Selam hanımlar HanimKelesimiGetir
abla geçmiş olsun diş zor ya Allah kolaylık versin iğne yapıyorlar ama ben yine de hissetmiştim canım yanmıştı kanal tedavisi dolgu olmuştu. Doktorun demesine göre köklerim çok uzunmuş ondan mı hissettim bilmiyorum 2 iğne yapıldı yine hissetmiştim kafamın yarısı uyuşuktu birde anlamadım. Bu aralarda temizlik için gitmem gerekiyor diş etlerim çok kanıyor ufak şeyde. Hem para ver hem canın yansın iyi mi
Hepsib..... Dan yapıyorum ben tüm alışverişi giitti.... Dan da aldım ama illa bir yerinden bişey vardı sağlam geldi ama ufakta olsa sıkıntı vardı bir daha almadım ama alırım yinede
Selam hanımlar HanimKelesimiGetir
abla geçmiş olsun diş zor ya Allah kolaylık versin iğne yapıyorlar ama ben yine de hissetmiştim canım yanmıştı kanal tedavisi dolgu olmuştu. Doktorun demesine göre köklerim çok uzunmuş ondan mı hissettim bilmiyorum 2 iğne yapıldı yine hissetmiştim kafamın yarısı uyuşuktu birde anlamadım. Bu aralarda temizlik için gitmem gerekiyor diş etlerim çok kanıyor ufak şeyde. Hem para ver hem canın yansın iyi mi
Günaydınlar hanımlar,dün dişi çektirdim sonrada dolgu yapılacak başka dişe.
Sonradan gelsin diğerleri,diş eti sorunu çıktı birde implant olacak,off ki offff.
Dün gelemedim eşim işe gitmedi .
Geçmiş olsun HanimKelesimiGetir
abla sahada geçen bir dış çektirdim aman Allah im dış parçalandı çok kötü oldu eve geldiğimde hala dış kırıntısı vardı tamponda hala oyuk oyuk duruyor yeri bayağı derine inmiş dişçi
Geçmiş olsun HanimKelesimiGetir
abla sahada geçen bir dış çektirdim aman Allah im dış parçalandı çok kötü oldu eve geldiğimde hala dış kırıntısı vardı tamponda hala oyuk oyuk duruyor yeri bayağı derine inmiş dişçi
Evet şuan röntgen elimde mevcut çok kötü röntgeni nette buna benzer buldum sıkıntı yaşayan var bizim gibi ama öyle olup tedavi olmuş birine rast gelemedim daha
Benimde 20'lik dişti çekilen,yanındaki diş te yok daha önce çekildi.
Sallanıyordu bide çürük filanda yokmuş rahat çıktı zaten uyuşturdu.
Herkeste farklı oluyor bu kök olayları.
Seninde ondan zor olmuştur.