En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Gel gelYanliz ilk defada yapiyorsun ama sonra detaylara takiliyosun.. mesela ilkinde serbetiM sekerlendi.. 2. De serbet iyiydi tatli fazla yumusakti sanirim Onlari cozeyim bayrama bomba gibi gireyim
Şekeri koyunca iyice karıştırıp erittin mi?Şeker erimeden kaynayınca da şekerlenme oluyor diye biliyorum.Sadece açmakla bitmiyor işBayrama kadar dene ,biz de faydalanalım Ben de yumuşak baklava sevmiyorum Bir de düşük ayarda pişirmek gerekiyor baklavayı,yüksek derecede birden pişince içi tam pişmediğinden yumuşak oluyorKaç derecede pişirdin?

Maşallah başarılarının devamını diliyorum

En iyisi kendinin olan demi rahat okursuesim bazen evi staalim yazlık bı yerden alalım orda yaşayalım diyor da burda gördüğüm konulardan sonra onu da istemiyorum koca yaz sülale nin kumuni temizlemek geliyor aklıma
Biz eşimin dayısıgike gidiyoruz max 4 günlüğüne öyle düşünüyormudurki yengesi

Önce fırını yapsın bir zahmet

Ikisinide sogutuyorum aslinda.. buz gibi olmuyo ama sicak hic olmuyo
Ilk yaptigimda sadece misir nisastasi kullanmistim son yaptigimda bugday ve nisasta karistirdim. Kotunu ettim
Seker ayniydi gecen seferle. O da mi fark ediyor: (
Sonucu özetlersen benim için iyi olacak,ılığa ılık mı olacak? İki nişasta karışmalı mı karışmamalı mı? Şeker kıvamı nasıl olmalı? Vs.

Sağol canım.Hic sorma ya biz biraz duskunuz esimde bende hamur işine, tatlıya
Düşkün halinizle bu kilodaysan sevmesen nasıl olurdun aceba ben 1.68 im 62 küsürle zayıflama grubundan mezun oldum bir ayda nerdeyse 2 kilo geri aldım,tatlı düşkünlüğüm yüzünden yani neymiş düşkün böyle olurmuş hakkını verirmiş

Kaç kilo verdin toplam canım bende diyette gibiyim biraz

Abla kalsiyum eksikliği değil muhtemelen doğuştan kaynaklı sanırım günde yarım litre süt içiyordu benim oğlum iki yaşındayken
Anladım canım, tedavisi vardır iyi olur İnşaAllah
Sonlara doğru yapıcam İnşaAllah ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…