En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Devlet keşke olsa ama uzak bulunduğum yere özel var da bi baksın bakalım muayene etsin istiyorum 3 yaşında olacak arka azılar çıkmadı daha onun sıkıntısını çekiyor sanırım

Ayy ne dizi idi.Ozan güven şener şen için Amerika'ya gitmekten vazgeciyordu rahmetli ananem bizde ben hüngür hüngür agliyorum ananem ne söylenmişti
Aynen çok güzeldi bu sıra sardım fırsat buldukça daha doğrusu mutfakta iş yaparken açıp izliyorum:)Yine çok keyifli:)

Devlet keşke olsa ama uzak bulunduğum yere özel var da bi baksın bakalım muayene etsin istiyorum 3 yaşında olacak arka azılar çıkmadı daha onun sıkıntısını çekiyor sanırım
Özelde pedodonti ye çıkar ama 4 yaşından önce hiç bir uygulama yapmıyoruz demişti bize yeni gelen doktor sadece muayene eder sanirim çünkü o yaş grubunda çekimi bırak muayeneye bile müsaade etmiyor çocuklar

Benim kız 2 yaşında eldivendeb korkuyor artık muayene sırasında eldiveni çıkardı dış hekimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…