Ben nadir yaparim baklava, yapinca da ne tortusunu ne kopugunu eklemem. Cunku bir kez oldugu gibi boca ettim aman Yarabbi o neydi oyle, ustunde karincalar dolasiyor gibi gorunuyordu ve ilk yapisimdi acemilikti binbir emekle acmistim katlari
Ayıptır söylemesi elim lezzetlidir bazı sebeplerden erken giriştim o işlere öyle çok tarif bilmemde klasik yemekleri yaparim öğrenmeyede bayılırım bakalim neler öğrenecem buradan
Ben nadir yaparim baklava, yapinca da ne tortusunu ne kopugunu eklemem. Cunku bir kez oldugu gibi boca ettim aman Yarabbi o neydi oyle, ustunde karincalar dolasiyor gibi gorunuyordu ve ilk yapisimdi acemilikti binbir emekle acmistim katlari
Sahi cidden napacaz o zaman aslinda biliyon mu? Benim yaptigin tarifte basitmis baklavadaSadece baklavada heryer nisasta oldu bugun mesela Birde onu temizledim
O değilde laz böreğini alan Karadenizli arkadaş oldumu onu merak ediyorum oda sütlü nuriye gibi şerbetli tatlı değil demeyin hiç yemedim ama hep canım çeker
O değilde laz böreğini alan Karadenizli arkadaş oldumu onu merak ediyorum oda sütlü nuriye gibi şerbetli tatlı değil demeyin hiç yemedim ama hep canım çeker
aklıma sabah ki kahvaltı geldi peynirlerin bir tarafı fazlaca kizardi yanmadan bir tık öncesi yani kimini ters kimini düz koydum eşim bakmadan yemiş yanıkları sana bıraktım dedi pyhahajajaja diye güldüm