En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yok bakmaz o normalde ama durum bölümüne girer süzer tiklamadan geri çıkardı bana da önceden merak eidince sorardi ne koydun diye yine acil bakmazdı ..
Sana soruyo ama yine de bakmıyo ilginçmiş benim eşimde bakmazdı ama şimdide durum müptelası oldu adam gördümü dayanamıyo

Iyiyim tatlim yorgunum valla cocuklar uyudu kahve iciyorum.. bogazlarim agriyo hasta oluyorum sanirim: ( camasirlari atip bulasiklarida halledersem cok mutlu olucam:) sen nasilsin:))
Benimde keyfim,halim yok bu akşam az da dişim ağrımaya başladı ilaç içtim az önce.
Afiyet olsun canım benimde yikananlari kurutmaya atmam lazım ama yerinden kalkmaya hiç mecalim yok

Sana soruyo ama yine de bakmıyo ilginçmiş benim eşimde bakmazdı ama şimdide durum müptelası oldu adam gördümü dayanamıyo
Evet her zaman sormaz ama foto varsa sormaz yazı varsa sorar yine ne yazdın diye

Aynen diyorum birinin 50 ekmeği olsa onu vermesi basit ama 1 tane olunca vermesi zor olur.
İşte önemli olan zoru başarmak değilmi :)
Ben bugüne kadar hep eşimin elinde olduğu için ekonomi söyleyemiyordum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…