En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bende eşim karşı çıkar diye hiç söylememiştim pro konusunu :)
Geçen gün burs olayı ile ilgili bahsettim hemenmi yatırıyoruz dedi yok dedim 15inden sonra ödeyelim :) Vazgeçmez inşaAllah :)

Geçen gün burs olayı ile ilgili bahsettim hemenmi yatırıyoruz dedi yok dedim 15inden sonra ödeyelim :) Vazgeçmez inşaAllah :)
Benim eşim bilse o da yapar ama benim burda olduğumu bilmesin diye hiç bahsetmiyorum yoksa anlar :))

Ayy mügeyle gülşenin programa şu concon kız bahar candan gelmişti sürekli k diye konuşuyodu, bi yemeğe birbuçuk k ödüyorum diyodu ,haline gülsem mi ağlasammı bilemedim
K genelde kullanılıyor üç sifir yerine canım ama evet onda çok itici duruyordu bende izlemistim

Ya parası fazla değil ki zaten burs oluyomuş ama benim eşim zaten burda takılmama biraz sinir oluyor bide pro desem dellenir ondan olmuyorum yoksa ben şimdiye çoktan olurdum

Bahsedebilirsin yeni üyelik al onu pro ysptırırsın hemde sevab olur :)
Kız çok müdahale eder o çok uyuzdur yeni telefon aldığımda çok zaman geçiriyorsun diye wat.... silmisligi var bende onunkini silijce daha yüz göz olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…