En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bugün ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum acim ben yaa
ben cocuklara lokanta usulu sari mercimek corbasi yapmistim, birazda bayat ekmek vardi kitirlastirdim yediler. aksamada brokoli ispanak yapicam sanirim. birazda ot yesinler hep hamur olmazki : (

ben cocuklara lokanta usulu sari mercimek corbasi yapmistim, birazda bayat ekmek vardi kitirlastirdim yediler. aksamada brokoli ispanak yapicam sanirim. birazda ot yesinler hep hamur olmazki : (
Ahahahaha okurken kendim yazdım sandım bende de lokanta usulü mercimek var dünden ıspanak kaldı kıymalı yanına ne yapsam diye düşünüyorum :)) çocuklara mozaik pasta yaptım :))

Ahahahaha okurken kendim yazdım sandım bende de lokanta usulü mercimek var dünden ıspanak kaldı kıymalı yanına ne yapsam diye düşünüyorum :)) çocuklara mozaik pasta yaptım :))
Daha ne olcakti Kirmizi mercimekten buna gectim ben zerdecalida bi guzel kaktiriyorum icindeMakarna filan yap madem.. benim brokoli olmasa oyle bisey yapardim yanina

Daha ne olcakti Kirmizi mercimekten buna gectim ben zerdecalida bi guzel kaktiriyorum icindeMakarna filan yap madem.. benim brokoli olmasa oyle bisey yapardim yanina
Dünden salata yapmak için ıspanak kökü haskadim o bana

Makarna yiye yiye düdük olacaklar

Herkesin işi var galiba bugün :))
Sende görünmedin bugün ablacım :)
Tesekkur ederim SUHAN buldu sana benziyor dedi bende koyayım dedim :)))

Tatlı telaşı olmasın sakın:))
Burdaydım aslında sonra çıktım siteden.
İyi olmuş sende hafif sarışınsın demi öyle hatırlıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…