En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
İçinde neler var aidatin bizde 60 tl ödüyoruz ama
Eşim az önce apt toplantısından geldi 60 TL olan aidat 100 TL olmuş 32 dairelik aptda bir biz kiracıymışız
45 i kaloriferci ye gidiyor tamir tadilat okursa ekstra toplanıyor o da çok nadir

İçinde neler var aidatin bizde 60 tl ödüyoruz ama
45 i kaloriferci ye gidiyor tamir tadilat okursa ekstra toplanıyor o da çok nadir
Apt görevlisi nin maaşı elektrik tamir vs asansör birde :)
Kira 425 aidatta 100 yinede çok şükür kira mira başımızı sokacak bir evimiz var

Bizimde 100 oldu:)Ama her şey pahalı normal gibi :)
Tam tarihe bakmadım 6 li atlet almışım vakti zamanında 26 lira bilmem kaç kuruşa eşim yeniden al dedi bugün bir baktım 6 li atlet 120 lira diyor aynı aldığım sitede aynı firma diğer firmalar da 90 ila 120 lira arası değişiyordu

Aagari ücretle çalışana çok gibi abla
Eşim geldiğinden beri nasıl 100 yaparlar diyor.
Aslında 90 kurtarıyormuş aralarında 90u veren 100üde verir demişler.
Yok o anlamda söylemedim.Şimdi harcamalar arttı.Yetmiyor demek ki artırdılar.Yoksa tabi az değil.

Aagari ücretle çalışana çok gibi abla
Eşim geldiğinden beri nasıl 100 yaparlar diyor.
Aslında 90 kurtarıyormuş aralarında 90u veren 100üde verir demişler.
En gıcık olduğum laf onu veren onu da verir yahu 10 tane ekmek parası arada ki fark

Ya sana komik bir şey diyeyim:)
Dün okula pasta yaptım ve etkinlikler için sık sık aldığım için biliyorum.Plastik tabak aldım.Sene başında 100 tanesini 5 e almıştım:)Dün 40 tanesine 8 lira dedi:)Aynı yerden:)1. dönem fosfoslu kartonu 2.5 a almıştım.Geçen hafta 6.5 a aldım:)Bu her şeyde böyle oldu.Aldı başını gidiyor.Yeme içmeyi,deterjanı,giyimi hiç söylemiyorum.

Hayırlısı canım Rabbim olmayanların yardımcısı olsun.Her şey ateş pahası olmuş
Amin abla. Gerçekten çok üzüldüm hadi biz iyi kötü veririz başını sokacsk evi olmayan şuan üşüyen insanlar var. Bizde nankörüz aklımıza gelmeyecekler başımıza birşey gelmese. Rabbim yardımcıları olsun inşaAllah.

Dün burda kötü bir olay yaşandı.
Bir baba düüşün evladını mirastan men etmiş. Torunlarınıda sokağa atmış. Evlat intihar etmiş dün.

Aynen neyi elime atsam markette en az 2 lira oynuyor ufak tefek şeylerde seçim öncesi böyle Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…