En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Dibindeki tortu daha çok yapıyor:)Yanık değilde kahve rengi lekeler oluyor:)
Ben nadir yaparim baklava, yapinca da ne tortusunu ne kopugunu eklemem. Cunku bir kez oldugu gibi boca ettim aman Yarabbi o neydi oyle, ustunde karincalar dolasiyor gibi gorunuyordu ve ilk yapisimdi acemilikti binbir emekle acmistim katlari

Bilmiyorum yemek le yapmak la aran nasıl ama burda sohbet edersij zamanla Zipzip- tarif aldı belki sende alırsın
Ayıptır söylemesi elim lezzetlidir bazı sebeplerden erken giriştim o işlere öyle çok tarif bilmemde klasik yemekleri yaparim öğrenmeyede bayılırım bakalim neler öğrenecem buradan

Ben nadir yaparim baklava, yapinca da ne tortusunu ne kopugunu eklemem. Cunku bir kez oldugu gibi boca ettim aman Yarabbi o neydi oyle, ustunde karincalar dolasiyor gibi gorunuyordu ve ilk yapisimdi acemilikti binbir emekle acmistim katlari
Fıstık veya ceviz ile kapatsaydın:)

Yani bilindik popüler bir tarif:)Seveni çoktur güzel yapılırsa bittik demektir
Toplanıp hediyeyi biz alıırz artık
Sahi cidden napacaz o zaman aslinda biliyon mu? Benim yaptigin tarifte basitmis baklavadaSadece baklavada heryer nisasta oldu bugun mesela Birde onu temizledim

Fıstık veya ceviz ile kapatsaydın:)
aklıma sabah ki kahvaltı geldi peynirlerin bir tarafı fazlaca kizardi yanmadan bir tık öncesi yani kimini ters kimini düz koydum eşim bakmadan yemiş yanıkları sana bıraktım dedi pyhahajajaja diye güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…