En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Haklilar valla ama duzeldi sanki simdi..diger kizlar gelmiyolar hic dimi? Cantanem yasmin arada.. canan hic gelmiyo sanirim
Bu akşam Can tanem vardı Yasmin dün ekledi tatlıyı sabahları uğruyor canan i görmedim :))

Şey gibi oldu bu hani sorumlu olur ya rapor verir

Haha valla yaaa Oglunun disleri nasil oldu sahi onu soracaktim: (
Daha diş tedavisi başlamadu hala sebebi için araştırma yapılıyor üniveristesi Hastanesi'nde prof aradı beni geçen gün şok oldum beklemiyordum onun aramasını çünkü istedikleri sonuca ulaşmışlar geldiğinizde muhakkak görüşelim dediler tedavisi yok ama tani konacak işte ..

Ama bu sefer gidişte prof birine çıkacağız dış için yoksa işler hızlı yürümüyor

Allah yardimciniz olsunzor isler. Inanamiyor insan dimi.. yil olmus kac basit gibi gozukuyor ama tedavisi yok : (

Allah yardimciniz olsunzor isler. Inanamiyor insan dimi.. yil olmus kac basit gibi gozukuyor ama tedavisi yok : (
Dış in tedavisi var ama genetik problemin tedavisi yok

Rabbimdrn umut kesilmez belki diyorum gelir dişleri

tontriko neler neler var hastanede bir bilsen benim oğlana bin şükür

Dış in tedavisi var ama genetik problemin tedavisi yok

Rabbimdrn umut kesilmez belki diyorum gelir dişleri

tontriko neler neler var hastanede bir bilsen benim oğlana bin şükür
Tabiiki hayatim oyke insan girunce sukur diyor.. ki daha cok demeliyiz aslinda. Tsmam tedavisi varsa sknti etme.. ama her cocukta bu tarz seyler var. Benim cocuklar duz taban mesela.. esimden gecen bir rahatsizlik... yapacak birsey yok.. kendilerine gore ayakkabi astari kullanacaklar mecbur yani.. ama iste duselmez ama bu sekilde yurumeleri duzelir agrilari olmaz belki. Hersey bizler icin

Benim kardeşim de öyle mülakatlar girmeden önce uzun süre demir tabanlık kullanmıştı çocuklar kullanamaz sanırım gelişimi etkilenmesini diye ..

Her ailede farklı bir hastalıklı gen oluyor işte

Benim kardeşim de öyle mülakatlar girmeden önce uzun süre demir tabanlık kullanmıştı çocuklar kullanamaz sanırım gelişimi etkilenmesini diye ..

Her ailede farklı bir hastalıklı gen oluyor işte
Yok onlara ayak sekillerine gore astar yapiliyir. Buyuk oglum kullaniyor. Digeri daha kucuk doktiru izin vermiyor henuz.

Aklıma gelmişken bir püf noktası vereyim bugün ayakkabı almıştik o geldi kargo ile

Yanları biraz sikti taraklı ayaklarim :))

Buzdobina poşeti ile birlikte koyun bir gece buzdolabında beklesin ayakkabı inaniomaz rahatliyor ayağınıza göre oluyor ..

Şuan dolapta benim yeni ayakkabılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…