Serbest Kürsü

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
5.180
7.600
Merhaba Arkadaşlar ,

Gün içerisinde kızdığımız ,sinirlendiğimiz ,bağırmak istediğimiz,sevindiğimiz şeyleri ,yorum istemediğimiz ama içimizde de tutamadığımız olayları yazalım rahatlayalımk istedim.:117::119::118:

Ortaya karışık bir topic ,bir nevi ağlama duvarı ,bir nevi gizli duygularımızın meali olsun ,bir nevi kimseye diyemediğimizi diyelim atış serbest :KK37:

Hepimize yeni topiğimiz hayırlı olsun :KK9::KK76:
 
Allahım sen bana kimseye muhtaç olmayacak kadar çok para ,her istediğimi yapacak azim ve cesaret ,her gün neşeyle uyanmamı sağlayacak bir psikoloji ve bu istediklerimi yapmamı sağlayacak bedensel güç ,sağlık ver .

İş yerimdeki ikiyüzlü cadılardan beni kurtar :KK47:
İşime huzurla gidiyim .:KK9:

hayatıma öyle birini girsin ki başımı omzuna koyabiliyim ondan başka her sıfır olsun onun içinde benden başka herşey sıfır olsun :nazar:

hayatımı güven ve huzur kuşatsın bunlarda beni çok mutlu edecektir :21:

Banada lütfen iyi günleri nasip et ,bundan beterini gösterme ,ben çok yoruldum artık :KK51:
 
Mübarek cuma günü ,bütün işlerimiz hayır olsun herşey yoluna girsin hepimize uğur getirsin :KK6:
 
iş yerimdeki iki yüzlü, ispiyoncu, fesat, insanın yüzüne gülüp arkasından durmadan kuyusunu kazan zavallı senden çok sıkıldım artık :KK47: beni her gün üzecek bir sebep bulsan da yılmayacağımmmmmmmm
 
Şuan ezan okunuyor... Ve Allahım sanaa çooook şüküürrrr bugünleride gördük.. Evlendiğimizden beri borç ödüyordum aylık 4 5 bin ama bittiii inanamıyorum yaa böyle bir rahatlık mutluluk olamaz... Çok huzurluyummmmmmmmmmmm :KK36::21:
 
sözde en yakın kız arkadasıma sinir oluyorum
her ilişkisinde sorun yaşar yürütemez
bana evlilikle ilgili yorum yapıyor
evlendin mi de bu müesseseyi biliyorsun
mutluyum diye kıskanclığından ölüyor:nazar:
kalbini temiz tutsa iyi niyetli olsa hayatı yoluna giricek ama
bu devirde mutlu oldugunu söylemeyeceksin çekemeyen cok oluyor
aklıma geldikçe sinir oluyorum
içimi dökeyim dedim:nazar:
 
ya bır ınsan hıc mı sözünde durmaz allahım yaa..
gercektende hata bende.. artık senın gıbı bır arkdas ıstemıyorum hayatımda cünkü arkadas bıle degılsın benım ıcın..

kapıyı gösterıcem sana ve senın gıbılere..hayatımda yerınız yok..:KK20: :KK20:
 
Bak canim. Sana veya baskasina yaptigim guzellikler sende marifet oldugu icin degil. Ben herkese surprizler yapmayi severim. Ben insanlari mutlu ederek mutlu olan, enerji alan biriyim cunku, hosuma gidiyor. Benim gibi birisine denk geldin diye boyle muamele goruyorsun, yoksa oyle nimetten sayma kendini hemen.

O mesaji ve sana cok hevesle gonderdigim resmli mesaji kaldirdim, sildim. Cunku hicbir tepki gostermedin, ne bir tesekkur ne birsey. Havaya gitti. Allsen, su karsimda duran duvardan bir farkin olsun yaa! Duvara konussam o da senin gibi tepki verir iste. Biraz insan gibi ol, biraz reaksiyon goster, biraz gulumse, biraz konus. Evimdeki sandalyeden, buzdolabindan, duvardan, koltuktan bir farkin olsun Allah askina. Ise bak, sen o kadar heveslen, sevin, ara tara guzel bir mesaj gonderiyim, mutlu ediyim de. Karsindaki seni adam yerine koyup en ufak bir tepki gostermesin. Bir tesekkur ya, bir tebessum. Cok mu zor? Su kiz beni dusunmus, bana deger vermis, bir tesekkur edeyim yok. Ilk defa da yapmiyorsun. Hayatimda senin kadar soguk, gamsiz insan gormedim. Asla guven vermiyorsunuz bana senin turunden insanlar. Seytan diyor kopar butun baglari, sil gitsin. Sinir oldum.
Bunun konusu acilsa ne kadar mesgul oldugunu soylersin, ne de olsa dunyayi kurtariyorsun, kolay degil. Ya da gormedigini soylersin, adami hepten aptal yerine koyarsin. Bahane cook. Bari biraz durust ol da yaptiginin arkasinda dur.

Cok karmasik olabilir, butun gun aklimdan hizla gecen seyleri oyle oldugu gibi yazdim. Biraz olsun rahatladim.
 
annemin kafama vurark beni nişanladıgında 17 yaşımdaydım.....18 de evlendim.onlar seni kapalı istiyolar diye zorla beni ağlata ağlata başımı kapattırdı anneciğim.ilk çocugum oldu canım evladımı kucagıma aldım.1 yıl kadar sonra tekrar hamile kaldım anneme nasıl diyecem,korkusu kapladı beni çabuk hamile kalmıştım çünkü annem buna ne derdi??neyse kürtaj oldum.eşimin işleri iyi gitmedi iflas etti.bir sürü sorunla boğuştuk.elekriksiz ekmeksiz kaldık...yıllarca çalışmadı eşim.ben onu o zamanlar asla terketmedim ,düşünmedim bile bunu..anem beni zorla vermiş olsada bir yuvayı dağıtmak kolay olmamalıydı...neyse zaman içinde annem eşimi sevmedi.(bende sevmiyordum ama olsun...)boşanacaksın diye tutturdu....bunu bende çok düşündüm eşim ilgisizdi evlede çocuklarlada benlede ilgilenmiyordu.canıma tak etmişti.ama belkide sırf anneme inat olsun diye ayrılmadım.istedi evlendirdi ,istedi boşatıyor durumu olmasın diye...aradan yıllar geçti huy değişirmi..değişmez.eşim hala ilgisiz evlimiyim değilmiyim beli değil.alpıta biryere götürmüşlüğü yoktur.kolkola elele gezen çiftleri hem imrenerek izlerim.kıskanıyorum hatta artık...yaşım ilerledikçe özlem haline geldi.ruhumun okşanmasına ihtiyacım var:KK43:(((((((((((sevilmeye ihtiyacım var:KK43:((((((((((dünya ya bir daha gelinmiyorki,bir kere yaşıyorum o da boşa gitmiş bir hayattan ibaret..........kendim olamadım hiç.annemle babamın arasında sıkışmış birisiyim.annem boşanacan diyor babam sakın haaa diyor (dul olmak zor)dünyaaaaaaa yalan dünyaaaaaaaa.çocuklarım olmasa.ama bende varım yaa benimde yaşamaya hakkım var
 
sınava az zaman kaldı.türkçe tarih coğrafya bitti. vatandaşlığın daha başındayım, matematik bitmek üzere ama bende bitmek üzereyim.
neden matematik yapamıyorum ben :KK43: 15 net çıkarabilsem sınavda bana yetecek gibi.
başarabilecek miyim bilmiyorum ama bunca şeyden fedakarlık yapıyorum. inşallah bu sene son olur , yüzüm güler.
hava çok soğuk, canım sıkkın...
çoruma mı gitsem bu akşam bi yandan onu düşünüyorum.
offff:KK14::KK14:
 
Allahım........

önce sağlık
huzur mutluluk
bereket bol rıızıklar
hayırlı evlatlarr nasip et bana eşime anneme bbabama akardeşime tüm iyi arkadaşlarımaaa........ :KK25::KK25:
 
Eveet, sacimdaki kaynaklari cikardigim icin pisman degilim,, ama kel kaldim sanki yinede morel bozmak yok, özgüven tepelerde kalsin :)
Yaz gelsin, zaman gecsin, yarinki randevumu atlatiym.. Hersey cok gzl olsun allahin izniyle...:)
 
beni yarı yolda bırakan gizemin ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. şimdilik bu kadar yeter.
 
Allah kimseyi iki yüzlü insanlarla karşılaştırmasın... aşagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık yazıklar olsun sana.. Seni Allah a havale ediyorum

Sana geleyim Allah ın suratsızı sen beni kandırdın senide Allah ahavale ediyorum....

Sabır Allah ımmm
 
Yoruldum,allahım çok yoruldum yardım et nolursun :KK50:

Beni kendisi terkeden nişanlım olacak salağı ıslah et yarabbim hem gidip hem intihar eden hem herşeyin iyisini bana isteyen hem seven hem evlenmek isteyen ama annesine hayır deyemeyen bu öküse akıl ver allahım senden başka güveneceğim kimse yok ne yapacağımı şaşırdım artık banada bir huzur verr:KK37:
 
5 senelik evliyim .evlendiğimden beri eşimin ailesiyle uzak yerlerde yaşıyoduk ortalama ayda 1 kez görüşüyorduk.sorun yoktu rahattım kaynanamla gayet mesafeliydik çok iç işlerimize karışmaz yorum yapmazdık birbirimize.gerçek yüzünü görmemiştim doğru düzgün arada bir saçmalar sonra toparlardı birde oğlum doğduğunda 15 gün kadar kaldı bende o zaman biraz rahatsız oldum tavrından sonra unutuldu gitti.ama iş dolayısıyla aynı şehirde yaşamak zorunda kalınca işler değişti maskesi düştü hanfendinin birde evler yakın olunca 1 haftadır hergün burda 1 2 saat oturup gidiyo bu sırada evin şekline karışıyo onu buraya koysaydın o yakışmamış buraya şunu al sanki kendi evi mübareğin gelen misafir kahveye geldim desede ısrarla ne pişirsek acaba demeler sanki evin hanımı o .şaşırmış durumdayım çift kişilikli sanki bu kadın kafayı yiycem sorsan yeni şehre taşındın yalnızlık çekme diye geliyorum der peki o karışmalar neyin nesi be kadın.ben alışkın değilim öle hergün kaynana görmeye karışmalara gayet özgür yaşadık eşimde ailesini hiç bişeye karıştırmaz allah razı olsun laf sokup duruyo uzak tutmaya çalışıyo ama laf anlayana işte işin sonu kötü olacak bu gidişe bugün yine kapıya geldi allah affetsin açmadım kapıyı sessiz kaldım çaldı çaldı gitti biraz öncede aramış geldim yoktun merak ettim diyo dışarıdaydım dolaştım dedim niye bana uğramadın diyo dolaşmak istedim dedim yaaa bu kadınla napıcam ben ne yapmaya çalışyo bu sanki her istediğinde rahatça gelecek insan bi arar ben seni görmek istiyormuyum hergün saçmalıklarını dinlemek zorundamıyım.ben ne yaptım yaa sadece iş için rahat yaşamak için geldim buraya kaynanayla uğraşmak için değillll:KK14:
 
Bu kaynanalar hiç gelin olmadı mı acaba ,kadınalrın kadınlar ayaptığını kims ekimseye yapmıyor .iş olsun evlilik olsun yazık ya bizeee :KK49:
 
benimkinin kayınvalidesi evlendiğinde çoktan vefat etmişmiş birtek kayınpederine bakmış oda baya rahatsızlık vermiş.birde evde diye bütün çocukları haftada 2 gün doluşurlarmış buna.kaynanalık görmemiş ama sıkıntı çekmiş biraz.inan diğer gelinlerine çeyreğini yapamıyo biriyle hiç görüşmüyolar baştan küstüler oğluyla büyük olanıda 3 sene yakınında oturmuş ama çalışıyomuş çocuğuna bu bakıyomuş bi kaç sefer sağlam kavga etmişler ama öbürü çok uyanık ağzının payını vermiş sonrada uzak bir yere taşınmış zaten evde olmayınca çok salça olamamış.en son sorunları yoktu birbirlerinin huylarını öğrendikleri için sataşamıyodu ona eli maşalı onun benim gibi sessiz değil.
uzun zamandır hasret kalmıştı herhalde kaynanalık yapmaya fırsat buldu dün o kadar terslememe rahmen bugün yine geldi yüzsüz kadın ne bu ya nasıl bir insan bu yüz vermedim hoşgeldin demedim öpmedim konuşmadım doğru düzgün somurttum bişey ikram etmedim anlamışmıdır acaba biraz zor gerçi çıkarken hala ben sonra gelirim diyodu.allahım bu kadın beni günaha sokuyo
napıcam ben bunla beyninin anlayış bölümü off olmuş bunun galiba....:KK20:
 
X