En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar canım, hep bu soğuklar koca karının suçu. Takvımde öyle yazıyor "koca karı soğuklarının başlangıcı
Yok canım biz oylama bitmeye yakın kararlaştırıyoruz:)
Daha belli değil demek ki. Deniz ürünleri bu sene olmayacak mı? :)

Bende öncesi sonrası yaptım burdaa cogu kişi görmüştü :))
Yaaa bizde merak ettik müsait bir zaman görmek isterim :))
Şimdi çıkana kadar yine aynısını koyayım gör ozaman burda bişeyler silinmiyorya bende çekiniyorum albüm falan yapmaya albüm siliniyor sanırım

Şimdi çıkana kadar yine aynısını koyayım gör ozaman burda bişeyler silinmiyorya bende çekiniyorum albüm falan yapmaya albüm siliniyor sanırım
Bende ekrana koymuyorum canım zaten Albümde sadece takip ettiklerim görebiliyor istediğin zamanda silebiliyorsun :)))

İyi akşamlar canım, hep bu soğuklar koca karının suçu. Takvımde öyle yazıyor "koca karı soğuklarının başlangıcı

Daha belli değil demek ki. Deniz ürünleri bu sene olmayacak mı? :)
ah o koca karı yıllardır var hep çok soğukmuş canım Mart kapıdan baktı doğalgazı kapamıştım açtırdı zalım

Allah razı olsun canımGücüm yettiği kadar koşturuyorum:)Gün sayıyorum aslında sadece uyumak için başka sıkıntım yok:)
İyi dayanıyorsun yine abla ben çocuk geceleri mızmızlanınca bile i sabahında kendime gelemiyorum evlenmeden önce böyle değildi tabi de çocuktan sonra uykuyu arar ve sever oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…