paylasmak istiyorum..
rüyamda öyle cok yüzük gördüm ki...kimi yesil tasli kimi mor tasliydi,hepsi benimmis..sonra babam gelip bu kadar yüzügü niye aldigimi soruyor,bende babacigim hepside ucuz seyler aslinda diyorum,ve tüm parmaklarima ikiser ücer takiyorum...
yorumlarsaniz sevinirim a.s.

Merhaba

Rızık kapında artışlar olabilir beklemediğin yerlerden.

Görüşmke üzere.

Merhaba,siyah orta baoydan biraz daha büyük boyda peluş kedim varmış,onun ağzına küçük siyah fare koyuyorum ve öyle fotograf çekiyorum onu bir arkadaşıma yolluyorum ve arkadaşım ile normal konuşuyoruz yani smsleşiyoruz bir de.Umarım bu sefer günlük olayların karmaşaşası değildir:)

Merhaba

Birinin dedikodusunu yapmışsın.

Görüşmek üzere.

merhaba, annemlerin arka bahcede bi adam gödum.ve tum arkadaslarimi ailemden bir kac kisiyi ölduruyor gordum.annemi ve kiz kardesimi kurtariyorum.adam sonra yok oluyor.sonra balkona cikiyorum balkonun kösesinde arkadasimin ablasinin kafasinin bi posette oldugunu gordum kafasi cok sismisti.cok korktum bu ruyayi 2.kez gördum... ruyalarimin cogu böle ölulerle ilgili...

Merhaba

Sevdiğin insanlardan ayrısın yada ayrı kalma korkusu sana bu tarz rüyalar gördürüyor.

Görüşmek üzere.

Günaydın Serap Hn ben rüyamda iş çıkısı normalde ehliyeti olmayan bir arkadaşımın arabası olduğunu ve bizi eve bırakacağını görüyorum ( araba Mavi) yalnız arabayı yüz metre geriye yokuşun tepesine park etmiş oraya merdivenle çıkıyoruz (yolda ciddi büyük delikler var) ve yerde kar var arabanın arkasına geçiyoruz uzaktan kumanda ile aracı açıyor açmasıyla araba kendiliğinden çalışıp hareket ediyor ve büyük çukurlara takılarak sola doğru devriliyor yanında beyaz bir aracıda sürüklüyor biz tepede bakakalıyoruz Şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba

Bir kişiye bir konuda yardım mı ediyorsun fikir mi veriyorsun öyle bir durum var.ve bazen bu fikirlerle bu kişiye yardım ediyorsun fakat sıkıntı büyük kolay atlatılacak türden değil zorlu engeller var karşısında bu kişinin.

Görüşmek üzere.

merhaba serapcım .. umarım ıyısındır

bende ıkı gun ınce bır ruya gordum 2 tane kızı olan ablamı gordum bırı 7 aylık kızının bebek yanı daha

neyse ruyamda sadece hatırladıgım kısım ablamı ıstemeyemı ne gelıyorlarmış
ve koluna ıkı tane teklı burmalardan cok guzel bılezık takılıyor ama cok guzel parlıyorlardı..

ne demek acep

Valla nasıl olayım idare ediyor gibiyim azcık moralim bozuk ama.Bildiğim kadarıyla bu burmalar altın olsa gerek:)
Altında sıkıntıya işaret eder.İki farklı konuda 2 sıkınntısı var gibi ablanın sanırım derinleşmiş sıkıntı.Yada ilerleyen zamanda olacak gibi.

Görüşmek üzere.

slm serap abla bende ilk kez yazıyorum

Ben rüyamda anneannemlerin evinde böyle bi karışık düğün gibi bişi gördüm,sözde dayımlarınmış ama ne düğünü olduğu belli değil.Böyle değişik elbiseler giyiyorum siyah falan birileri kızıyor beğenmiyor ne bu böyle açık saçık diye.
Sonra annanemlerin bahçesinde tuvalet açık yerdeymiş böyle leğen gibi bişiye küçük abdestimi yapmaya çalışıyorum bi taraftanda dayımlar görmesin diye çekiniyorum.Dışarı çıkıyorum annenemin evine böyle resmi birileri geliyor ellerinde silahla annanemin evi fareler mi haşerlermi ne basmış onları öldürüyorlar silahla.
Böyle gördüm hayırdır inş ne anlama geliyor olabilir.

slm serap abla bende ilk kez yazıyorum

Ben rüyamda anneannemlerin evinde böyle bi karışık düğün gibi bişi gördüm,sözde dayımlarınmış ama ne düğünü olduğu belli değil.Böyle değişik elbiseler giyiyorum siyah falan birileri kızıyor beğenmiyor ne bu böyle açık saçık diye.
Sonra annanemlerin bahçesinde tuvalet açık yerdeymiş böyle leğen gibi bişiye küçük abdestimi yapmaya çalışıyorum bi taraftanda dayımlar görmesin diye çekiniyorum.Dışarı çıkıyorum annenemin evine böyle resmi birileri geliyor ellerinde silahla annanemin evi fareler mi haşerlermi ne basmış onları öldürüyorlar silahla.
Böyle gördüm hayırdır inş ne anlama geliyor olabilir.

Merhaba

Rüyan karmakarışık :)))

Kendi başına aldığın bazı kararlarda yanlışlar görünüyor yani kendini sıkıntıya sokuyorsun.Sonra kendi başına çözmeye çalışırkende başkalarından da gizliyorsun hem problemi hem çözümü:))Hane içinde biraz karışıklıklar var gibi laf söz tarzı bişeyler başedilmeye çalışılıyor hayırlısı olsun.

Görüşmek üzere.

Selam ben senin konunu görmeden rüyam icin ayri konu acmistim! Konuda yazdiklarimida ekliyorum benimkinide yorumlarsan cok sevinirim.

Arkadaslar ben bundan birkac yil önce teyzem ve kizlarindan cok büyük kazik yedim. Kücükken türkiyeye gittigimizde hep onlarin yaninda kalirdim dolayisiyla teyzemide teyzemin kizlarinida cok severdim. Nasil ve nicin beni kirdiklari önemli degil, hicbirzaman kickimseye kin tutmadigim halde onlari hayatimdan tümüyle silmeye karar verdim.

Zaman gectikce onlara kizginligim veya nefretim kalmadi ama onlari hayatimdan cikarmakla ilgili fikrim asla degismedi ve degismeyecekte.

Ancak Sürekli rüyalarima giriyorlar. Rüyamda hep onlarla baristigimi hatta aslinda barismayacaktim neden baristim ki diye düsündügümü görüyorum. Rüyalar hep degisik baska yerde baska seyler yapiyoruz ama konu hep ayni, onlarla barismam!

Dolayisiyla onlari bu rüyalarim yüzünden tamamen aklimdan silip atamiyorum. Böyle sürekli tekrarlanan rüyalar hakkinda bilgisi olan var mi? Zira artik bu rüyalarin tesadüf olduguna inanmiyorum.

Selam ben senin konunu görmeden rüyam icin ayri konu acmistim! Konuda yazdiklarimida ekliyorum benimkinide yorumlarsan cok sevinirim.

Arkadaslar ben bundan birkac yil önce teyzem ve kizlarindan cok büyük kazik yedim. Kücükken türkiyeye gittigimizde hep onlarin yaninda kalirdim dolayisiyla teyzemide teyzemin kizlarinida cok severdim. Nasil ve nicin beni kirdiklari önemli degil, hicbirzaman kickimseye kin tutmadigim halde onlari hayatimdan tümüyle silmeye karar verdim.

Zaman gectikce onlara kizginligim veya nefretim kalmadi ama onlari hayatimdan cikarmakla ilgili fikrim asla degismedi ve degismeyecekte.

Ancak Sürekli rüyalarima giriyorlar. Rüyamda hep onlarla baristigimi hatta aslinda barismayacaktim neden baristim ki diye düsündügümü görüyorum. Rüyalar hep degisik baska yerde baska seyler yapiyoruz ama konu hep ayni, onlarla barismam!

Dolayisiyla onlari bu rüyalarim yüzünden tamamen aklimdan silip atamiyorum. Böyle sürekli tekrarlanan rüyalar hakkinda bilgisi olan var mi? Zira artik bu rüyalarin tesadüf olduguna inanmiyorum.

Canım senin bu kırıldığın kişiler senin hakkında konuşuyorlar; hakkında konuşuyorlar derken kötü anlamda değil evet seninle tekrar eskisi gibi olmak istiyorlar.

Kızgınlığın kalmadığı gibi kalbinin bir köşesinde konuşmak ister gibi bişeyler algıladım bi taraftan reddetsende.Gerçekten hayatından silmeyi gerektiren bir şey yaptılarsa elbetteki kararından dönmemelisin.Ama bunu tam olarak haketmedilersede karar senin.

Görüşmek üzere.

Valla nasıl olayım idare ediyor gibiyim azcık moralim bozuk ama.Bildiğim kadarıyla bu burmalar altın olsa gerek:)
Altında sıkıntıya işaret eder.İki farklı konuda 2 sıkınntısı var gibi ablanın sanırım derinleşmiş sıkıntı.Yada ilerleyen zamanda olacak gibi.

Görüşmek üzere.

canım cok tesekkur ederım .. evet burmalar altındı baya parıldıyorlardı yenı bılezık nasıl parlar oyle yanı..

senın canın neden sıkın .. yaz bana lutfen.. ben senın azmı başını şişirdim yerimseniben

merhaba serap, yorumlarin icin tesekkur ederiz. ben bugun cok degisk bir ruya gordum. aslinda seni mesgul etmek istemezdim ama yorumunu merak ediyorum:)

oncelikle , cumhurbaskani, basbakanli buyuk bir yemek davetine gidiyormusuz esimle, yol uzun iki dolmus falan gidiyoruz, giderken , yolda okadar cok kuzu, koyun goruyorum ki, heryer koyun kuzu, fakat birden kopek kadar tehlikeli olup, bagiriyor uluyorlar, ve birden kopekler devreye giriyor, kopekler her kezi saldiriyor, koyunlarida saldiyor, buldugunu parcaliyor:) insanlara saldirirken insanlar kaciyor,tam esimede saldirirken dolmusa binip kapiyi kapatiyoruz, daha sonra davet yerine gidiyoruz. ordada cok koyun kuzu var fakat tehlike yok, ortalikta geziyorlar, buyuk bir yemek softari yemeklerimiZi YIYORUZ, yemekte ise etli pilav var, ve ben etinden yemiyorum , o kopeklerin saldirilarini gorunce, daha sonra yemek bitiyor, cumhurbaskanin arabasinin yanina gidiyoruz, cok samimiymisiz:) arabalarla arka arka sehir turu yapacakmisiz, oyle iste...sonra uyandim. yorumlarsan sevinirim..
kusura bakma biraz uzun oldu .

Back
X