En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ben hiç denk gelemedim ama temizlik topikelri insanın iştahını kabartiyor bı anlık iş yapasi geliyor mesela :))
Ya her aksam ayni foto pijamalar giyilmis Yane bilim hic benlik degil kuzzuuu.. meela kocam tost yapiyosa millete ne bundan.. oyle opuse koklasa yemekler kocisin elinden bugun diyorr:) guzel bisey kocisisinin jestide herkes niye bilecek bunuNeyse ben kiskancimdir belkiKocamin yapabildigi tek sey tost gerci

İkinciye evlenen arkadaşlar var geçen kadın öyle yazmış kocişim kahve yaparsa ben içerim içinden dedim sen bunu ex eşi görsün diye yapmiyorsan bende ne olayım çok itici onlar yaaa ://

Merak ettim kimdi
Hatirlamiyorum kesfetten karsima cikip duruyodu sklmistim gormekten Gerci beni onun icin banlamadi anlatim Kadin modayla ilgili bir yere katilmis.. neyse uzerimdeki takimim diye reklam yspiyor.. ama gorsen kadinin vucuduna hic gitmemis.. hic mi aynaya bakmaz insan ne bilim. Gogusleri filan bi degisik duruyodu guzel durmuyodu hic yani.. uyarayim dedim ama dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar iste

İkinciye evlenen arkadaşlar var geçen kadın öyle yazmış kocişim kahve yaparsa ben içerim içinden dedim sen bunu ex eşi görsün diye yapmiyorsan bende ne olayım çok itici onlar yaaa ://
Aa codden miDusundumde nispet yspmak ne eglencelidir exineYazik yeni herife pingpong topu gibi kullaniliyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…