En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ahh birde benn anlasamm herkes isim vermeden konuşuyor anlıyor ama benim ilk yemek topiğim bir el atın yahu
Bak şimdi yarışma kategorisi şerbetli tatlılar herkes yapmayı istediği tatlıyı Nevreste den rezerve ediyor sonra oda onaylarsa yarışma kurallarija dikkat ederek yukluyorsun sonra gelsin oylama

Bak şimdi yarışma kategorisi şerbetli tatlılar herkes yapmayı istediği tatlıyı Nevreste den rezerve ediyor sonra oda onaylarsa yarışma kurallarija dikkat ederek yukluyorsun sonra gelsin oylama
Vayyyy :)) eee kimse birbirinden tarif çalmasın diyede isim vermiyorsunuz galiba

Corba zaten az olmaz ki dolu dolu olmasi lazimdi, ki bence senin corba favorilerdendi. Ama nasip isi tabi
Espri olsun diye dedim canım hepimiz dolu dolu koyduk ben o oylamayı sonlandırma dan kendimi tatlılar da buldum teşekkür bile edemedim oy verenlere kazen kime verdi orda oyunu

Zamanla isim vermeden konusmalarimizi sende anlarsin, suan fransiz kalman normal. Mesela tarif almakla basla istersen ve bolca sohbete katilmalisin
Aynenn onu çözmeye çalışıyorum şimdi hahaha ama ismini bilmediğim şeyin nasıl tarifini alcam ki dur bir deneyeyimm

Vayyyy :)) eee kimse birbirinden tarif çalmasın diyede isim vermiyorsunuz galiba
Kimse calamaz zaten nevreste onaylayijca kimse ye vermiyor başka sürpriz olsun diye söylemiyoruz

Kim ne atak yapacak bilemiyor

Espri olsun diye dedim canım hepimiz dolu dolu koyduk ben o oylamayı sonlandırma dan kendimi tatlılar da buldum teşekkür bile edemedim oy verenlere kazen kime verdi orda oyunu
Valla bir tanesi meyir corbasiydi sanki digerini hatirlamiyorum. Ben ettim tesekkurumu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…