Evet dogru tespitBirazcik hamaratlik varsada daha gelisiyorsun bu cok iyi birsey..
Gunaydin buarada kizlar.. bugun menude sulu kofteve pilav var., yaninada havuc salatasi mi yapsam.. brokoli yapacaktim gerci., cesit 2-3 olunca bebeler secim yapiyolar onuda ben sevmiyorum. Herseyden az az yesinler istiyorum. Neyse bakayim duruma gore..
Evet dogru tespitBirazcik hamaratlik varsada daha gelisiyorsun bu cok iyi birsey..
Gunaydin buarada kizlar.. bugun menude sulu kofteve pilav var., yaninada havuc salatasi mi yapsam.. brokoli yapacaktim gerci., cesit 2-3 olunca bebeler secim yapiyolar onuda ben sevmiyorum. Herseyden az az yesinler istiyorum. Neyse bakayim duruma gore..
Bencede sunumdada öyle kız 1. Ve 2. Çok farkediyor aşıyoruz kendimizi .banada gönder o mamalardan,bende bugün hazır yufka aldım börek yapcam tabi kızımdan yufka kalırsa,cok seviyor daha yaparken başlıyor yufkayı tırtıklamaya
Özelde pedodonti ye çıkar ama 4 yaşından önce hiç bir uygulama yapmıyoruz demişti bize yeni gelen doktor sadece muayene eder sanirim çünkü o yaş grubunda çekimi bırak muayeneye bile müsaade etmiyor çocuklar
Benim kız 2 yaşında eldivendeb korkuyor artık muayene sırasında eldiveni çıkardı dış hekimi
Doktor korkusu kötü olur ya ama bizi ki maşallah Korkmaz doktorlardan evdeyken anlatıyorum böyle yapacak bakacağız ağrısı geçecek diye. bşy yapacağını bende sanmıyorum bi muayene etmesi için istiyorum dişleri ne durumda normal mi filan diye