merhaba serap, yorumlarin icin tesekkur ederiz. ben bugun cok degisk bir ruya gordum. aslinda seni mesgul etmek istemezdim ama yorumunu merak ediyorum:)
oncelikle , cumhurbaskani, basbakanli buyuk bir yemek davetine gidiyormusuz esimle, yol uzun iki dolmus falan gidiyoruz, giderken , yolda okadar cok kuzu, koyun goruyorum ki, heryer koyun kuzu, fakat birden kopek kadar tehlikeli olup, bagiriyor uluyorlar, ve birden kopekler devreye giriyor, kopekler her kezi saldiriyor, koyunlarida saldiyor, buldugunu parcaliyor:) insanlara saldirirken insanlar kaciyor,tam esimede saldirirken dolmusa binip kapiyi kapatiyoruz, daha sonra davet yerine gidiyoruz. ordada cok koyun kuzu var fakat tehlike yok, ortalikta geziyorlar, buyuk bir yemek softari yemeklerimiZi YIYORUZ, yemekte ise etli pilav var, ve ben etinden yemiyorum , o kopeklerin saldirilarini gorunce, daha sonra yemek bitiyor, cumhurbaskanin arabasinin yanina gidiyoruz, cok samimiymisiz:) arabalarla arka arka sehir turu yapacakmisiz, oyle iste...sonra uyandim. yorumlarsan sevinirim..
kusura bakma biraz uzun oldu .