En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Seni el üstünde tutsunlar vallaha, keşke herkesin sen gibi biri ile beraber iş yapabilme şansı olsaydı

Seni el üstünde tutsunlar vallaha, keşke herkesin sen gibi biri ile beraber iş yapabilme şansı olsaydı
Sağolsunlar tutuyorlar canım:)Yani diyorlar kimse bu fedakarlığı yapmaz:)Diyorum biri yapmalı:)Eğitime destek çocuklara dokunmak ve bir nevi hayır işlemek olarak görüyorum:)

Maşaallah canım hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım

5günlük borcum var...
Oruca başladım...
Orucu bitirince tarif gelecek inşallah

Yarında kızlarımın yataklarını getirecekler...
Yeni yatak aldık ikisinede ve çalışma masası...
Bu ara acayip yoğunum
Hayatımdaki herşeyi paylaştım

Hiç sorma, pazar miss gibi havada bir sürü davetsiz misafir ağırladık, pazartesi mis gibi havada hastanede kan tahlili peşinden koştum, salı çarşamba evdeyim full yağmur kapalı hava
Tesadüfen bak ,aynı ben En çok pazar gününe acıdım,çöp oldu .Bir kaç güne açar yine olsun :)

Sağolsunlar tutuyorlar canım:)Yani diyorlar kimse bu fedakarlığı yapmaz:)Diyorum biri yapmalı:)Eğitime destek çocuklara dokunmak ve bir nevi hayır işlemek olarak görüyorum:)
Tabi ki hayır işlemek, ben neler vermezdim okul dönemim böyle geçsin diye, ne ilk okul ne orta okul etkinliğim oldu, ana baba mecbur çalışmak zorundaydı sınıf annemiz sağ olsun tek işi oğlum orada oturamaz tahta parlıyor, gözü bozuk önde otursun dan başka birşey demezdi. Allah senin gibilerden razı olsun

Allah kabul etsin canım:)
Hayırlı olsun canım güle güle kullansınlar
Olsun ya bizde paylaşıyoruz

Ben sınıfta veya etkinlikte oğlum nerede bilmem çünkü bu kul hakkıdır ,benim çocuğum ne hakediyorsa onu alır:)Bu sebeple devam edebiliyorum zaten çocuklar beni ondan seviyorlar:)Amin canım inşaallah çoğalırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…